|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 3:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Alex_RT
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 8:12 pm Мнения: 294 Местоположение: Казанлък
|
 Celica vs Brava 1,6
цялата случка стана на един светофар , спря до мен и въобще даже не съм си и помислял да се гоним, тръгнахме и двамата бавно дез въртене на гуми и после едновременно настъпахме и след 2-а скорост селиката взе малко да изостава стигнах 120 и взех вече да намалям, бях пред него с над 1 калник преднина , в селиката бяха 2 души аз бях сам, незнам коя е по-лека 105 к.с. е най-малкия мотор , логично ли беше че го минах незнам , нооо каквото и да е просто хората после спряха до мен и ме зяпаха , не очакваха май от семеен автомобил , а още повече и фиат (понеже мн хора ги плюят и казват че форума ние от "фанатици), но това са фактите!
_________________ Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V SX 1999
|
Съб Яну 10, 2009 2:18 pm |
|
 |
dj_casper
Кара балканче
Регистриран на: Съб Май 24, 2008 7:57 pm Мнения: 47 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
 форума ние от "фанатици...........
фанатици ама с по издръжливи и бързи коли от тяхните 
_________________ Спри на пьтя, за да повьрвим! Искам просто да стигна ЖИВ! Няма днес и няма сега! Твоя жиот е в твоята рька
|
Съб Яну 10, 2009 3:01 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|