|
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 11:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 "Гонки"
Колеги не съм сигурен дали точно тук трябва да пусна тази тема но ако съм сгрешил я преместете.
Та става въпрос за следното ходили ли сте на "гонки" участвали ли сте в тях аз тази вечер ходих не ми е за пръв път до сега на тях не съм се пускал отделно с приятели 1 ,2 пъти се е случвало?Какво ви е мнението като цяло за уличните състезания?
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Съб Фев 17, 2007 2:20 am |
|
 |
Turbolan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 1:05 pm Мнения: 91 Местоположение: София
|
Уличните състезания са много хубаво нещо,виждаш се много хора, обменяш опит, виждаш колко ти върви колата, но има някои превъбудени индивиди, заради които стават бели.
_________________ Uno Turbo RulZz
|
Съб Фев 17, 2007 2:48 am |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
Съб Фев 17, 2007 10:43 am |
|
 |
Ganchev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 03, 2007 9:31 pm Мнения: 131 Местоположение: София 19 Люлин
|
готино и закрастяващо е :mrgreen: стига учасниците да са с ума си 
|
Съб Фев 17, 2007 1:23 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Жорко какво става с твойто Пунто ? А и има едно Пунто черно много раздуто няколко пъти го виждам на Слатинска ( не знам дали така се казваше улицата , по която върви автобус 11 перпендикулярна е на Гео Милев ) имаш ли някаква идея на кой е и какво е ?Май е модифицирано ГТ , защото ми се стори , че има кулер , но не знам та ако знаеш нещо мисля , че ще е интересно за всички .
_________________ Слагайте си коланите
|
Съб Фев 17, 2007 10:14 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Аз едно бяло виждам доста често пред блока в Бел Брези парсирано, ГТ пише отзад, отпред е с кулер, много ниско. Сега се сегих да питам - да не е на някой от форума? Мисля че домува в Стрелбище.
|
Съб Фев 17, 2007 11:41 pm |
|
 |
blagun
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 5:33 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
BOIT написа: :offtopic: Жорко какво става с твойто Пунто ? А и има едно Пунто черно много раздуто няколко пъти го виждам на Слатинска ( не знам дали така се казваше улицата , по която върви автобус 11 перпендикулярна е на Гео Милев ) имаш ли някаква идея на кой е и какво е ?Май е модифицирано ГТ , защото ми се стори , че има кулер , но не знам та ако знаеш нещо мисля , че ще е интересно за всички .
те тва слатинското трябва да е на Жорко 
_________________ Fiat Coupe 2.0 16V Plus
|
Нед Фев 18, 2007 1:31 am |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
blagun написа: BOIT написа: :offtopic: Жорко какво става с твойто Пунто ? А и има едно Пунто черно много раздуто няколко пъти го виждам на Слатинска ( не знам дали така се казваше улицата , по която върви автобус 11 перпендикулярна е на Гео Милев ) имаш ли някаква идея на кой е и какво е ?Май е модифицирано ГТ , защото ми се стори , че има кулер , но не знам та ако знаеш нещо мисля , че ще е интересно за всички . те тва слатинското трябва да е на Жорко 
Не е мойто ве :? ... а точно това раздутото е интересна разработка с интересен мотор  .. ама момчето очевидно не пише тук ...иначе мойто не ще само да си направи таблото и си ме чака кротко да му обърна внимание :roll:
Нед Фев 18, 2007 9:52 am |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
Ама как само гадно загатваш "интересна разработка с интересен мотор "  Аз го виждах и когато беше без броните и беше МНОГО странно , но се разминахме мн бързо та освен ненормалното излъчване за Пунто и огромния кулер нищо не различих . Та не може ли да кажеш нещо повече за интересното Пунто 
_________________ Слагайте си коланите
|
Нед Фев 18, 2007 11:56 am |
|
 |
jorko
Кара кола
|
BOIT написа: Ама как само гадно загатваш "интересна разработка с интересен мотор "  Аз го виждах и когато беше без броните и беше МНОГО странно , но се разминахме мн бързо та освен ненормалното излъчване за Пунто и огромния кулер нищо не различих . Та не може ли да кажеш нещо повече за интересното Пунто 
viewtopic.php?t=8141
Нед Фев 18, 2007 1:09 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|