|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Предизвиквам с Opel Corsa Fiat Bravo 1.8 GT!
Автор |
Съобщение |
VooDoo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 9:02 pm Мнения: 115 Местоположение: Варна
|
CORSA C20XE написа: ХА ХА ХА ПРЕДИЗВИКВАМ ВСИЧКИ АТМОСФЕРНИ ФИАТЧЕТА АЗ САМ С КОРСИЧКА ИЗЧЕТАХ ВИ ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ МНОГО СЕ СМЯХ И НЕСЕ ЗДАРЖАХ ДА НАПИША НЯКОЛКО РЕДА КОЛАТА МИ ТЕЖИ 960КГ С ПРАЗЕН РЕЗЕРВОАР ПРАЗЕН БАГАЖНИК И БЕЗ ЗАДНА СЕДАЛКА ТАКА ЧЕ С ВСИЧКО ПО НЕЯ СМЯТАМ ЧЕ Е КАМ 1100 ТАКА ЧЕ АЗ САМ ГОТОВ ЧАКАМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ. САМО ДА НЯМА КАЛНИ ГАЩТИЧКИ
Здравей колега и добре дошъл във форума!
Виждам ,че искаш да защитиш твоята любима марка и в това няма нищо лошо. И тук хората в нашия форум биха направили същото. Все пак кажи с какъв мотор е колата ти и имали някакви подобрения по него? Аз не разбирам от тези гонки, но мисля че когато става дума за това би трябвало съотношението кг./к.с. на автомобилите участащи в гонката да е едно и също. Мисля,че така ще си проличи коя кола е с по-добро ускорение. Пък и важно е автомобилите да са от един и същи клас, защото не само конските сили са важни,а и въртящия момент. Аз в подобни състезания не бих участвал не защото ме страх да не загубя,а защото не желая да натоварвам колата си. Е, понякога като се ядосам дигам 160 км. 
_________________ FIAT BRAVO 100/16V
|
Чет Дек 06, 2007 10:20 am |
|
 |
m1t3t0
|
Дай си характеристиките на Немския Москвич и да те пробвам на Бояна...
|
Чет Дек 06, 2007 12:50 pm |
|
 |
CORSA C20XE
BANNED
Регистриран на: Чет Дек 06, 2007 2:35 am Мнения: 20 Местоположение: Бургас
|
m1t3t0 написа: Дай си характеристиките на Немския Москвич и да те пробвам на Бояна... 2.0 16V 150 к.с и с какав кенеф щте си ти
_________________ FIAT KILLER
|
Чет Дек 06, 2007 2:16 pm |
|
 |
CORSA C20XE
BANNED
|
bebito^^^ написа: голяма караница сте си спретнали тука май а???малко не се вписвам с фиатката 4е е турбо 105 коня ама колегата с гнилия леген може да заповядана дръпка с реното ...по всяко време ..а ако иск ада доиде и да види 22годи6на кола фиат уно как изглежда и колко ражда има а за салона да не говорим,таз тъпата корса на 22 години не знам какво 6те остане от нея само блока май !!! съ6то така я да видиме колко бравота и купета има в варна да ги пробват с едно драгливо рено  за теб имам предложение като изпревариш варненската корсичка можеш да заповядаш а тя е със същия мотор а не мисля че и с пикливото си уно ще ти стане работата
|
Чет Дек 06, 2007 2:24 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
CORSA C20XE написа: bebito^^^ написа: голяма караница сте си спретнали тука май а???малко не се вписвам с фиатката 4е е турбо 105 коня ама колегата с гнилия леген може да заповядана дръпка с реното ...по всяко време ..а ако иск ада доиде и да види 22годи6на кола фиат уно как изглежда и колко ражда има а за салона да не говорим,таз тъпата корса на 22 години не знам какво 6те остане от нея само блока май !!! съ6то така я да видиме колко бравота и купета има в варна да ги пробват с едно драгливо рено  за теб имам предложение като изпревариш варненската корсичка можеш да заповядаш а тя е със същия мотор а не мисля че и с пикливото си уно ще ти стане работата майна а до успокоиш страстите си че нали знаеш куче което лае не хапе нали бе бате 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Дек 06, 2007 2:26 pm |
|
 |
LEVSKI
|
CORSA C20XE написа: за теб имам предложение като изпревариш варненската корсичка можеш да заповядаш а тя е със същия мотор а не мисля че и с пикливото си уно ще ти стане работата CORSA C20XE написа: 2.0 16V 150 к.с и с какав кенеф щте си ти
Колега успокой малко страстите. Не разбирам какво е покритието на самочувствието ти. Бягай се с кола 150 коня, а не 105.
|
Чет Дек 06, 2007 2:37 pm |
|
 |
CORSA C20XE
BANNED
|
казах ти зада несе разкарваш но щтом искаш ела до бургас и готово аз сам навит става ли
|
Чет Дек 06, 2007 2:39 pm |
|
 |
CORSA C20XE
BANNED
|
аз казах всички атмосферки а най силните ви данеса 105 к.с ако е така сори незнаех че това са ви най мощните коли
|
Чет Дек 06, 2007 2:43 pm |
|
 |
CORSA C20XE
BANNED
|
и относно килограмите мисля 4е никаде в цял свят няма драг с 2 торби цимент в багажника зада изравнят килограмите като неви харесва си сложете мощтен мотор в полско фиатче 
|
Чет Дек 06, 2007 2:47 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
CORSA C20XE написа: и относно килограмите мисля 4е никаде в цял свят няма драг с 2 торби цимент в багажника зада изравнят килограмите като неви харесва си сложете мощтен мотор в полско фиатче 
Ако си мислиш, че твоя мотор е мощен си в голяма, ама много голяма грешка.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Дек 06, 2007 2:49 pm |
|
 |
LEVSKI
|
CORSA C20XE написа: аз казах всички атмосферки а най силните ви данеса 105 к.с ако е така сори незнаех че това са ви най мощните коли
Само на такива се силиш! И Купе и Браво 20В, ще те направят луд, ако не си пипал допълнително по колата. За пореден(и последен) път те умолявам да намалиш агресивноста си в постовете.
|
Чет Дек 06, 2007 2:50 pm |
|
 |
CORSA C20XE
BANNED
|
пускал сам се и с такива но засега несам падал тука имаме и 3 пунтота 1.3 турбо само незнам един който да се похвали че ме е бил сам едно уно има което ме бие а то е 1.7 турбо с каквото можете да се сетите като тунинг в мотора като валове електроника турбо к3/4 шпер клапан за гориво и още много др + сликове за сега само то може да се похвали с победа но мисля че за турбо има др клас и да биеш атмосферка май нее толкова голяма слава как мислите
|
Чет Дек 06, 2007 2:58 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
1.7 турбо ако те е било значи ядеш пердах от печка, която не пипана е само 70 кончета 
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Дек 06, 2007 3:05 pm |
|
 |
LEVSKI
|
По книга колко ти дават от 0 до 100? На купе и браво е 8.4 c, с максимална скорост 215 км/ч Толкова за атмосферните, а за 20В Турбо какво ще кажеш? Вектрите по 250 коня, са с по слаби времена от моята кола, за турбинираните изобщо не може да се говори...
П.с Излъгал съм, атмосферното Браво е точно 8 сек. от 0 до 100
|
Чет Дек 06, 2007 3:06 pm |
|
 |
CORSA C20XE
BANNED
|
Ferrari написа: 1.7 турбо ако те е било значи ядеш пердах от печка, която не пипана е само 70 кончета  ми то е било 1.3 някога ама е ясно колко ги чаткаш нещтата  хората се опитват да ви отсрамят и са вложили доста труд за това и евала ама които не разбира ....................
|
Чет Дек 06, 2007 3:10 pm |
|
|