|
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 11:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Предизвиквам с Opel Corsa Fiat Bravo 1.8 GT!
Автор |
Съобщение |
ntx
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Сеп 25, 2007 8:14 pm Мнения: 23 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Тая тема май пак се превъна в спор  Опелджийчето няма да се откаже да си хвали на "Фродо Бегинс" колицата и това е  , а ние няма да го оставим и ще му се смеем това е.Той си знае едно ние друго.Секта това е :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo HGT 155 hp 20v
PB 5085 BP
|
Чет Ное 15, 2007 10:57 pm |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 10:34 pm Мнения: 21 Местоположение: Кюстендил Област
|
ntx написа: Тая тема май пак се превъна в спор  Опелджийчето няма да се откаже да си хвали на "Фродо Бегинс" колицата и това е  , а ние няма да го оставим и ще му се смеем това е.Той си знае едно ние друго.Секта това е :mrgreen:
п.п не искам да ви звуча се едно се хвала искам да ви отвоеа очите че опел винаги е по бруз и от wv и от fiat.. http://zeperfs.com/duel636-556.htm моля цакнете на тва линкче и гледайте въпросната пи*евъшка (сток) с колко е по банва на ускорение от "ВАШЕТО" хгт 147 магарета.. та ше ми говорите че с мойта корса не мога да мина ГТ браво .. в Кюстендил няма подходящо ГТ да направа едно видео ...
_________________ bmw forever
|
Пет Ное 16, 2007 1:47 am |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
Тоя пък даде най лажливия линк! Абе самозалагваи се споко ! Караи си бегачката и мълчи!
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Пет Ное 16, 2007 1:51 am |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 10:34 pm Мнения: 21 Местоположение: Кюстендил Област
|
добре нямааа да ви дразня повече с "лажливи" линкове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Ное 16, 2007 1:52 am |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
Абе човек няма проблеми аз съм навит да те пробвам идваш и виждаме кое варви повече!
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Пет Ное 16, 2007 1:56 am |
|
 |
Trojaneca
|
Колеги, дайте по-кротко, нека да ни е весело и да не спорим за глупости, като толкова се чудите кое е по-бързо и тн - Бояна :mrgreen: Ще ми е мерак да присъствам и участвам на подобна гонка 
|
Пет Ное 16, 2007 1:57 am |
|
 |
Rokambol
|
kraskatamoto написа: първо да те попитам колко ти е заплатата....? и не я харчи ! :mrgreen:
Това пък какво значение има??? Само не си мисли, че и аз нямам някой скрити козове по моторчето, колкото твоето е 130 к.с., толкова и моето е 115к.с 
|
Пет Ное 16, 2007 1:27 pm |
|
 |
ntx
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Сеп 25, 2007 8:14 pm Мнения: 23 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Опел е по-бърз ДА ... с ръждата.Пич влез в тунинг.бг и там си хвали "колата".Ясно е че нас италианчетата :mrgreen: не можеш да ни накараш да повярваме че една корса каквато и да е може да върви.(говоря сток).Стига хвалби на опел в фиат форум тапо е. 
_________________ Fiat Bravo HGT 155 hp 20v
PB 5085 BP
|
Пет Ное 16, 2007 10:04 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Тоя с корсата е... ОПЕДЕРУНГЕЛ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
какво прави в нашия форум-
хем никой не му вярва,
хем всички го пцуват- СМЕХ. 
|
Пет Ное 16, 2007 10:22 pm |
|
 |
Paparac
|
Колеги, не обръщайте темата в излишни спорове и обиди като тази в предходния на моя пост. 
|
Пет Ное 16, 2007 10:33 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Взех си бележка-
нека и "външните" дразнители да си вземат-
модератора е прав- тука не е място за комплексари и заядливци,
все пак никой на никого не е виновен, че си е купил
някаква сапунерка и да ходи да дразни наред по
форумите на другите марки и да става за смях. 
|
Пет Ное 16, 2007 10:42 pm |
|
 |
sok1
|
Kimi_Raikonen написа: Взех си бележка- ...модератора е прав- ...
Paparac
Форум Администратор
|
Съб Ное 17, 2007 1:12 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Kimi_Raikonen написа: Взех си бележка- ...модератора е прав- ... PaparacФорум Администратор
Абе все началник е, ще трябва да се пазим да не замирише нечий врат на изгоряла гума, особено моя след подобно изказване :mrgreen:
|
Съб Ное 17, 2007 1:14 am |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: sok1 написа: Kimi_Raikonen написа: Взех си бележка- ...модератора е прав- ... PaparacФорум АдминистраторАбе все началник е, ще трябва да се пазим да не замирише нечий врат на изгоряла гума, особено моя след подобно изказване :mrgreen:
Колко пъти да ти кажа да не ме злепоставяш пред аудиторията :mrgreen: Знам я аз твоята задкулисна цел, искаш да ме изгониш и да ми вземеш топлото местенце :mrgreen: Ще те обадя на главния началник, така да знаеш и ще последва глобално затопляне
А така като гледам и ти си началник, при това Глобален началник 
|
Съб Ное 17, 2007 1:28 am |
|
 |
Paparac
|
Rokambol написа: Колега с Опел-чето, аз съм с машинка около 115к.с., 1500кг, ако се навиеш на гонка с летящ старт, с удоволствие ще те пробвам. Условието ми е да започнем надпреварата при 100км/ч и да продължим поне 3км. до финала. Какво ще кажеш?
Твоето, Глобален началник, е 113 коня ТОЧНО, и не си никакви 1500 кг, дори с пълен резервоар и ти в колата. :mrgreen: Дори с хулиганка из жабките :mrgreen:
|
Съб Ное 17, 2007 2:56 am |
|
|