|
|
Дата и час: Пон Май 19, 2025 12:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Предложение за дизайн на членска карта на КФБ
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Предложение за дизайн на членска карта на КФБ
Благодаря на Асен Мазгарев за предложения дизайн
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Апр 25, 2006 12:05 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Незнам дали ще е удачна идеята.. но може да се добави и баркод (допълнително принтиран разбира се) - приложенията му могат да бъдат много.. ако се развият някой от идеите на клуба.. :roll:
Някаква защита от фалшификация ще се предвиди ли? (нали ще се предлагат някой услуги в сервизи/магазини с отстъпка например)
_________________ FIAT Marea
|
Вто Апр 25, 2006 2:06 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
ами освен печат друга защита незнам как може да се реализира...
евентуално си мислех по номера на членската карта да се направи в интернет нещо като мъничка база данни с полета: номер, име, фамилия, презиме и да се качи на www.fiat-bg.com и в сервиза само да напишат номера и ако излезе името значи всичко е ОК...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Апр 25, 2006 2:10 pm |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
Mazgarev написа: ами освен печат друга защита незнам как може да се реализира... евентуално си мислех по номера на членската карта да се направи в интернет нещо като мъничка база данни с полета: номер, име, фамилия, презиме и да се качи на www.fiat-bg.com и в сервиза само да напишат номера и ако излезе името значи всичко е ОК...
Печат може да си направиш на всяка втора крачка, но другата ти идея е направо чук!Обаче дали в сервизите ще имат възможност да проверяват в нет-а?
P.S. Иначе дизайна мене ме кефи!Хайде обсъдете го и да можем да си направим членски карти!

MAREA SX 1.6 16V
|
Вто Апр 25, 2006 2:15 pm |
|
 |
Ferrari
|
Картите трябва да са пластмасови.
|
Вто Апр 25, 2006 2:18 pm |
|
 |
mme
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 12:53 pm Мнения: 188 Местоположение: София Надежда
|
 Brainstorm
Принципно е възможно всичко да се направи, има обаче някои недостатъци:
баркод - четец (скъпо струващо у-во), база данни
номер на карта и нет - връзка с нет
Почвече мнения ще породят лавина от идеи, от които ще може да се екстрактва най-доброто! Brainstorm...
Такава мисля че трябва да е идеята!
_________________ Fiat Bravo 1.4 12V
|
Вто Апр 25, 2006 4:00 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Картата изглежда много добре, трябва и само светло син фон и ако се махне "Сдружение" !?
_________________ FIAT-SPORT
|
Вто Апр 25, 2006 4:21 pm |
|
 |
x 1/9
|
колеги !
не е добре, има разностилие във шрифтовете и т.н.
до колкото си спомням пуснах темата за логото за да се обсъди и да се приеме лого на клуба а не да се ползва като готов продукт. Със Слънчо коментирах и по бланката да се направят някой промени, но както и да е
Колега Мазгарев, поне да го беше направил кръкче логот бре ...
със здраве да си го ползвате и логото и другите проекти
|
Вто Апр 25, 2006 4:32 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
x 1/9 написа: колеги ! не е добре, има разностилие във шрифтовете и т.н. до колкото си спомням пуснах темата за логото за да се обсъди и да се приеме лого на клуба а не да се ползва като готов продукт. Със Слънчо коментирах и по бланката да се направят някой промени, но както и да е Колега Мазгарев, поне да го беше направил кръкче логот бре ... със здраве да си го ползвате и логото и другите проекти
Абе то на тебе май не може да ти се угоди никога и с нищо колега!
Всички наопаки - ти на терсене...
|
Вто Апр 25, 2006 4:50 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
x 1/9 написа: колеги ! не е добре, има разностилие във шрифтовете и т.н. до колкото си спомням пуснах темата за логото за да се обсъди и да се приеме лого на клуба а не да се ползва като готов продукт. Със Слънчо коментирах и по бланката да се направят някой промени, но както и да е Колега Мазгарев, поне да го беше направил кръкче логот бре ... със здраве да си го ползвате и логото и другите проекти
Не разбрах... логото ти ли си го проектирал?
Извинявай, но не съм знаел... взех го от бланката... това което пише отгоре е от бланката взето...
|
Вто Апр 25, 2006 5:00 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Картата е много добре направена.Съгласна съм и с колегата hit-ko да се махне това "сдружение". А за баркод не знам, много е сложно с един воден знак не е ли по-лесно? 
|
Вто Апр 25, 2006 5:01 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
|
Mindzu написа: Картата е много добре направена.Съгласна съм и с колегата hit-ko да се махне това "сдружение". А за баркод не знам, много е сложно с един воден знак не е ли по-лесно? 
На картончето няма да стане водния знак...
с Митко обсъждахме идеята за холограмен стикер...
Ако има някой който се занимава с такива неща нека пише и да каже цени!
|
Вто Апр 25, 2006 5:03 pm |
|
 |
Sluncho
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 2:16 pm Мнения: 208 Местоположение: София 07 Слатина
|
Ето, че пак няма прозрачност!
Логото е по проект на Иво, а пък фирмената бланка е мое дело.
_________________ Типо 1.1
|
Вто Апр 25, 2006 5:16 pm |
|
 |
x 1/9
|
kiro_of_the_day написа: x 1/9 написа: колеги ! не е добре, има разностилие във шрифтовете и т.н. до колкото си спомням пуснах темата за логото за да се обсъди и да се приеме лого на клуба а не да се ползва като готов продукт. Със Слънчо коментирах и по бланката да се направят някой промени, но както и да е Колега Мазгарев, поне да го беше направил кръкче логот бре ... със здраве да си го ползвате и логото и другите проекти Абе то на тебе май не може да ти се угоди никога и с нищо колега! Всички наопаки - ти на терсене...
Колега ! аз съм перфекционалист
когато нещо не е направено добре вдигам джабала до бога.
особено за неща които ще се показват и раздават.. ама няма да се обясняваме сега.
Има правила в правенето и визуализацията на такива карти, бланки и прочие. Не си го измислям аз. Ако ти се занимава конслултирай се със Снейк тои е по-знаещ и ще даде ценно инфо по темата.
|
Вто Апр 25, 2006 5:53 pm |
|
 |
x 1/9
|
Mazgarev написа: Mindzu написа: Картата е много добре направена.Съгласна съм и с колегата hit-ko да се махне това "сдружение". А за баркод не знам, много е сложно с един воден знак не е ли по-лесно?  На картончето няма да стане водния знак... с Митко обсъждахме идеята за холограмен стикер... Ако има някой който се занимава с такива неща нека пише и да каже цени!
ще ти дам линка към сайта с цените на картите и холограмите 
|
Вто Апр 25, 2006 5:54 pm |
|
|