|
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 9:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Fiat Coupe 1.8 vs Fiat Coupe 2.0
Автор |
Съобщение |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
forkson написа: vodafon написа: forkson написа: хаха , не вярвам!  но ти си знаеш и това е по важното  то аз темата я пуснах още доакто беше топло , пък сега ще почваме да се оправдаваме с зимните гуми  не , де няма значение вече , то зимата дойде , сега падна дет се вика... догодина  отворко пускай се с който иска кво се прайш на хлапе
Пич някакъв проблем ли видя не разбрах ?!
Като няма да се бягаш ходи си чакай зимните гуми и си мълчи и не пиши в темата като не ти харесва.... пуснал съм си я аз с определена цел .която си я следвам , щом няма да ми отговориш на предизвикателството не предизвиквай поредния скандал , разбрано?
що се палиш пак :roll:
_________________ coupe- the best
|
Съб Ное 17, 2007 8:48 am |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
vodafon написа: forkson написа: vodafon написа: forkson написа: хаха , не вярвам!  но ти си знаеш и това е по важното  то аз темата я пуснах още доакто беше топло , пък сега ще почваме да се оправдаваме с зимните гуми  не , де няма значение вече , то зимата дойде , сега падна дет се вика... догодина  отворко пускай се с който иска кво се прайш на хлапе Пич някакъв проблем ли видя не разбрах ?! Като няма да се бягаш ходи си чакай зимните гуми и си мълчи и не пиши в темата като не ти харесва.... пуснал съм си я аз с определена цел .която си я следвам , щом няма да ми отговориш на предизвикателството не предизвиквай поредния скандал , разбрано? що се палиш пак :roll:
щото има защо... но нека не продължаваме, щом не ти се бяга или си далече или си още с летни гуми , просто не пиши в темата 
Нед Ное 18, 2007 2:23 am |
|
 |
Trojaneca
|
Колеги, не се карайте, решете си спора на пистата, недейте да разваляте добрата обстановка във форума.
|
Нед Ное 18, 2007 4:49 am |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
днес ще имам възможността да проверя кое твърдение е вярно
ние си знаем кои 
Чет Ное 22, 2007 4:17 am |
|
 |
Paparac
|
Не се карайте!
Последна промяна Paparac на Чет Ное 29, 2007 12:40 am, променена общо 1 път
|
Чет Ное 22, 2007 5:00 am |
|
 |
RAADOO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 192 Местоположение: Бургас
|
forkson написа: днес ще имам възможността да проверя кое твърдение е вярно  ние си знаем кои 
Днес вече мина:) Какво стана?
_________________ Coupe 1.8 16V
|
Пет Ное 23, 2007 1:15 am |
|
 |
forkson
Кара кола
|
ами пропуснах "мисетериозната среща" за кяото бях известен по ЛС , но така и не разбрах какво-що... явно ще си чакам доакто някой най на края се осмели.
Сря Ное 28, 2007 1:47 am |
|
 |
QUAKER
Регистриран на: Пет Май 09, 2008 5:36 pm Мнения: 1 Местоположение: София 08 Изгрев
|
аре бе ламер щи спукам гъза с тоя помярски фиат
Колега при следващия подобен пост ще получиш официално предупреждение LEVSKI
|
Пет Май 09, 2008 6:11 pm |
|
|