|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Rokambol написа: nennormalnoto написа: ДОбър вечер! Тази вечер мацки няма - ще сме коч компания  Добър вечер!
Че к'во лошо! Аз да си кажа честно, всяка вечер прибирам мацката и отивам на коч компани! Някакси разпускащо е! Мноооо гадно! Утре съм на изпит! За 3ти път се явявам! Май ще имам бонус...4ти път! Мамка му!
|
Пет Сеп 12, 2008 10:59 pm |
|
 |
Rokambol
|
Без жени няма живот, аман от коч компании  За изпита не се коркай - ще го вземеш 
|
Пет Сеп 12, 2008 11:34 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Мацка ти ще се вясваш ли на някоя люлинска среща? Да взема и аз да се замъкна,а ? 
Мацка, няма да ходя....докато е топло оползотворявам по друг начин уикендите си....шопинг, секс, тва-онва 
|
Съб Сеп 13, 2008 11:34 am |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Опааа, чи мен кът ма няма секс прайш ли бе скъпа 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Съб Сеп 13, 2008 6:23 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Rokambol написа: ще го вземеш 
Хах! Имам бонус! 4то явяване на изпита! кУРАААААААААААААА!
|
Съб Сеп 13, 2008 8:55 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Rokambol написа: ще го вземеш  Хах! Имам бонус! 4то явяване на изпита! кУРАААААААААААААА!
Така е, с тоя форум и тия срещи....
|
Съб Сеп 13, 2008 9:45 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Rokambol написа: ще го вземеш  Хах! Имам бонус! 4то явяване на изпита! кУРАААААААААААААА! Така е, с тоя форум и тия срещи....
устваш се виновна сега, че посещаваш форума и ме отвличате, нали? Недей! Прощавам ти! Прощавам на всички вас, колеги! 
|
Съб Сеп 13, 2008 11:07 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Другият път ще те завържем у вас, ще заключим отвън и 2 пъти на ден ще те храним - от теб се иска да учиш 
|
Съб Сеп 13, 2008 11:19 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Другият път ще те завържем у вас, ще заключим отвън и 2 пъти на ден ще те храним - от теб се иска да учиш 
Ами, аз на 25 съм пак на тоя изпит, така че май трябва да се вземат мерки!
Добър ден между другото! Мразя София! Мразя пътуването от Лозен до Ботев 2 часа и 35 мин! Мразя всичко! Обичам Фиатко!
|
Пон Сеп 15, 2008 9:56 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз от квартала си вече не мога да излеза с тия задръствания и шофьорски тарикатлъци 
|
Пон Сеп 15, 2008 10:00 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Аз от квартала си вече не мога да излеза с тия задръствания и шофьорски тарикатлъци 
Не ми се приказва, че вчера от Кюстендил до Лозен почти 5 часа съм се прибирал! Просто нямам думи! Вчера побелях! Незнам колко десетки ИДИОТА налетях срещу мен в насрещното! И то на това мокрото време! Пълни малоумници! То затова на Лук Ойл - а след драгичево имаше две на таван и две челно! А пък в Перник все едно беше паднала атомна бомба! Щом и в Радомир имаше задръстване, еби му майката! Ужас!
Незная в кой квартал си, но имам чуството, че вече нема значени! Навсякъде е дебелия!
|
Пон Сеп 15, 2008 10:11 am |
|
 |
Tuzarka
|
Заеби, вече маршрутките хитреят и минават през квартала, за да избегнта задръстванията. Днес един отнесе псувнята, жалко че не ме чу.  Заради него 5та кола съм, не можех да мина направо 
|
Пон Сеп 15, 2008 10:16 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Заеби, вече маршрутките хитреят и минават през квартала, за да избегнта задръстванията. Днес един отнесе псувнята, жалко че не ме чу.  Заради него 5та кола съм, не можех да мина направо 
Вчера вечерта като се прибрах, си напълних подлакътника с камъчета! Ебал съм му майката! Всеки, който ми кара в насрещното и се опитва да ме убие, ще получава по едно камъче да му пожелая приятен път! Готов съм за борба! Писна ми! Уморих се!
|
Пон Сеп 15, 2008 10:20 am |
|
 |
Tuzarka
|
Хитро е. После нека докаже, че камъчето е от теб, а не от пътя 
|
Пон Сеп 15, 2008 10:22 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Хитро е. После нека докаже, че камъчето е от теб, а не от пътя 
Ема не, то не се издържа вече! Със сигурност ще има поражения, камъчетата не са съвсем безобидно! Поне стъкло заминава! Ако ще да го докажа! Спирам и почваме да се трепеме! Ако трябва и ще се стреляме! Това не представлява проблем! Така или иначе вече са ми вадили пистолет, ще го преживея! Е, да! Аз моя само на кучета съм го вадил, но винаги има пръв път! Просто не е ...незнам! Нямам думи! Но започвам да хвърлям камъни ако! Ще им еба майката малоумна! За 5мин. по - бързо ще убият цяла кола с хора! Или по - лошо! В тая България трябва през 20 метра да има полицай! И да се научиме всички!
|
Пон Сеп 15, 2008 10:26 am |
|
|