Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 6:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Добро...там каквото е....Тези менте фарове...да знаеш ядове ке береш....аз бях с такива и за нула време се прецакаха...рефлекторите потъмняха и т.н.

А от где си ги беше купила? Или така дойде колата! Добре де, аз кви фарове да си взема! Лошото е че сега нямам време да обикалям моргите,мамка му!

Вто Сеп 09, 2008 10:01 am
UNREAD_POST 
От Пловдив ги бях купила. Уж най-добрите сред ментаците, ама след годинка и малко започнаха да хвърлят сянка...Не знам кви да си купиш, питай в някой друг раздел, вероятно ще се намери доволен от ментаците и да ти препоръча нещо. Как си счупи фара?

Вто Сеп 09, 2008 10:04 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
От Пловдив ги бях купила. Уж най-добрите сред ментаците, ама след годинка и малко започнаха да хвърлят сянка...Не знам кви да си купиш, питай в някой друг раздел, вероятно ще се намери доволен от ментаците и да ти препоръча нещо. Как си счупи фара?

Гледах как една кокошка пред нас се опитва да ми удари колата! Комшийка ми е! Виках! Свирках! Псувах! Проклинах! Напразно! Удари ме! За втори път ми го прави тоя номер! Пред нас аз съм обръщал камион! Безумно широко е! Тя едно пежо неможа! ЗА ВТОРИ ПЪТ МЕ УДРЯ ПРЕД НАС!!! Щях да и откъсна главата! Незнам как се сдържах да не и увия врата около огледалата!

Вто Сеп 09, 2008 10:11 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

А иначе допреди тая годинка и малко как светеха?

Вто Сеп 09, 2008 10:13 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Tuzarka написа:

Гледах как една кокошка пред нас се опитва да ми удари колата! Комшийка ми е! Виках! Свирках! Псувах! Проклинах! Напразно! Удари ме! За втори път ми го прави тоя номер! Пред нас аз съм обръщал камион! Безумно широко е! Тя едно пежо неможа! ЗА ВТОРИ ПЪТ МЕ УДРЯ ПРЕД НАС!!! Щях да и откъсна главата! Незнам как се сдържах да не и увия врата около огледалата!

То...който си го може - може си го :( Ама бронята защо не е поела удара ?

Вто Сеп 09, 2008 10:14 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
NIK_THE_FLASH написа:
nennormalnoto написа:
Tuzarka написа:

То...който си го може - може си го :( Ама бронята защо не е поела удара ?

Бронята е само леко ожулена! Ми то ситуацията е малко странна! В смисъл, че пред нас е мн широка улицата и аз спирам на едно кюше, малко по ниско от пътя! И тя като е обръщала и с теглича право долната част на фара! Само че в Бул Инс ще се праа на Дева Мария и ще кажа, че така съм я намерил на шаркинг колата, щото иначе ще смърдят, че нямам протокол!

Вто Сеп 09, 2008 10:21 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Гледам се оплаквате нещо!
Аз от събота вечерта съм без кола, заради едно виене от областа на ангренажа!Като смъкнах предпазителя оле майко, не знам коя ролка точно но съчмите тракат да си такова майката и виенето от там!Ролки на 4000 км, ко да кажа нямам думи!
Още чакам да ми се обадят да си взема колата, вече даже почвам да се притеснявам дали няма нещо друго или просто приятелите ми ще я довършат днес спокойно и на светло!
Вчера изкарах работен ден от 8 сутринта до 1 през ноща, с колата не знам кво става направо не знам къде съм :-(
Максимално изнервен и вероятно ще си го изкарам на някой :-(

Вто Сеп 09, 2008 10:23 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Гледам се оплаквате нещо!
Аз от събота вечерта съм без кола, заради едно виене от областа на ангренажа!Като смъкнах предпазителя оле майко, не знам коя ролка точно но съчмите тракат да си такова майката и виенето от там!Ролки на 4000 км, ко да кажа нямам думи!
Още чакам да ми се обадят да си взема колата, вече даже почвам да се притеснявам дали няма нещо друго или просто приятелите ми ще я довършат днес спокойно и на светло!
Вчера изкарах работен ден от 8 сутринта до 1 през ноща, с колата не знам кво става направо не знам къде съм :-(
Максимално изнервен и вероятно ще си го изкарам на някой :-(

Ебало си е майката отвсекъде!!!

Вто Сеп 09, 2008 10:25 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Мда, тва дето казваш за Булинс-а ме подсети - ще ходя тази седмица да отчета щетите :)
Значи, тва с огънатия капак ще го пиша "на паркинга", но тва с прага как да го измисля ? Ако кажа че съм задрал бордюр ще го признят ли ?

Вто Сеп 09, 2008 10:25 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:

До преди това бях с други фарове Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Сеп 09, 2008 10:39 am
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Аз от събота вечерта съм без кола,

Ти с тая кола.....само ядове...нова ти требе

Вто Сеп 09, 2008 10:40 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
nennormalnoto написа:

До преди това бях с други фарове Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Имам в пред вид, докато си карала с тях, преди да се прецакат, как са светели?

Вто Сеп 09, 2008 10:41 am
UNREAD_POST 
NIK_THE_FLASH написа:
Мда, тва дето казваш за Булинс-а ме подсети - ще ходя тази седмица да отчета щетите :)
Значи, тва с огънатия капак ще го пиша "на паркинга", но тва с прага как да го измисля ? Ако кажа че съм задрал бордюр ще го признят ли ?

По добре не завеждай 2те щети едновременно! Изчакай малко! Ако щеш си тръгни от Бул Инс и кажи "Ей ся тука едно бордюрче нацепих, ама не ги завеждай едновременно! Иначе да не земеш да напишеш, че е станало преди седмица примерно! В Бул Инс щетите важат до 3дни! Пишеш вчера сутринта си заварих колата така и така на паркинга! Има такива и такива щети! Не съм викал милицай! И те така! Ако искаш в петък евентуално, можем да ходим заедно, щом си в Бул Инс!

Вто Сеп 09, 2008 10:44 am
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Имам в пред вид, докато си карала с тях, преди да се прецакат, как са светели?

Що годе нормално, но не хвърляха толкова добре отрязана светлина отпред, встрани....и заради това си взех и халогени, но и те се оказаха същите боклуци....после ми прехвърлиха едни други фарове от Мареа май..уж оригинални...пак боза, пак хвърлят сенки...и сериозно се замислям за ксенони

Вто Сеп 09, 2008 10:51 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Не съм в булинс, просто като го каза и се сетих за застрахователите :)

Вто Сеп 09, 2008 10:53 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603 ... 637  Следваща