|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
manot24 написа: Tuzarka написа: Ех как ша въ ступам....сега на мен ми секна настроението  Боя не е решение макара, че понякога има смисъл от него!
Градски, според мен ако Тузарка реши да нъ биЙ, ше има опашки от желаещи 
|
Чет Яну 24, 2008 1:22 am |
|
 |
Tuzarka
|
manot24 написа: Tuzarka написа: Ех как ша въ ступам....сега на мен ми секна настроението  Боя не е решение макар, че понякога има смисъл от него!
Боя ще е превантивен с възпитателен характер 
|
Чет Яну 24, 2008 1:24 am |
|
 |
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Нали казват, че утрото е по мъдро от вечерта! След като всички се наспите ще ви мине и после с нови сили и настроение! Лека нощ от мен! И се надявам доброто настроение да се запази в темата, и за това ви препоръчвам да отворите първите страници на темата!
|
Чет Яну 24, 2008 1:25 am |
|
 |
Tuzarka
|
Папарак....аз няма да съм с латексови дрешки и да ви бия с камшик ...слагам обувките с металните токове и въ почвам...по-скоро ще е болезнено, отколкото приятно-еротично 
|
Чет Яну 24, 2008 1:26 am |
|
 |
Arnold
|
Paparac написа: ако Тузарка реши да нъ биЙ, ше има опашки от желаещи 
А ако кандидатките да ни понатупат са повечко, ще заприлича на опашка за хляб от началото на деветдесетте.А може и като опашка за бензин от 1996-1997 г. 
Последна промяна Arnold на Чет Яну 24, 2008 1:27 am, променена общо 1 път
|
Чет Яну 24, 2008 1:26 am |
|
 |
Tuzarka
|
manot24 написа: Нали казват, че утрото е по мъдро от вечерта! След като всички се наспите ще ви мине и после с нови сили и настроение! Лека нощ от мен! И се надявам доброто настроение да се запази в темата, и за това ви препоръчвам да отворите първите страници на темата!
Много мъдро.....лека нощ
|
Чет Яну 24, 2008 1:27 am |
|
 |
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Опашки от желаещи за бой! Представям си ако е за нещо по-"лошо"!
Вие които оставате сега след мен искам да измислите тема с която по късно през деня да продължим!
|
Чет Яну 24, 2008 1:28 am |
|
 |
Tuzarka
|
Arnold написа: Paparac написа: ако Тузарка реши да нъ биЙ, ше има опашки от желаещи  А ако кандидатките да ни понатупат са повечко, ще заприлича на опашка за хляб от началото на деветдесетте.А може и като опашка за бензин от 1996-1997 г. 
Направо да си отворим къща на удоволствията..ще идват разни мъже, пък ние ще ги ступваме, ще ги разхождаме на каишка...доходоносен бизнес е на запад 
|
Чет Яну 24, 2008 1:28 am |
|
 |
Arnold
|
Tuzarka написа: manot24 написа: Нали казват, че утрото е по мъдро от вечерта! След като всички се наспите ще ви мине и после с нови сили и настроение! Лека нощ от мен! И се надявам доброто настроение да се запази в темата, и за това ви препоръчвам да отворите първите страници на темата! Много мъдро.....лека нощ
 Май аз и Paparac не приехме нещата толкова насериозно колкото ти.
|
Чет Яну 24, 2008 1:29 am |
|
 |
Tuzarka
|
manot24 написа: Опашки от желаещи за бой! Представям си ако е за нещо по-"лошо"! Вие които оставате сега след мен искам да измислите тема с която по късно през деня да продължим!
Ти дойде и почна да командориш 
|
Чет Яну 24, 2008 1:29 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз ще ви кажа на вас Арнолд и Папарак....сърцето ми спря за миг като прочетох на къде отиват нещата :evil:
|
Чет Яну 24, 2008 1:30 am |
|
 |
Paparac
|
Arnold написа:  Май аз и Paparac не приехме нещата толкова насериозно колкото ти.
Бухаххахааха, какво да ги правиш - жени..... 
|
Чет Яну 24, 2008 1:31 am |
|
 |
Tuzarka
|
До сега си дърпахте ушите...сега мен нападате...айде да не цитирам конкретните приказки, които си звучаха сериозно 
|
Чет Яну 24, 2008 1:34 am |
|
 |
Paparac
|
Няма такова нещо като дърпане на уши, носове, скубане на коси и прочие
Я кажи сега за телевизията, пробва ли iptv.bg? На мен ден, след като ти я препоръчах, доставчика ми я спря
Рутери щял да пренастройва 
|
Чет Яну 24, 2008 1:38 am |
|
 |
Tuzarka
|
 колко съм хитрааа...тия ще го духат от онлайн телевизията
|
Чет Яну 24, 2008 1:40 am |
|
|