|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 12:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Аз явно съм някакъв дефектен! Всеки ден си бера плодовете и си ги хапвам, ама не ми е втръснало! Може би щото ям само от едно дръвче и там сигурно има някакви специални съставки! И вкуса! У сокчето! Абе всичко от тая слива е номер едно! Незнам! Ти зависи от къде си береш бананите! Зат'ва сигурно ти втръсват!
Но виж, ако решиш да опиташ на вкус слива, не е проблем! В смисъл, че ако ти навреди нещо аз няма а съм отговорен!
|
Сря Окт 01, 2008 2:09 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
BTW, още ли имаш таСССове на колата? Не си ме псувала скоро, значи или не си забелязала, че са паднали, или ти е все тая вече! Ще боядисваш джантите бели!
|
Сря Окт 01, 2008 2:10 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Само да поздравя Тузи за и със подписа и  (песничката)
Тузи, като гледам че от известно време си на CoB - пробвай да чуеш Arch Enemy
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Сря Окт 01, 2008 2:13 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Къде се затри човеко? Никакъв те няма! Седи малко тука при нас, да си полафиме!
|
Сря Окт 01, 2008 2:20 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Е*а ми се мамата от работа тая седмица :(
|
Сря Окт 01, 2008 2:30 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Е*а ми се мамата от работа тая седмица :(
Ясно защо те няма! Еми к'во да ти кажа! Ибало си и мамата отсекъде! Успе с бачкането! Аз да ви се похваля! Няма да ми дадат заплата за тая седмица!
|
Сря Окт 01, 2008 2:42 pm |
|
 |
Tuzarka
|
И аз тази седмица ще съм на фотосинтеза
NIK_THE_FLASH...ще сваля музичка да ги прослушам....а иначе СоВ..само тази песен им харесвам...аз си падам по леко по-лек метъл...готик, симфоник, пауър, епик
|
Сря Окт 01, 2008 2:55 pm |
|
 |
Tuzarka
|
NIK_THE_FLASH написа: :offtopic: Само да поздравя Тузи за и със подписа и  (песничката)  Тузи, като гледам че от известно време си на CoB - пробвай да чуеш Arch Enemy
Къв офтопик..тук всичко е оффтопик 
|
Сря Окт 01, 2008 2:56 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
nennormalnoto написа: NIK_THE_FLASH написа: Е*а ми се мамата от работа тая седмица :( Ясно защо те няма! Еми к'во да ти кажа! Ибало си и мамата отсекъде! Успе с бачкането! Аз да ви се похваля! Няма да ми дадат заплата за тая седмица!
При нас с късмет ще дадат към края на другата.... 
|
Сря Окт 01, 2008 2:59 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Още има листа по дърветата...викам да си понаберем 
|
Сря Окт 01, 2008 3:02 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: И аз тази седмица ще съм на фотосинтеза Ти защо?
|
Сря Окт 01, 2008 3:10 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: И аз тази седмица ще съм на фотосинтеза Ти защо?
Щото в джоба ми дрънкат само семки и бонбонки 
|
Сря Окт 01, 2008 3:17 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Tuzarka написа: И аз тази седмица ще съм на фотосинтеза Ти защо? Щото в джоба ми дрънкат само семки и бонбонки 
Лъжеш! Ти си си пръснала парите, за да си купуваш банани!
|
Сря Окт 01, 2008 3:20 pm |
|
 |
Tuzarka
|
и краставици 
|
Сря Окт 01, 2008 3:31 pm |
|
 |
nennormalnoto