|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 1:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Arnold написа: Tuzarka написа: Oooo батко Караш ме да се чувствам като дЪртанян така сега с такива обръщения 
Бе нали ти си батко дето лупка бабка....Предполагам, че си по-голям от мен 
|
Чет Яну 24, 2008 12:30 am |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Paparac написа: Таман щях да ви успокоявам, че Тузарка е на линия, ама тя вече ме е изпреварила :-P Шпионин, воайор, агент на ДС...щи кажа аз на теби  Въййй, първите две квалификаци защо така ги вклини в скромната ми персона 
Искаш да ми кажеш, че не си съгласен само за първите 2...а за третото си мълчиш 
|
Чет Яну 24, 2008 12:32 am |
|
 |
Paparac
|
Бинго 
|
Чет Яну 24, 2008 12:32 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Tuzarka написа: НЯМАМ ДРЪЖКА...мъ не мога да приложа снимков материал  пусто възпитание
Добре се появи, че Arnold щеше да умре от разбито сърце, прелъстен и изоставен.  Олекна ми за момчето
|
Чет Яну 24, 2008 12:33 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз днес цял ден бях изоставена....мъ ни ривъ (е, таиничко)
Налагаше се да разчиствам паяжини от Кафенето 
|
Чет Яну 24, 2008 12:35 am |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Бинго 
Сега разбрах защо са ти тъмните очила на аватара...я си кажи агентското име 
|
Чет Яну 24, 2008 12:36 am |
|
 |
Tuzarka
|
Не разбирам...както тук беше навалица и Папарак и Арнолд офейкаха.....хм
|
Чет Яну 24, 2008 12:39 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Сега разбрах защо са ти тъмните очила на аватара...я си кажи агентското име 
Бонд, Джеймс Бонд, I'm glad to meet you 
|
Чет Яну 24, 2008 12:42 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Аз днес цял ден бях изоставена....мъ ни ривъ (е, таиничко) Налагаше се да разчиствам паяжини от Кафенето 
Мъжете комай са по-чувствителни на тази тема, ама и ти не показа съчувствие към Арнолд тц тц ;)
|
Чет Яну 24, 2008 12:42 am |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Сега разбрах защо са ти тъмните очила на аватара...я си кажи агентското име  Бонд, Джеймс Бонд, I'm glad to meet you 
Мога ли да бъда новото момиче на Джеймс Бонд във филма? Ама само във филма.....(Арнолд да не чете) 
|
Чет Яну 24, 2008 12:46 am |
|
 |
Tuzarka
|
Airis написа: Tuzarka написа: Аз днес цял ден бях изоставена....мъ ни ривъ (е, таиничко) Налагаше се да разчиствам паяжини от Кафенето  Мъжете комай са по-чувствителни на тази тема, ама и ти не показа съчувствие към Арнолд тц тц ;)
Ми някаква такава мъжка дойна съм явно 
|
Чет Яну 24, 2008 12:47 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka написа: Сега разбрах защо са ти тъмните очила на аватара...я си кажи агентското име  Бонд, Джеймс Бонд, I'm glad to meet you  Мога ли да бъда новото момиче на Джеймс Бонд във филма? 
It can be done  Ама наистина само за филма, че колегата .... 
|
Чет Яну 24, 2008 12:52 am |
|
 |
Tuzarka
|
Къв ще ми е хонорара са ролята на мацката 
|
Чет Яну 24, 2008 12:55 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka написа: Сега разбрах защо са ти тъмните очила на аватара...я си кажи агентското име  Бонд, Джеймс Бонд, I'm glad to meet you  Мога ли да бъда новото момиче на Джеймс Бонд във филма? Ама само във филма.....(Арнолд да не чете) 
Въх не думай, горкият ще се спомине от мъка. Баба - разбивачка на мъжки сърца 
|
Чет Яну 24, 2008 12:56 am |
|
 |
Tuzarka
|
ААААрнооолд 36_2_18
|
Чет Яну 24, 2008 12:56 am |
|
|