|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
petko_dimow
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 07, 2006 8:46 pm Мнения: 93 Местоположение: Велико Търново
|
 Сервизи
Здравеите Ако може да съберем малко информация за сервизите в различни градове. Аз лично ще съм много благодарен ако някои ми каже добър майстор по елинсталацията на пунто а също и къде мога да му направя компютърна диагностика
|
Нед Сеп 24, 2006 6:25 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Re: Сервизи
petko_dimow написа: Здравеите Ако може да съберем малко информация за сервизите в различни градове. Аз лично ще съм много благодарен ако някои ми каже добър майстор по елинсталацията на пунто а също и къде мога да му направя компютърна диагностика
Добре дошъл!
Погледни в раздела "Сервизи/магазини"... там може да намериш информацията, която те интересува!
Аз нямам опит с ел.техниците и за това не мога да ти препоръчам, но съм сигурен че има подобна тема...
Успех!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Нед Сеп 24, 2006 6:30 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Мисля,че в Търново си имате сервиз на Фиат,поразпитай и ще разбереш къде е.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Нед Сеп 24, 2006 8:37 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Сервизи
petko_dimow написа: Здравеите Ако може да съберем малко информация за сервизите в различни градове. Аз лично ще съм много благодарен ако някои ми каже добър майстор по елинсталацията на пунто а също и къде мога да му направя компютърна диагностика
Понеже темата се повтаря, ще ти кажа и още един сервиз - на ФИАТ на Беляевско шосе!
_________________ FIAT-SPORT
|
Нед Сеп 24, 2006 8:47 pm |
|
 |
syscop
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 15, 2005 7:25 pm Мнения: 61 Местоположение: Велико Търново Област
|
Беляковско 
_________________ Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93
|
Нед Сеп 24, 2006 8:49 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
syscop написа: Беляковско 
Точно така, малко над самолета - преди гробищата. Влизаш навътре, подминавайки първите 2 автомивки и след това в дясно ще видиш то си пише ФИАТ. Колкото до компютърната диагностика - намира се на Краков. От бензиностанция Петрол слизаш към спортната зала. Веднага след сервиз ТИП-ТОП, то е с дървена дограма. Даже майстора кара Фиат Купе - червено (или приятелката му) 
|
Нед Сеп 24, 2006 9:21 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|