|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Как сте народееееееееееее? Имам си нови фаровееееееее! Дано само не се ударя някъде поне докато ги маркирам за каското!
А на мен втулка намери ли? 
|
Съб Сеп 20, 2008 9:17 pm |
|
 |
Tuzarka
|
dimmX написа: Когато имам време за чат и любимата ми Тузка удрям греда 
Направо трябва да си определим ден от седмицата, в който да се вживяваме в ролята на съпруг и съпруга 
|
Съб Сеп 20, 2008 9:19 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Нещо зарязахте кафенето.... 
|
Чет Сеп 25, 2008 1:11 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
 Бейби де хойкаш?
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Чет Сеп 25, 2008 2:41 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
dimmX написа: Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Бейби де хойкаш?
Насам- натам ...по чужди... 
|
Пет Сеп 26, 2008 11:37 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Точно така, ходи докато не съм се върнал 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пет Сеп 26, 2008 12:30 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Халоууууууу! Ай ем хиър ъгейн! Ей! Тея лекции ме съсипаха! Как върви тука? похвалете се нещо деЧ Оплачете се! Липсвах ли ви? 
|
Пон Сеп 29, 2008 10:27 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ох, баня, ох кеф 
|
Пон Сеп 29, 2008 2:26 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ох, баня, ох кеф 
К'ва баня, к'ви 5 лева?
|
Пон Сеп 29, 2008 2:37 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Как каква баня-селската баня  само, че за без пари
|
Пон Сеп 29, 2008 2:41 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Как каква баня-селската баня  само, че за без пари
Где т'ва за без пари, че и аз да мина! Че в Лозен бойлера ток иска, в Дружба пък си греем на печката! Мамата си трака! Студ! Спрях да се къпя! Вече и кучетата бягат от мен!
Не съм ти забравил втулката, ама още не съм смогнал да отида по моргите! А Фиатко нещо се разтропа яко!
|
Пон Сеп 29, 2008 2:52 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Без пари, ама гледай да не си изпуска сапуна, че тогава ще си платиш и с лихвите
Ако ще идваш на срещата в сряда - вземи се изкъпи  нищо, че 1 час ще стоим на открито и проветриво
|
Пон Сеп 29, 2008 2:54 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Без пари, ама гледай да не си изпуска сапуна, че тогава ще си платиш и с лихвите Oт опит ли ми казваш? Tuzarka написа: Ако ще идваш на срещата в сряда - вземи се изкъпи  нищо, че 1 час ще стоим на открито и проветриво
Ни съ плаши! То ще духа вятър и няма да разберете дали смърди от мен, или от кофите за боклук! Ще си измия само лицето долу в Перловската река, че съм заприличал на негърче направо! Или да взема някой як и готин теляк да манипулира! Направо незнам!
|
Пон Сеп 29, 2008 3:20 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Опит ли?  За селската баня само съм чувала по радиото
|
Пон Сеп 29, 2008 3:45 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Опит ли?  За селската баня само съм чувала по радиото
Ааа, извинявай! Ама понеже т'ва за сапуна и заработката много достоверно и ...някак изстрадано ми звучеше!
|
Пон Сеп 29, 2008 4:01 pm |
|
|