Автор |
Съобщение |
kraskatamoto
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 10:34 pm Мнения: 21 Местоположение: Кюстендил Област
|
тва е доста дълга тема и почти винаги преминава в спор.. моля не я потфащай
п.п 0-100 давам 8,7 с корсата и стига толко инфо .. който иска да заповяда
_________________ bmw forever
|
Вто Ное 13, 2007 11:22 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
kraskatamoto написа: тва е доста дълга тема и почти винаги преминава в спор.. моля не я потфащай
Остави ти 0-100, дай времето за 400м
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Ное 13, 2007 11:32 pm |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 10:34 pm Мнения: 21 Местоположение: Кюстендил Област
|
чакам по сухо време ....
|
Вто Ное 13, 2007 11:39 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Корсата е п.ча въшка, дето не знае къде стъпва, как стъпва и как спира- абе- мани...-
това е кола за п.чки. Истинските карачи са с италиански коли- на тях състезанието им е в кръвта и сърцето на мотора. Лично аз не бих се състезавал с някой опел, защото това е кола която не се управлява и после спира в някое дърво и т.н.
Абе с една дума опел= фалве- каруци и тропащи дръгели, дето ги карат само несретниците на Европа.
|
Вто Ное 13, 2007 11:49 pm |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
|
е тва е типичен форумец ... такива колкото искаш пиша в тоя форум макар че карам опел знам че съм като трън в очите на някой с мойте мнения .. но се пак ти си първия и да се надявам единстеният който не издаржа и си показа слабите черти....нямам нищо против фиатките особено бравото и купето изключително красиви коли са ... поне за мен де
п.п някой ако го интересува корста е към 130 коня на 400м минавам с около 155-160 км/ч нз точно .. мисла да я закарам скоро на дино тест..
Последна промяна kraskatamoto на Сря Ное 14, 2007 12:15 am, променена общо 2 пъти
|
Сря Ное 14, 2007 12:03 am |
|
 |
Paparac
|
kraskatamoto написа: е тва е типичен форумец ... такива колкото искаш пиша в тоя форум макар че карам опел знам че съм като трън в очите на някой с мойте мнения .. но се пак ти си първия и да се надявам единстеният който не издаржа и си показа слабите черти....нямам нищо против фиатките особено бравото и купето изключително красиви коли са ... поне за мен де
п.п някой ако го интересува корста е към 130 коня нз точно и аз мисла да я закарам скоро на дино тест..
Е като е толкова коне защо рипаш на кола 113 коня, каквото е GT-to, което е и по-тежко? Рипни на HGT :mrgreen:
|
Сря Ное 14, 2007 12:07 am |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
|
не смея от високо на лошо се пада :mrgreen:
|
Сря Ное 14, 2007 12:11 am |
|
 |
Paparac
|
Ти от Кюстендил ли си наистина? :mrgreen:
|
Сря Ное 14, 2007 12:17 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
На тия коне преките му конкуренти са Пунто Мк1 ГТ или Пунто Мк2 ХГТ, но с тези 2 модела гонката е безсмислена
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Ное 14, 2007 12:26 am |
|
 |
LEVSKI
|
kraskatamoto написа: тва е доста дълга тема и почти винаги преминава в спор.. моля не я потфащай
Хайде може и аз да се пробвам! Преди малко едно наточено "пежо" 205(цялото в лепенки, като току що идващо от рали) се опита нещо да ми каже :mrgreen: Странното беше че му дръпнах на старт, и после сякаш взе да ме понастига. А той си стартира перфектно(закачката си беше явна), а аз с моите летни гуми...знаете какво пилене. Но въпреки всичко на първите 50 метра, беше поне 10 зад мен.
|
Сря Ное 14, 2007 12:29 am |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
|
Paparac написа: Ти от Кюстендил ли си наистина? :mrgreen:
да ... (и защо :mrgreen: ??) ти е толко весело 
|
Сря Ное 14, 2007 12:30 am |
|
 |
Paparac
|
Ми щото и аз принципно съм от там, затова :mrgreen:
|
Сря Ное 14, 2007 12:33 am |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
|
|
Сря Ное 14, 2007 12:45 am |
|
 |
ntx
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Сеп 25, 2007 8:14 pm Мнения: 23 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Видях че наплюха ХГТ-тата  Колега опелджия ( не го казвам като обида) знам, че хгт-то ще загуби от астрата поради една причина.Астрата е по-лека.Това е.Ако си мислите, че тези астри имат уникални мотори се бъркате.Ако натовариш астрата колкото хгт-то не че ще те изям ами и няма да мраднеш от стартова позиция :twisted: Просто хгт-то има екстри който опел още си превеждат от италиански на немски.Астрата GSI просто е обаркан модел на опел защото нито върви както са се опитали да я направят , а за екстри .... ще кажа просто ОПЕЛ.Колегата добави ръждата, но това е мн дълга тема :mrgreen: Все пак ако уцелиш добър мотор от опел поне ще ти издържи 2 купета минимум 
_________________ Fiat Bravo HGT 155 hp 20v
PB 5085 BP
|
Сря Ное 14, 2007 7:16 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
kraskatamoto написа: е тва е типичен форумец ... такива колкото искаш пиша в тоя форум макар че карам опел знам че съм като трън в очите на някой с мойте мнения .. но се пак ти си първия и да се надявам единстеният който не издаржа и си показа слабите черти...
Не съм си показал слабите черти, защото карам FIAT, а ти не само си показа слабите черти, ми направо се изложи и се орезили с признанието че караш колата на загубеняците и на безработните в европа- опелче някакво пикливо.
Нищо лично, Баце- лаф да става. 
|
Сря Ное 14, 2007 11:31 pm |
|
|