|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 6:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
Ех, мама му стара! Мразя понеделниците! Май съм го споменавал, точно преди една седмица! Защо ли? Сигурно пак е било понеделник! Ще повърна кръв и ше се кипична! Ааааггггфффррррррррххххгррррррр!
|
Пон Сеп 08, 2008 12:44 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Хах! Спря ни тока в офиса, изгоря ни сървъра! Понеделник! Е, поне пуснаха тока! Ама немога да бакам! Хахаха! Програмата минава през сървъра! Еххххххххх! Понеделник!
|
Пон Сеп 08, 2008 1:21 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Туз! Вземи си тасовете за сряда! Ако успея да дойда ще ги турнеме! Все пак съм обещал! Даже и свински опашки имам!
Последна промяна nennormalnoto на Пон Сеп 08, 2008 2:59 pm, променена общо 1 път
|
Пон Сеп 08, 2008 2:50 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Туз! Вземи си тазовете за сряда! Ако успея да дойда ще ги турнеме! Все пак съм обещал! Даже и свински опашки имам!
Да ти кажа таЗ имам един, но таСове имам 4 бели 
|
Пон Сеп 08, 2008 2:55 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: Туз! Вземи си тасовете за сряда! Ако успея да дойда ще ги турнеме! Все пак съм обещал! Даже и свински опашки имам! Да ти кажа таЗ имам един, но таСове имам 4 бели 
хАхА!пУдИгРаВаЙ сЕ тИ! Значи тъка, ще усмивъш грежките на хорътъ? Ще си гу варнъ! Все ще згрешиш и ти някуя думъ!
|
Пон Сеп 08, 2008 2:58 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Тузарка е безгрешна 
|
Пон Сеп 08, 2008 2:59 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ммммхммм, Колежката ще си взима таз-а...ще го тургате....мммммхмм 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Пон Сеп 08, 2008 3:06 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ще ви туря аз в казана 
|
Пон Сеп 08, 2008 3:07 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: Ммммхммм, Колежката ще си взима таз-а...ще го тургате....мммммхмм 
Ааааааааа стига вееее, мръсницииииииии! Аз нямам нищо подмолно в пред вид! Но след като миналата седмица се правихме на майстори с таСовете и колежката най - културно си издрънчи и нейните да ги монтираме! Ей, тея мръсни подсъзнания!
|
Пон Сеп 08, 2008 3:13 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Тузарка е безгрешна   :padane: 
|
Пон Сеп 08, 2008 3:17 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: ....
Анатема 
|
Пон Сеп 08, 2008 3:19 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: nennormalnoto написа: .... Анатема 
nennormalnoto is gone... 
|
Пон Сеп 08, 2008 3:28 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
nennormalnoto написа: Tuzarka написа: nennormalnoto написа: .... Анатема  nennormalnoto is gone...
...where ?
|
Пон Сеп 08, 2008 3:29 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: nennormalnoto написа: Tuzarka написа: nennormalnoto написа: .... Анатема  nennormalnoto is gone... ...where ?
... to the beach! Why...
|
Пон Сеп 08, 2008 3:37 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
nennormalnoto написа: NIK_THE_FLASH написа: nennormalnoto написа: Tuzarka написа: nennormalnoto написа: .... Анатема  nennormalnoto is gone... ...where ? ... to the beach! Why...
to the Bitch ?
|
Пон Сеп 08, 2008 3:57 pm |
|
|