Дата и час: Съб Юни 21, 2025 6:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 36  Следваща
Тема за Fiat Coupe 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Abadon написа:
Нали за тук става въпрос или греша? Защото там виждам само за Bravo

Не точно за там, виж линка на ЛЕВСКИ малко по-нагоре над поста ми - става въпрос за тук DOWNLOADS за Brava/Coupe/Punto/Tipo/Uno

Пет Фев 01, 2008 4:36 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Abadon написа:
При мен едната регулира колко силно да ми свети таблото а другата е точно за фаровете. Това по принцип е ако си сама или с още някой на предната седалка трябва да бъде на нула, ако си с трима, четирима или с двама и повечко багаж трябва да бъде на положение 1, като положение 2 го препоръчват да не се ползва поне така пише в Fiat Coupe Owners Handbook-а ако искаш мога да ти го пратя. Аз лично не откривам кой знае каква разлика когато му развъртя положенията, има но съвсем малко. Не знам дали е от това че когато съм го пробвал съм бил сам.....то така си карам през повечето време де.....

Виж това за таблото не съм забелязала,но това с колко човека ще си в колата нищо не разбрах :D Ако съм сама трябва да е на нула,ако го сложа на 3 какво ще стане ??? :))))
А на мен едното ми превърта ,върта ...върта и то до без край ...а и остави това,ами не виждам и никаква разлика.Мисълта ми беше,че сигурно ми е развалено......

Fiat Barchetta 1.8 16V -now

Изображение

Пет Фев 01, 2008 6:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
Когато колата е натоварена, 4-5 човека+багаж, предницата се повдига и стандартно регулираните фарове започват да светят по-високо, като по този начин заслепяват насрещно движещите се. Затова се регулират надолу. При по-старите модели, реглажа беше ръчен, при нас е с помоща на електродвигатели, които променят ъгъла на фара, спрямо хоризонта, с помоща на въпросната врътка.

Пет Фев 01, 2008 6:32 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Когато колата е натоварена, 4-5 човека+багаж, предницата се повдига и стандартно регулираните фарове започват да светят по-високо, като по този начин заслепяват насрещно движещите се. Затова се регулират надолу. При по-старите модели, реглажа беше ръчен, при нас е с помоща на електродвигатели, които променят ъгъла на фара, спрямо хоризонта, с помоща на въпросната врътка.

Ясно, много хубаво обясняваш ,мерси много :)

Изображение

Пет Фев 01, 2008 11:22 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Освен от вътре на таблото,трябва да се регулира и хода на самото ел.моторче на фара.Затова при някой може би няма такъв ефект(защото има малък ход на моторчето)!!!

Съб Фев 02, 2008 4:25 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:offtopic: имам въпрос - кога ще се срещнем ? Писна ми да се разминавам с купета и да се чудя "абе това дали беше на някой от форума"

п.с. вчера на една дупко-вдлъбнатина си откъснах малко задното гърне, звъннах тук-там , не мога да си намерия квото и да е гърне за купе.Утре ще го залепа(запоя , квото и да е там), но това ще е само временно решение... Колегата LEVSKI си спомням че ги беше сменял някъде и му беше излязло тънкана... Някъкви кординати ?

Сря Фев 06, 2008 2:40 am
Профил
UNREAD_POST 
Това със срещата е добра идея.

Аз лично всеки ден като ходя на работа и виждам едно купе в бизнес парка сигурно работим и в една и съща сграда, защото го паркира в района в който паркирам и аз....

Сря Фев 06, 2008 9:42 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Колко му е...предлагайте дата, място и час :)

Изображение

Сря Фев 06, 2008 5:53 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Ама и вие с вашите купета :D жена ми като видя снимките от последната среща и ми зададе интересния въпрос" - Ама защо тези коли ( разбира се за купетата питаше ) са по хубави от нашата ...???" ............ :dontknow: баси............ Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Та те така ме нагласи :padane:

Сря Фев 06, 2008 9:45 pm
Профил
UNREAD_POST 
Manoff написа:
:offtopic: имам въпрос - кога ще се срещнем ? Писна ми да се разминавам с купета и да се чудя "абе това дали беше на някой от форума"

п.с. вчера на една дупко-вдлъбнатина си откъснах малко задното гърне, звъннах тук-там , не мога да си намерия квото и да е гърне за купе.Утре ще го залепа(запоя , квото и да е там), но това ще е само временно решение... Колегата LEVSKI си спомням че ги беше сменял някъде и му беше излязло тънкана... Някъкви кординати ?

Колега за средно и задно гърне със смяната ми взеха 140лв. Даже и някаква гаранциоона карта ми дадоха, мисля че е с една година гаранция. Става дума за едни араби на Сливница се намират.

КАРТА
Там някъде се намират, ако устискаш до утре, ще ти дам и телефон.

Ами хайде де колеги, хайде този път да се организираме. Ще ми е много кеф да видя физиономиите на зяпачите :D

Сря Фев 06, 2008 11:30 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Колега за средно и задно гърне със смяната ми взеха 140лв. Даже и някаква гаранциоона карта ми дадоха, мисля че е с една година гаранция. Става дума за едни араби на Сливница се намират.

КАРТА
Там някъде се намират, ако устискаш до утре, ще ти дам и телефон.

Ами хайде де колеги, хайде този път да се организираме. Ще ми е много кеф да видя физиономиите на зяпачите

Колега , благодария ти , за сега опраих работата , ама не знам до кога ще изкара... Така че трябва да проуча въпроса с новите гърнета.
Относно срещата , последната среща на купетата ме разочарова много :( . Дано този път наистина се състои. Нали и събота ще си има редовна среща, може би, казвам може би, ще съм свободен и мога да се излъжа да мина :roll:

Чет Фев 07, 2008 1:43 am
Профил
UNREAD_POST 
Принципно редовните срещи са в неделя от 13ч, но специално тази неделя сме решили всички задружно да ходим до Рилския манастир. viewtopic.php?t=20430 Ако някой има възможност, да заповяда в автоколоната :cool:

Чет Фев 07, 2008 2:01 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Влезна ми една идея как да се разпознаваме по улиците :P , да видим дали ще ви хареса... Бихте ли си сложили такава лепенка на под номера на колата ?

п.с. лепинките са само примерни и да правени на paint за 15 минутки и в 2 през ноща . Търсех да е нещо малко , семпло и ненатрапчиво.

п.с. 2 LEVSKI , вярно че срещата беше в неделя,нещо изключих, но за няма да мога да дойда на такава дълга разходка - цял ден заминава :?

п.с. 3 От стикерите , най-много на мен ми допада 22

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Фев 07, 2008 3:23 am
Профил
UNREAD_POST 
Тази идея ми допада. Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 На мен също най-много ми харесва "fiat coupe club 22.JPG" ако има къде да се изработят въпросните лепенки бих си сложил такава под номера. Става въпрос за лепенка на черната пластмаса дето държи номера нали?

Чет Фев 07, 2008 12:16 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
За тук става въпрос
Изображение

Последна промяна Manoff на Сря Фев 13, 2008 12:21 pm, променена общо 1 път

Чет Фев 07, 2008 1:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 36  Следваща