Дата и час: Сря Юли 16, 2025 10:37 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:
Tuzarka написа:
Като те гледам..тракаш, та чак дрънкаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Т'ва като как да го разбирам!?

В положителен смисъл :cool:
Да не помисли, че нещо те обиждам? :shock:

Aз помислих, че си решила, че със 106 те вече, килограма съм много слаб и като ходя и дрънча на кости!

Вто Сеп 30, 2008 4:36 pm
UNREAD_POST 
Хелоу....разцъкахте тракането и смукането а.....ще взема да мина при Тузи на школовка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Вто Сеп 30, 2008 5:49 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Хелоу....разцъкахте тракането и смукането а.....ще взема да мина при Тузи на школовка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Алоооу, скромната скрита лимонка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Сеп 30, 2008 8:23 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Eli's BRAVO написа:

Алоооу, скромната скрита лимонка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

К'ви лимонки, те много кисели! Дай едно кило портокали! Добър ден! Как спахте! Аз добре! Даже и прекалено много! Днеска бих жс рекорди! Дойдох на работа в 10 часа! Къв съм готин! Хех!

Сря Окт 01, 2008 10:14 am
UNREAD_POST 
Лимони, портокали, дини..въпрос на вкус Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Медал дадоха ли и като си отличник...или се размина с потупване по рамото? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Окт 01, 2008 10:19 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Лимони, портокали, дини..въпрос на вкус Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Медал дадоха ли и като си отличник...или се размина с потупване по рамото? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Получих...ама не медал, ами грозни погледи! Съдба! Май вече ичопля по нервите на малоумната ми колежка! Еххххх! Красота! Направо мн ми е кефффф!
Относно плодовете: Много обичам сливи, джанки, такива работи!

Сря Окт 01, 2008 11:15 am
UNREAD_POST 
И аз така..сливи тва-онва Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Окт 01, 2008 1:07 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
И аз така..сливи тва-онва Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Е начи ме разбираш какво обичам да ям! Щом и ти така! Това е добре! Наскоро ми предлагаха кило банани, ама нещо не ме кефи! В същност незнам! Аз с тях съм като с кафето! Никога не съм опитвал, ама знам, че не ми харесва! Ти к'во ще кажеш за бананите! Стават ли за ядене? Добър плод ли са?

Сря Окт 01, 2008 1:23 pm
UNREAD_POST 
Хубаво е бананите да са добре узрели, за да се усети истинския им вкус...иначе ако са млади и зелени....не става...не трябва и да са застоели и гнили Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Окт 01, 2008 1:28 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Хубаво е бананите да са добре узрели, за да се усети истинския им вкус...иначе ако са млади и зелени....не става...не трябва и да са застоели и гнили Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Ееееее! Ми то гледай са къв глупав плод е банана! Неможел да се яде докато е млад! Че това значи, че трябва много изчакване! Има къде по - добри плодове! Например въпросните сливи! Те стават за ядене даже преди да са узрели съвсем! ТОгава са най - вкусни даже! И доста време си запазват срока на годност! Даже много! Мани ги тея банани! Сливата е най - якия плод! ПРасковките също!

Сря Окт 01, 2008 1:38 pm
UNREAD_POST 
Пич.....ти ми показа една по-друга гледна точка..отвори ми очите..минавам на сливи и праскови Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Сря Окт 01, 2008 1:42 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Пич.....ти ми показа една по-друга гледна точка..отвори ми очите..минавам на сливи и праскови Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Крайно време беше да се ориентираш! Не стига, че си по - голяма от мене, ма и аз трябва да те уча! Че ти не си ли опитвала сливи, праскови? Или аз шот живея на село и там нали градинка има, тва онва и затва съм ги ял???????????

Сря Окт 01, 2008 1:49 pm
UNREAD_POST 
Мне, аз си нямам село и не съм опитвала сливи и праскови...щото съм градско чедо и само банани съм яла Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Окт 01, 2008 1:52 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Мне, аз си нямам село и не съм опитвала сливи и праскови...щото съм градско чедо и само банани съм яла Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Щом си си свикнала на банани само, няма смисъл да си променяш хранителнит навици! Това би могло да ти се отрази зле на стомаха! Все пак всеки плод си има различни сокове! А твоят стомах е свикнал на бабанов! Недей, че ще си направиш някоя беля, после на мене ще ми тежи!

Сря Окт 01, 2008 1:57 pm
UNREAD_POST 
Нали знаеш, че нещо любимо като го ядеш всеки ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 и ти втръсва Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Окт 01, 2008 2:00 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 637  Следваща