Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:39 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Fiat Punto Dynamic 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Fiat Punto Dynamic
Здравейте колеги !

Аз съм на специялизация в чужбина и чрез един познат мога да купя едно Фиатче, което е ударено. Колата си е в движение. Интересува ме колко горе долу би излязъл ремонта, снимки помествам по долу. Частите, без тавана, ще си ги донеса. Та ако някой има горе долу представа колко би струвало боядисването и смяната на частите, ще съм много благодарен !

[url=http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67148url]FIAT PUNTO

[/url]

Вто Окт 03, 2006 10:24 am
Профил
UNREAD_POST 
Не е много повредена. Според мен ти трябва задна врата и стоп. Другото мисля, че може да се разпъне.

Вто Окт 03, 2006 10:29 am
UNREAD_POST 
разпъване задължително на дозер ~1300лв

Вто Окт 03, 2006 10:32 am
UNREAD_POST 
Мисля, че задното дясно стъкло също няма да евтино.
Не знам какви пари ти искат и какъв мотор е. Ако си струва я взимай, но по-добре си купи стоп и стъкло от там и задна врата също, защото ще ти съдерат кожата като дойдеш в България.

Вто Окт 03, 2006 10:45 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Ами ще си донеса цялата Задна страница, т.е. от тавана до предната врата, ще си донеса и стъклата и Задната врата.
Мотора е 1.4 77к.с. , на 8000 километра и фабрична гаранция до 2008година ,с евро 4.Колата не е евтина, просто още на паЗара няма употребявани такива и ако искаш да си купиш подобна цяла под около 9500 еуро няма, гледах в мобиле.де . На мен ми искат 5000еуро така както е , но като не Знам колко ще е ремонта :?

Вто Окт 03, 2006 11:06 am
Профил
UNREAD_POST 
panco написа:
Ами ще си донеса цялата Задна страница, т.е. от тавана до предната врата, ще си донеса и стъклата и Задната врата.
Мотора е 1.4 77к.с. , на 8000 километра и фабрична гаранция до 2008година ,с евро 4.Колата не е евтина, просто още на паЗара няма употребявани такива и ако искаш да си купиш подобна цяла под около 9500 еуро няма, гледах в мобиле.де . На мен ми искат 5000еуро така както е , но като не Знам колко ще е ремонта :?

Моя съвет да я взимаш. Предполагам, че повече от 2000 лева в най-лошия случай ще е смяната щом имаш и частите. Какво се притесняваш?!
Виж, звънни по сервизите и им покажи снимките на колата и се разберете.

П.С. Инфо за сервизи има в раздел "Сервизи/Магазини"

Вто Окт 03, 2006 12:57 pm
UNREAD_POST 
Панчо аз съм на обратното мнение! Щом колата е толкова нова по нашенските сервизи ще ти съдерат кожата.Предполагам, че там колата е "ТОТАЛКА".Не съм сигурен дали има международна гаранция и дали няма да имаш проблеми с Ауто Италия тук.С докарването и ДДС-то тук ще е доста над 5000 EUR.Мисля, че си слагаш таралеж в гащите.

Вто Окт 03, 2006 1:10 pm
UNREAD_POST 
Nino написа:
Панчо аз съм на обратното мнение! Щом колата е толкова нова по нашенските сервизи ще ти съдерат кожата.Предполагам, че там колата е "ТОТАЛКА".Не съм сигурен дали има международна гаранция и дали няма да имаш проблеми с Ауто Италия тук.С докарването и ДДС-то тук ще е доста над 5000 EUR.Мисля, че си слагаш таралеж в гащите.

Ако колата е тоталка в Европа им се запазва VIN кода в една база данни. Такава кола дори и възстановена няма право да се движи в Европейския съюз. Скоро няма да може да се движи и у нас.

Вто Окт 03, 2006 1:12 pm
UNREAD_POST 
Тази кола не вярвам да има тотална щета, НО ако е с такава - ще се прецакаш лошо :roll:
Ако НЕ е с тотална щета мисля, че крайната и цена с вноса и ремонта ще е максимум 60% (15000лв.) от цената на чисто нова такава (25000лв.) - тогава си струва :idea:

Вто Окт 03, 2006 1:59 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Не е тоталка, може да се ремонтира и да се кара
А аз мисля и без това след 1.1. да я внеса, да мина без ДДС :wink:

П.П. Само моля колегите да споделят кои са най-добрите сервизи, като я направят да не си личи после от самолет

Вто Окт 03, 2006 2:01 pm
Профил
UNREAD_POST 
Пичове, хайде кажете някой сервиз, че да му помогнем на колегата, пък той може и ще почерпи :wink: Шегувам се!
Дайте читав сервиз!

Вто Окт 03, 2006 2:28 pm
UNREAD_POST 
doofiat написа:
Пичове, хайде кажете някой сервиз, че да му помогнем на колегата, пък той може и ще почерпи :wink: Шегувам се!
Дайте читав сервиз!

Най-добрият сервиз за подобни ремонти е този на БулИнс.

Вто Окт 03, 2006 2:29 pm
UNREAD_POST 
Колата е слънце - вземай и не мисли-. Сменяш заден десен панел, стоп и стъкла. Другото се опъва.
В сервиз ще ти одерат кожата. Пусни ми лично като я вземеш и ще те пратя на човек, който ще ти я направи на стенд, готова за боядисване. Имам и човек за боята - не е скъпчия и не оставя следи.
Успех.

Вто Окт 03, 2006 4:19 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Ами капака, смяташ ли че могат да го оправят , щото в горната си част е нагънат и е леко крив от натиска

Вто Окт 03, 2006 5:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
panco написа:
Ами капака, смяташ ли че могат да го оправят , щото в горната си част е нагънат и е леко крив от натиска

На кое казваш капак? На задната врата ли?
Виждам,че нямаш кора на багажника, както и огледай и за някой части от интериора, че тук ще ти ударят от кръста за тях.

Вто Окт 03, 2006 8:08 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща