|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Airis написа: Tuzarka написа: Аз си мислих, че в кръчмите се пие!  То едното не пречи на другото 
То направо си занеси в кръчмето едно одеало и една възглавница и ще ти е екстра 
|
Нед Яну 27, 2008 8:40 pm |
|
 |
stormi
|
Тук май кафенето го направихте на кръчма 
|
Нед Яну 27, 2008 8:42 pm |
|
 |
Tuzarka
|
stormi написа: Тук май кафенето го направихте на кръчма 
Кафене е до 17ч. От 17 до 23 е кръчма. След 23ч е бар и евентуално да се обърне на бардак 
|
Нед Яну 27, 2008 8:46 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
LEVSKI написа: Airis написа: То от търсене на доФторчета забравих да си платя нета/ПАК/, та се подвизавам нелегално в едно Люлинско кръчме - дето има WiFi
И сега какво, разправяш на персонала в кръчмето, че се намираш у нашето кафе а? 
Разправям им да ми донесат едно Старобърно, кофтито на лаптопа е че му свършват батерийките бързичко, а няма ток наблизо :cry:
|
Нед Яну 27, 2008 8:52 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Airis написа: LEVSKI написа: Airis написа: То от търсене на доФторчета забравих да си платя нета/ПАК/, та се подвизавам нелегално в едно Люлинско кръчме - дето има WiFi
И сега какво, разправяш на персонала в кръчмето, че се намираш у нашето кафе а?  Разправям им да ми донесат едно Старобърно, кофтито на лаптопа е че му свършват батерийките бързичко, а няма ток наблизо :cry:
Ще си ходиш с едно акумулаторче под мишница.....
айде днес ще ти простим липсата, ама от утре касите за интернет работят 
|
Нед Яну 27, 2008 8:53 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: stormi написа: Тук май кафенето го направихте на кръчма  Кафене е до 17ч. От 17 до 23 е кръчма. След 23ч е бар и евентуално да се обърне на бардак 
То и преди 23ч в интерес на истината  аз и тук се оглеждам за докторче, ама немаааа :cry:
|
Нед Яну 27, 2008 8:53 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Airis написа: LEVSKI написа: Airis написа: То от търсене на доФторчета забравих да си платя нета/ПАК/, та се подвизавам нелегално в едно Люлинско кръчме - дето има WiFi
И сега какво, разправяш на персонала в кръчмето, че се намираш у нашето кафе а?  Разправям им да ми донесат едно Старобърно, кофтито на лаптопа е че му свършват батерийките бързичко, а няма ток наблизо :cry: Ще си ходиш с едно акумулаторче под мишница..... айде днес ще ти простим липсата, ама от утре касите за интернет работят 
Naturlich! Утре се зареждам с лаптопа под ръка пред касата на кабеларката - да съм първа, че ще ми пишете отсъствие вече 
|
Нед Яну 27, 2008 8:55 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Ще пиеш на екс май 
|
Нед Яну 27, 2008 8:55 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: Ще пиеш на екс май 
Религията не ми го позволява - бирената 
|
Нед Яну 27, 2008 8:57 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Airis написа: LEVSKI написа: Ще пиеш на екс май  Религията не ми го позволява - бирената 
Аз пък съм дъновист...демек често виждам дъното на чашката 
|
Нед Яну 27, 2008 8:59 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ще въведем сериозни глоби за отсъствие...най-строгите ще са отнемане на любимия автомобил за 1 седмица 
|
Нед Яну 27, 2008 9:01 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Airis написа: LEVSKI написа: Ще пиеш на екс май  Религията не ми го позволява - бирената  Аз пък съм дъновист...демек често виждам дъното на чашката 
Аз пък съм заклет доливист, видя ли дъното на чашата спирам да пия, и винаги си поръчвам преди да съм допила първото 
|
Нед Яну 27, 2008 9:01 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Айрис, то тва твойто май не е дъновизъм...по-скоро е алкохолизъм 
|
Нед Яну 27, 2008 9:05 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Айрис, то тва твойто май не е дъновизъм...по-скоро е алкохолизъм 
Battery shut down, до утре ;) Продължавам от кафенето в кръчмето
|
Нед Яну 27, 2008 9:10 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Чао до утре
|
Нед Яну 27, 2008 9:11 pm |
|
|