|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 3:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
Predatorsi написа: Когато ходих да си купувам ангренажен ремък ме питаха колко клапана е,тогава не знаех колко е,та там погледнаха някакъв номер на шасито и ми казаха,че е 16,та от там мисля,че е 16...  Мерси за съвета 
Излъгали са те,толко и разбират ;)
|
Чет Яну 04, 2007 12:05 am |
|
 |
daniv
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Юни 12, 2006 7:31 pm Мнения: 34 Местоположение: Харманли
|
abarth kvo e tva tipo deto si slojil na kartinkata da ne e na fil 
|
Чет Яну 04, 2007 7:56 pm |
|
 |
daniv
Кара ролкови кънки
|
колеги да питам не6то мое ли двувалката да даде эор на Golf 2.0 115 кон4ета
|
Чет Яну 04, 2007 10:22 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
daniv написа: колеги да питам не6то мое ли двувалката да даде эор на Golf 2.0 115 кон4ета
По скоро не, ако и двете коли са стандартни и изправни. И въобще има ли Голф с 2 литра двигател? Имам приятел с 1.8л - с Ритмото го издухвам отвсякъде, даже и когато Ритмото не е във форма.
Със Типо - 90к.с. най-вероятно няма да стане номера.
|
Чет Яну 04, 2007 10:40 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
johnfound написа: daniv написа: колеги да питам не6то мое ли двувалката да даде эор на Golf 2.0 115 кон4ета По скоро не, ако и двете коли са стандартни и изправни. И въобще има ли Голф с 2 литра двигател? Имам приятел с 1.8л - с Ритмото го издухвам отвсякъде, даже и когато Ритмото не е във форма. Със Типо - 90к.с. най-вероятно няма да стане номера.
Троиката ГТИ 8в е 2 литра 115.
_________________ селото се оказа точно в града
|
Чет Яну 04, 2007 11:44 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
daniv написа: abarth kvo e tva tipo deto si slojil na kartinkata da ne e na fil 
 неговото си е, а на фил е това
:arrow:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Яну 04, 2007 11:48 pm |
|
 |
Abarth.
|
daniv написа: abarth kvo e tva tipo deto si slojil na kartinkata da ne e na fil  Мойто е тва бре daniv написа: колеги да питам не6то мое ли двувалката да даде эор на Golf 2.0 115 кон4ета
Пробвал съм се с такъв голф и ме тупа с малко ;) Ако съм с OMV Super 100 и без газовата може и да сме равни  А и много зависи от задкормилното устройство 
|
Пет Яну 05, 2007 1:07 am |
|
 |
daniv
Кара ролкови кънки
|
кви са тия задкормилни устройства бре не ги знам :mrgreen:
|
Пет Яну 05, 2007 11:58 am |
|
 |
Abarth.
|
daniv написа: кви са тия задкормилни устройства бре не ги знам :mrgreen:
Шофиьору 
|
Пет Яну 05, 2007 12:41 pm |
|
 |
Predatorsi
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Дек 17, 2006 6:32 pm Мнения: 18 Местоположение: Пазарджик
|
Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се?
Искам да кажа да не му съкратя живота с много...
Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!!
Става въпрос точно за двуваловия мотор...
_________________ Fiat Tipo 1.6 ie DOHC
|
Нед Яну 07, 2007 8:36 pm |
|
 |
BlueStorm
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
johnfound написа: daniv написа: колеги да питам не6то мое ли двувалката да даде эор на Golf 2.0 115 кон4ета По скоро не, ако и двете коли са стандартни и изправни. И въобще има ли Голф с 2 литра двигател? Имам приятел с 1.8л - с Ритмото го издухвам отвсякъде, даже и когато Ритмото не е във форма. Със Типо - 90к.с. най-вероятно няма да стане номера.
Става, ставааа! Голф2 1,8 GT яде бой и то редовно  А пък за Голф 3 1,6 CL изобщо няма да говоря!!! :mrgreen:
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
|
Нед Яну 07, 2007 8:51 pm |
|
 |
Abarth.
|
Predatorsi написа: Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се? Искам да кажа да не му съкратя живота с много... Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!! Става въпрос точно за двуваловия мотор...
Има много варианти,най-лесния е да се махне моноинжекцията и да се направи с карбуратор (примерно двоен Webber),както се слага изпускателен колектор от ритмо 105тц ако не се лъжа и двувалката се засилва много 
|
Нед Яну 07, 2007 9:57 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
|
Abarth. написа: Predatorsi написа: Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се? Искам да кажа да не му съкратя живота с много... Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!! Става въпрос точно за двуваловия мотор... Има много варианти,най-лесния е да се махне моноинжекцията и да се направи с карбуратор (примерно двоен Webber),както се слага изпускателен колектор от ритмо 105тц ако не се лъжа и двувалката се засилва много 
и разхода се засилва много 
|
Нед Яну 07, 2007 11:03 pm |
|
 |
Abarth.
|
$ abarth $ написа: Abarth. написа: Predatorsi написа: Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се? Искам да кажа да не му съкратя живота с много... Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!! Става въпрос точно за двуваловия мотор... Има много варианти,най-лесния е да се махне моноинжекцията и да се направи с карбуратор (примерно двоен Webber),както се слага изпускателен колектор от ритмо 105тц ако не се лъжа и двувалката се засилва много  и разхода се засилва много 
Ми не се засилва много,просто тази моноинжекция наща е недомислица,хем спъва колата,хем харчи много...А карбуратора както го караш така харчи ;) Все пак мотора е на ритмо 105тц,обаче окуцен с моноинжекцията и други малки работи,а ритмото върви с пъти повече ;) Един приятел за кратко караше едно такова и разхода му беше с литър отгоре от мойта,но вървенето беше съвсем друго ;) Притеснява ме само смукача как ще се направи :roll:
|
Пон Яну 08, 2007 1:13 am |
|
 |
daniv
Кара ролкови кънки
|
abre 6to kato si pla6tam zastrahovkata mi q fa6tat 4e kolata e pod 90 konq :?:
|
Пон Яну 08, 2007 4:29 pm |
|