Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
snake написа: Има ли някой в кафенето, че ми трябва малко инфо ?
Ние тука само инфо за глупости можем да дадем, но питай 
|
Пет Окт 10, 2008 11:01 am |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Мда, колежката добре го каза, но все пак - питай 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пет Окт 10, 2008 11:13 am |
|
 |
Tuzarka
|
NIK_THE_FLASH написа: Мда, колежката добре го каза, но все пак - питай 
Всъщност ние сме много Ентелегентни, но се прикриваме, за да ни минават номерата 
|
Пет Окт 10, 2008 11:15 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Чукча в момента се учи да се оправя с карти  . Винаги съм имал проблем с т.нар. пространствена интелигентност, не случайно в МЕИ-то имах (2-) две минус по техническо чертане. Споменавали са ме и след като завърших  .
Та за да не се мъча с картите, някой може ли да ми каже как от бул. "Цариградско шосе" посока Пазарджик най-лесно мога да стигна до Бизнес парк София ? Няколко съвсем кратки и прости ориентира ми трябват, София горе-долу я познавам.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Окт 10, 2008 11:16 am |
|
 |
Tuzarka
|
Може ли аз да помогна?  Да не стане така, че 2ма да работим по въпроса
|
Пет Окт 10, 2008 11:32 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Завиваш в дясно покрай хотел Метрополис. Тръгваш по бул. Александър Малинов. Първия ти ориентир е сервиза на Форд на булеварда. По този булевард си само направо доста време. В края си прави S завой и след него ще видиш бизнес парка.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Окт 10, 2008 11:33 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Благодарности !
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Окт 10, 2008 11:38 am |
|
 |
Tuzarka
|
Подминаваш ОМВ бензиностанция и свиваш в дясно. Така минаваш под Цариградско шосе. От там цепиш само направо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Окт 10, 2008 11:42 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
И на теб 10x  .
|
Пет Окт 10, 2008 11:44 am |
|
 |
nennormalnoto
|
snake написа: Чукча в момента се учи да се оправя с карти  . Винаги съм имал проблем с т.нар. пространствена интелигентност, не случайно в МЕИ-то имах (2-) две минус по техническо чертане. Споменавали са ме и след като завърших  . Та за да не се мъча с картите, някой може ли да ми каже как от бул. "Цариградско шосе" посока Пазарджик най-лесно мога да стигна до Бизнес парк София ? Няколко съвсем кратки и прости ориентира ми трябват, София горе-долу я познавам.
Завиваш на дясно по моста за Младост(след Шел) и караш все направо! Преминаваш през всичките му там глупави задръствания и светофари и малко преди да сигнеш до Околовръстното, в ляво е бизнес паркът! Трудно можеш да го объркаш! Точно на кръстовището от дясната му страна има булченски магазин! Мисля, че лесно ще се оправиш! Ако разбира се става въпрос за този бизнес парк, дето е в Младост!
|
Пет Окт 10, 2008 11:47 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: NIK_THE_FLASH написа: Мда, колежката добре го каза, но все пак - питай  Всъщност ние сме много Ентелегентни, но се прикриваме, за да ни минават номерата  Говорете от свое име! Аз съм си проЗ!
|
Пет Окт 10, 2008 11:49 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
nennormalnoto написа: Завиваш на дясно по моста за Младост(след Шел) и караш все направо! Преминаваш през всичките му там глупави задръствания и светофари и малко преди да сигнеш до Околовръстното, в ляво е бизнес паркът! Трудно можеш да го объркаш! Точно на кръстовището от дясната му страна има булченски магазин!... Тъкмо шси взема и една булка от магазина  .
|
Пет Окт 10, 2008 11:52 am |
|
 |
Tuzarka
|
И докато се оглежда за булка да вземе да си тресне колата 
|
Пет Окт 10, 2008 12:01 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
snake написа: Тъкмо шси взема и една булка от магазина  . И като видиш булката, бегай далеко, докато е време! Че после...край!
|
Пет Окт 10, 2008 12:04 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
@snake а кога ще идваш към "големото село" ?
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пет Окт 10, 2008 12:35 pm |
|
|