|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Tuzarka написа: Ще дойде време само да вървиш по улицата и да меткаш гюбеци..
Това си го представих...как колегата nenormalnoto върви по улицата и метка гюбеци.... щях да падна от стола 
_________________ Fiat Bravo 1.8 16V
|
Чет Авг 28, 2008 12:18 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Мдааааааа! Да меткам гюбеци викате! Аз имам една завидна и особено непопулярна танцувална техника! Има учебници за мойте умения! Танцуващата топола, стройна и пластична като табуретка!
Немога да ходя по улиците и да меткам гюбеци! Не съм чак до толкова изкривен! Ама кво да се прави! Обичам си сръбската музика! Мy phone now plays: Keba- Kukavica!
|
Чет Авг 28, 2008 12:27 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Ееееееее! На кво прилича тва? Тука ме оставихте сам да си меткам гюбеци! А в офиса е тясно! Ша зема да счупя компа и после...? Кво ще правя по цял ден тука, а? Айде моля ви се сега! Краката ми се откачиха! То не беше танци, не беше чудо!
|
Чет Авг 28, 2008 12:50 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 12:04 pm Мнения: 282 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ами сам ще си ги меткаш я, така като ме гледаш дали ще се присъединя ? 
|
Чет Авг 28, 2008 1:10 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Ееее, колега! Дай тогава с теб да метнем по 2 пържоли и по найсе бири пък да видиш после до кючеци ли ще ни е! 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Авг 28, 2008 1:18 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
nennormalnoto написа: Ееее, колега! Дай тогава с теб да метнем по 2 пържоли и по найсе бири пък да видиш после до кючеци ли ще ни е! 
Tествано е, при това с доста ракия. Ефект няма, освен че ми се изостря непоносимостта към гореспоменатите действия и музика 
|
Чет Авг 28, 2008 1:21 pm |
|
 |
Tuzarka
|
|
Чет Авг 28, 2008 1:23 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Че то лошо няма! Всеки слуша кото му е кеф! Ама аз като съм вече доооообре почерпен музиката ми е в главата и к'вото и да ми пуснеш не го чувам! И всички жени са най - красиви!!!
|
Чет Авг 28, 2008 1:25 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
Tuzarka написа: да ви дондурка госпожата цял ден
Как точно ще ни дондуркаш ? 
|
Чет Авг 28, 2008 1:28 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Еееееееееееее! Тва не е човешко! Разбиха ме от бой в www.conquiztador.bg Ще умра на мъка!
|
Чет Авг 28, 2008 1:28 pm |
|
 |
NIK_THE_FLASH
Кара кола
|
nennormalnoto написа: Еееееееееееее! Тва не е човешко! Разбиха ме от бой в www.conquiztador.bg Ще умра на мъка!
Значи е време да поработиш ?
|
Чет Авг 28, 2008 1:30 pm |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Ама аз като съм вече доооообре почерпен музиката ми е в главата и к'вото и да ми пуснеш не го чувам! И всички жени са най - красиви!!!
http://vbox7.com/play:255bbd39 
|
Чет Авг 28, 2008 1:32 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Моля другарке! Полека с дундуркането,имам морска болест! Ние, децата сме така
И аз обядвах! Сега си дояждам каквото е останало по клавиатурата!
|
Чет Авг 28, 2008 1:32 pm |
|
 |
Tuzarka
|
NIK_THE_FLASH написа: Tuzarka написа: да ви дондурка госпожата цял ден Как точно ще ни дондуркаш ? 
Ще ви сипвам бира в шишенцата с бибероните 
|
Чет Авг 28, 2008 1:33 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
NIK_THE_FLASH написа: nennormalnoto написа: Еееееееееееее! Тва не е човешко! Разбиха ме от бой в www.conquiztador.bg Ще умра на мъка! Значи е време да поработиш ?
Еми то, ние счетитата работиме предимно м-у 1во и 14то число! През другото време извършваме несвойствена дейност! Ама мисля, че си личи!
|
Чет Авг 28, 2008 1:34 pm |
|
|