Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:42 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед

Мнение 
ами няма ли някой с винце под ръчичка може би.....едва ли не :)
аз от вчера се подкарах....даже не ме пуснаха да ходя на среща хем ми е наблизо.....ама не ме пускат пусти невести значи хехехе :) Тузарка полечка с бирата че ще ти ръждясат червата....вкарай и нещо блажно да смаже положението :)

Нед Яну 27, 2008 10:18 pm
Профил WWW
Мнение 
ПАрите стигат само за бира...не остава за хляб и луканка :shock:

Ако невестата не те е пуснала от леглото е едно.....ако не те е пуснала от апартамента е друго :D

Нед Яну 27, 2008 10:52 pm
Мнение 
Добро утро на всички ... снега пак ни "изненада" как то всяка зима (по няколко пъти) ни "изненадва".
вече сме като балерини по пъря Изображение
...апък няма да минат да изчистят щото утре го дават да пече .. защо да изкарват снегорините .. така добре си седят на топло...
мааааматаааа... Изображение

поздрави от Габрово !

Пон Яну 28, 2008 11:08 am
Мнение 
Честит ти сняг. Тук в Сф сняг няма. Но сутринта си изистих леда от стъклата на колата ....по онзи начин, по който Фред Длинстоун пише на камени плочи...с чук и длето :D
Готин е емотикона с подскачащото човече...мажоретка :cool:

Пон Яну 28, 2008 1:07 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Честит ти сняг. Тук в Сф сняг няма. Но сутринта си изистих леда от стъклата на колата ....по онзи начин, по който Фред Длинстоун пише на камени плочи...с чук и длето :D
Готин е емотикона с подскачащото човече...мажоретка :cool:

браво на вас ... завиждам ви .. тука има 20-30см вече... сега излизах и главните улици за изчистени, но към кварталите едва ли ... незнам как ще си стигна до вкъщи ...
той ФИАТА е като Изображение досега не ме е оставял но ...

Пон Яну 28, 2008 2:30 pm
Мнение 
Чилиев...жив ли си...как е танка :D

Пон Яну 28, 2008 9:33 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Чилиев...жив ли си...как е танка :D

страхотен - и тоя път не ме остави Изображение абе ФИАТ-ка .. сякаш незнаеш как е :)
Изображение

Пон Яну 28, 2008 9:55 pm
Мнение 
Аз предпочитам да не подлагам фиатката на такива мъчения...само като си спомня какви слаломи правих когато тук наваля....косата ми настръхваше на всеки 3 секунди :shock:

Пон Яну 28, 2008 10:03 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

Мнение 
ама хайде и в София да ни огрее малко снежец де......или топло да става или снежец...писна ми с тоз лед по стъклото(пуша по две цигари докато се стопи значи.... :P ) и си носете топли ръкавички в колата :) може и бутилка винце и нещо за мезе.... :)

Вто Яну 29, 2008 6:28 pm
Профил WWW
Мнение 
dek написа:
и си носете топли ръкавички в колата :) може и бутилка винце и нещо за мезе.... :)

То туй ясно, ама после чичкото с палката като те спре и ти сам смятай с дрегера на Чилиев после колко промилчета ще отчете. :D

Вто Яну 29, 2008 8:39 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
dek написа:
ама хайде и в София да ни огрее малко снежец де......или топло да става или снежец...писна ми с тоз лед по стъклото(пуша по две цигари докато се стопи значи.... :P ) и си носете топли ръкавички в колата :) може и бутилка винце и нещо за мезе.... :)

Сакън, не думай за снежец. Писна ми да гадая къде съм паркирала колата - случайно да не отрия някоя друга. :D

Сря Яну 30, 2008 12:05 am
Профил
Мнение 
мани бегай тоа снЕг...
като ни затрупа тука - 4 коли съм разринал докато намеря моята :shock: :D

Сря Яну 30, 2008 11:42 am
Кара велосипед
Кара велосипед

Мнение 
Така де тамън....като бяха снеговете беше по спокойно по София :)
аз от тази гледна точка говоря така :)

Сря Яну 30, 2008 5:46 pm
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
dek написа:
Така де тамън....като бяха снеговете беше по спокойно по София :)
аз от тази гледна точка говоря така :)

Много си прав да знайш! Отне ми 80мин днес да се придвижа от Люлин до Подуене, а преди 10години мрънках че тролей 7 се тътри цели 32мин Люлин-Сточна Гара :evil:

Сря Яну 30, 2008 6:16 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Досега не съм се включвал в чат темата. Та за София - ситуацията е ненормална. Защо е нужно близо 1/3 от населението на България да се опитва да се напъха в този неприятен град ? И лошото е, че няма никаква политика по този въпрос. Във Франция например има финансови стимули за държавни служители, които се преместват на държавна работа в провинцията. Но тук всичко е на самотек, хората напускат удобните и приветливи малки градове и се тълпят към София. Е аз няма да го направя, София не я заобичах за 5 г. студентство, та сега ли ?
Както съм казвал и друг път, ще изчакам всички да напуснат България (или поне Пазарджик), ще си гепя някоя огромна къща и ще се ширя с кеф :mrgreen: .

Сря Яну 30, 2008 7:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 637  Следваща