|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Попитали радио Ереван:
- Какви са симптомите на венерическите болести?
- Ами, ако съдим по Венера Милоска, първо ви падат ръцете...

|
Вто Сеп 30, 2008 11:07 am |
|
 |
nennormalnoto
|
|
Вто Сеп 30, 2008 11:13 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ще те спукам от бой, Бравото ще ти счупя, няма да ми говориш толко смело.
Е бива ли такова нещо сега? Така да се отнасяш с хората във форума! Аз съм дълбоко огорчен и възмутен от заканите ти по адрес на Фиатко!
|
Вто Сеп 30, 2008 11:16 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Май не е лошо да си намеря работа, че само простотии са ми в главата!
|
Вто Сеп 30, 2008 11:17 am |
|
 |
Tuzarka
|
От къде пък изрови този стар пост...явно си имаш колекцийка за пред полицаите ако се наложи 
|
Вто Сеп 30, 2008 11:24 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: От къде пък изрови този стар пост...явно си имаш колекцийка за пред полицаите ако се наложи 
Все пак ме е страх! Не за мене! За Бравото! А поста го изрових от болния си мозък! 
|
Вто Сеп 30, 2008 11:34 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аха..значи сменяме подаръка...вече ще имаш бяла ризка с много дълги ръкави 
|
Вто Сеп 30, 2008 11:42 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Аха..значи сменяме подаръка...вече ще имаш бяла ризка с много дълги ръкави  Поне е нещо функционално! А и ще ми отива на кафевите дзъркели, полу кьорави! Ще взема освен лещите за кьорави да си монтирам и едни цветни! Бели! Да ми тичат на ризката! А с тая ризка, как мога да се почеша по задника например! Май ще тряаа да почна да практикувам йога!
|
Вто Сеп 30, 2008 11:47 am |
|
 |
Tuzarka
|
Отиваш на някой ръб и започваш да си търкаш гъзеца  или молиш някой да ти го почеше
|
Вто Сеп 30, 2008 12:06 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Отиваш на някой ръб и започваш да си търкаш гъзеца  или молиш някой да ти го почеше
Ахам! Разбрах! Ама няма нужа някой да ми помага! Все пак смятам, да не ме сърби вътрешно! Ше се възползвам от предложението за ръбчето!
|
Вто Сеп 30, 2008 12:17 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Ари ваааааа! Пишете нещо! Скучно ми е!
|
Вто Сеп 30, 2008 1:22 pm |
|
 |
Tuzarka
|
И на мене м и се спи, но никой не идва да ме завие 
|
Вто Сеп 30, 2008 1:26 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: И на мене м и се спи, но никой не идва да ме завие 
Еми в офиса си, как да те завият хората! Неудобно е някак!
|
Вто Сеп 30, 2008 1:58 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз си имам собствена стая...нали съм Тузарка...да взема да си напрява кафенце или да врътна ключа и да му дремна 
|
Вто Сеп 30, 2008 2:17 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Аз си имам собствена стая...нали съм Тузарка...да взема да си напрява кафенце или да врътна ключа и да му дремна 
Направи си кафенце, ама го изпии след като подремнеш! Мисля, че това е оптималната комбинация!
|
Вто Сеп 30, 2008 2:29 pm |
|
|