Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Един такъв въпрос към знаещите - какво е чийтър? Тоест на кой в интернет пространството му казват чийтър? Рових в гуугъл, ама нищо за термина

Сря Яну 30, 2008 7:57 pm
UNREAD_POST 
snake написа:
Досега не съм се включвал в чат темата. Та за София - ситуацията е ненормална. Защо е нужно близо 1/3 от населението на България да се опитва да се напъха в този неприятен град ? И лошото е, че няма никаква политика по този въпрос. Във Франция например има финансови стимули за държавни служители, които се преместват на държавна работа в провинцията. Но тук всичко е на самотек, хората напускат удобните и приветливи малки градове и се тълпят към София. Е аз няма да го направя, София не я заобичах за 5 г. студентство, та сега ли ?
Както съм казвал и друг път, ще изчакам всички да напуснат България (или поне Пазарджик), ще си гепя някоя огромна къща и ще се ширя с кеф :mrgreen: .

Да кажем, че не само в нашата столица е така. Навсякъде по света всичко се бута у столицата...е, с не такава сила като тук. Но не е само в столицата. Всеки областен град увеличава населението си все повече и повече. Тъй като в малките населени места - селца и градове от селски тип няма работа или ако има - то тя е ниско платена и експлоататорска.

Аз например съм от Пловдив, но София ми харесва като възможности - за работа и забавления. И в София ми е гадно със тези задръствания, но Пловдив също за своите мащаби се е задръстил.

Сря Яну 30, 2008 8:02 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Пловдив е къде къде по-спокоен град от София. И задръстванията не са такъв ужас, и места за паркиране се намират без проблем. Ако трябва да живея някъде извън Пазарджик, бих избрал Пловдив или Бургас. Аз обичам спокойствието, празните пространства, тълпите народ ме потискат, абе провинциалната атмосфера ми допада повече.

Сря Яну 30, 2008 8:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аз живея на центъра в Пловдив и ми прави впечатление липсата на места за паркиране пред нас при все, че имаме голям паркинг. . А и задръствания си има доста. Много се минава на червено. Повечето светофари нямат интервал на изчакване и настъпва хаос по кръстовищата. В София не ми се е случвало, но в Пловдив не съм можела да потегля на зелен светофар, защото препендикулярното движение не може да се изнесе и остава в кръстовището. Тоест една дълга колона от светофар до светофар. Пък и като гледам в Пловдив шофьорите са доста по-неколегиални. Това е мнение и на други хора, живеещи в Пловдив, но шофирали из София.

На мен ми е интересно да живея на места, където животът тече с големи обороти и като ми писне да запаля колата и да бягам. Така мога да оценя спокойствието. Иначе ако живея на спокойствие няма да ми е интересно да ходя по такива места.

Сря Яну 30, 2008 8:18 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Един такъв въпрос към знаещите - какво е чийтър? Тоест на кой в интернет пространството му казват чийтър? Рових в гуугъл, ама нищо за термина

Най-лесно казано вид измамник, чийтва се в игри, торент тракери и т.н. Да речем чийт е в дадена игра е да си намериш код, който да се въведе примерно в конзолата, ако играта има такава, и да станеш безсмъртен. Това е чийт, а направилият го се нарича чийтър. :D

Сря Яну 30, 2008 11:44 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Arnold написа:
Най-лесно казано вид измамник, чийтва се в игри, торент тракери и т.н. Да речем чийт е в дадена игра е да си намериш код, който да се въведе примерно в конзолата, ако играта има такава, и да станеш безсмъртен. Това е чийт, а направилият го се нарича чийтър. :D

Абсолютно точно ! Информацията ми е от сигурен източник, големия ми син. В един от редките моменти, когато не се е отнесъл с Warcraft или Lineage, само му казах думичката и веднага ми каза какво е :-D . Но колегата Arnold ме изпревари :) .

Чет Яну 31, 2008 12:25 am
Профил
UNREAD_POST 
Оооо Арнолд 36_4_15

В арена.бг са изкарали черен списък на чийтърите, съответно ги грози бан. Пише, че са се опитали да излъжат тяхната система и да си начислят допълнителен ъплоуд трафик. Тоест какво се опитват да излъжат - колко са качили, за да си вдигнат коефициента ли? това пък за какво им е?

Чет Яну 31, 2008 12:48 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Тоест какво се опитват да излъжат - колко са качили, за да си вдигнат коефициента ли? това пък за какво им е?

Точно това са се опитали да направят, само дето не знам каква е "далаверата" в арената вече да имаш висок коефициент. Едно време искаха или да имаш коефициент над 1.05, или да си плащаш с SMS-и, за да имаш свободен достъп до субтитрите им. Сега не виждам полза от висок коефициент.

Чет Яну 31, 2008 1:09 am
UNREAD_POST 
МАй ако искаш да направиш заявка да се качи нещо, което ти трябва се иска над определен рейтинг. От време на време сайта се задръства и е достъпен само за ранг "супер потребител". Явно има някаква далавера, за да лъжат и тя едва ли е малка. Може пък да получават някакви бонуси здравите ъплоудъри....

То и сега май си е неписан закон да имаш коефициент поне 1, в който и да е торент...даже някъде искат да е над 1.2

Чет Яну 31, 2008 1:14 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

То и сега май си е неписан закон да имаш коефициент поне 1, в който и да е торент...даже някъде искат да е над 1.2

Хмм, и ако нямаш такъв коефициент какво? Аз от теб чувам за нещо подобно.

Чет Яну 31, 2008 1:20 am
UNREAD_POST 
МАй искат поне да сийдваш толкова, колкото си свалил...това за 1.2 е по чуждите торенти. Не знам дали няма някакъв толеранс (месец, седмица), в който те оставят на спокойствие. Може да последва бан по регистрация.....не знам аз повече от месец не мога да се вдигна в арена над 0.40...но нищо не са ми направили....не знам каква е политиката. В официалните условия не го пише, но и от другаде съм чувала, че трябва да сийдваш.....така де пито-платено. Спроред мен големите ъплоудъри може и да получават нещичко за големи труд...току така за едното мерси...едва ли

Чет Яну 31, 2008 1:27 am
UNREAD_POST 
Специално там (Арена) преди време искаха коеф, 1, за да имаш достъп навсякъде. Имаше и алтернатива - пращаш SMS на определен номер срещу 4 лв. и ставаш "Супер потребител" за 30 дни. После, ако искаш отново - нов SMS. Отнякъде обаче май ги натиснаха и се отказаха от платения достъп.(както и Дата-та)
Моя коеф е 0.3, но засега рестрикции нямам.

Чет Яну 31, 2008 8:41 pm
UNREAD_POST 
Преди бях с Биткомет и нещо сийда беше слаб, а се запушваха и всички портове и не можех да ползвам интернет. Сега съм с µTorrent и всичко е пушка. Гледам да закрепя до коеф.1.

Много е смешно да искаш пари, за нещо дето си го краднал...за това спряха да искат пари. Защотото едно е да крадваш, друго е да крадваш и да изкарваш пари. 8-)

Чет Яну 31, 2008 9:31 pm
UNREAD_POST 
Смешно е, ама си го правеха тия бойни друзя :D

Пет Фев 01, 2008 1:15 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Тоя коефициент нз защо го искат в арената имам 4.33 а в замунда 3.223 и в 2-та сайта съм супер потрибетел обаче нямам никъкви предимства от обикновения потребител :roll:

Пет Фев 01, 2008 1:41 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 637  Следваща