|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 2:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Брава/Мареа 1.9JTD- отзиви
Автор |
Съобщение |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
 Брава/Мареа 1.9JTD- отзиви
Здравейте! Тая седмица оглеждахме с баща ми коли на Горубляне и го оставих в размисъл за две наглед доста добри оферти- Брава и Марея- и двете 1.9 ЖТД, 2000г., с климатроници, и двете около 8000 лв. Знам че е обсъждано, но ако може да почнем начисто и колегите с такива коли да дадат впечатления за:
1.Разход- градско, извънградско
2.Пътно поведение и возия
3.Разходи за първоначално обслужване
4.Динамика, сравнена с бензинова кола около 100 кс.
Благодаря ви предварително, дано накрая и нашето семейство се сдобие с италианска кола. 
|
Нед Сеп 03, 2006 12:59 pm |
|
 |
sstanchev
Кара Фиатче 126
|
|
Нед Сеп 03, 2006 1:15 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
Meрси много за линовете, отдавна търся такива  ! Но ми се ще да чуя и непосредствени впечатления от собственици.
|
Нед Сеп 03, 2006 1:41 pm |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
 Re: Брава/Мареа 1.9JTD- отзиви
................
Последна промяна 1115 на Съб Сеп 23, 2006 3:31 pm, променена общо 1 път
|
Нед Сеп 03, 2006 3:01 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
|
 Re: Брава/Мареа 1.9JTD- отзиви
1115 написа: разход 7 / 7.5 градско - става въпрос за Браво1.9 JTD - 5 / 5.5 извънградскомареата ако е комби вози много по-комфортно от Браво/Браваремък + ролки (2 вида) + филтри (3 вида) + масло селениа турбо...без труд - 274лв. при потегляне е по-тегава от мареа комби 1.8 113к.с. иначе после са равниабе ти не беше ли маниак на алфите  Благодаря много за инфото  . Иначе аз съм още фен на алфите, ама и фиатите нямам нищо против. Ама тук не става въпрос за мен, а за родителското ми тяло  . За мене има време...
П.С. Чакам и още мнения.

|
Нед Сеп 03, 2006 3:53 pm |
|
 |
mihata
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Сеп 06, 2006 12:47 am Мнения: 8 Местоположение: София 06 Подуяне
|
И двете коли които си харесал на гурубляне ги гледах точно в деня в който ги докараха.там има и една брава 1.2 16V пак 2000г. и Браво пак 2000г.Глеи са-бравата 1.9jtd има нещо преебано в двигателя-не знам кво но не работи изобщо както трябва.Мареата е с перфектен двигател,но е блъскана.Сега изобщо не си личи ,но тогава се виждаше-шофьорската врата старчеше 2см настрани от калника.Другото преебано нещо което и е че лампата за air-baga на таблото светише.сега няма да свети щото са минали през сервиза на фиат и са го оправили.но трябва да имаш предвид-едната а може и 2-те възглавници да не бачкат.брат ми кара ауди и на него му свети лампата.като мине през сервиза се изключва,но страничния airbag не бачка.т.е.като свети лампата свичките не бачкат.
с 2 думи-мареата е по-добрия вариант ама трябва бащати да извади 700лв.да си смени възглавницата щото просто не бачка:)
|
Чет Сеп 07, 2006 3:33 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
|
mihata написа: И двете коли които си харесал на гурубляне ги гледах точно в деня в който ги докараха.там има и една брава 1.2 16V пак 2000г. и Браво пак 2000г.Глеи са-бравата 1.9jtd има нещо преебано в двигателя-не знам кво но не работи изобщо както трябва.Мареата е с перфектен двигател,но е блъскана.Сега изобщо не си личи ,но тогава се виждаше-шофьорската врата старчеше 2см настрани от калника.Другото преебано нещо което и е че лампата за air-baga на таблото светише.сега няма да свети щото са минали през сервиза на фиат и са го оправили.но трябва да имаш предвид-едната а може и 2-те възглавници да не бачкат.брат ми кара ауди и на него му свети лампата.като мине през сервиза се изключва,но страничния airbag не бачка.т.е.като свети лампата свичките не бачкат. с 2 думи-мареата е по-добрия вариант ама трябва бащати да извади 700лв.да си смени възглавницата щото просто не бачка:) Благодаря ти много за информацията! Аз м/у другото още тгава забелязах, че на Мареята въздушната възглавница във волана явно е отваряна :? . А и искахме да пробваме двете коли, но джамбазинът рече: "Проба само ако сте готови да капарирате!". Гледали сме други коли- и нищо читаво! Миналата година, като си търсих кола за себе си- същата история :( . Май най-добре да ти докара на ход колата човек, на когото имаш доверие- както направихме с Реното и вече шест години никакви сериозни проблеми.
|
Чет Сеп 07, 2006 4:57 pm |
|
 |
Ferrari
|
Тия най-много го обичам. Дай пари и тогава пробвай. Ами ако е дарак с парите какво става? Като ти кажат така правиш кръгом и си тръгваш.
|
Чет Сеп 07, 2006 4:59 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
|
Mitko написа: Тия най-много го обичам. Дай пари и тогава пробвай. Ами ако е дарак с парите какво става? Като ти кажат така правиш кръгом и си тръгваш. Ами ние така и направихме. Явно няма да са тия, ама лошото е, че на други не попадам :cry: . Май ще се отложи работата :roll: .
|
Чет Сеп 07, 2006 5:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|