|
|
Дата и час: Сря Апр 30, 2025 7:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
CIAO 500! Сладура пристигна
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 CIAO 500! Сладура пристигна
Ето снимките, които направих. Извинявам се за качеството, но толкова може GSM без светкавица.
Тук е мястото да благодаря на организаторите Ауто Италия за любезната покана и за прекрасното шоу в чест на FIAT 500.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Апр 12, 2008 1:18 am |
|
 |
sok1
|
Изглежда страхотно! 
|
Съб Апр 12, 2008 11:15 am |
|
 |
m1t3t0
|
Митаче ама как ти тича ДАВАЙ ТИ СИ!!!
Иначе колата е много готина!
|
Съб Апр 12, 2008 2:50 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Шоуто по посрещането беше направено много интересно. На големи екрани се прожектираха кадри от историята на 500. Първото филмче беше от края на 50-те когато се появява 500. След това на сцената излезе двойка танцьори. Филмова звезда и режисьор в дрехи от това време. После имаше филмче за славните години на 500, които съвпадат с годините на рокенрола и мини полите. На сцената излезе двойка по акробатичен рок отново с характерните за времето си облека. Последното филмче беше за грандиозната кампания "500 wants you". Танца се изпълни от двойка облечени като за нашето време напълно в стила на рекламата "какво ще правим довечера". Уговориха се за среща и отидоха на клуб с импровизирано 500. До настъпваното на мига ни забавлява Белослава, която минути преди пристигането на фиатите изпя новата си песен "Чинкуеченто". Ако има интерес ще я кача. Парчето е джаз. Минута преди 23:00 всички бяхме помолени да призовем мъника като преброим заедно от 50 до 0. Фиатчетата бяшха докарани точно от танцьорите представили 3-те етапа от развитието му. След тожа всеки можеше лично да се убеди ж уникалността на автомобила, а това не е просто кола. Няма как да я погледнеш и да не предизвика у теб усмивка и много приятни емоции.
|
Съб Апр 12, 2008 11:07 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Ferrari написа: Шоуто по посрещането беше направено много интересно. На големи екрани се прожектираха кадри от историята на 500. Първото филмче беше от края на 50-те когато се появява 500. След това на сцената излезе двойка танцьори. Филмова звезда и режисьор в дрехи от това време. После имаше филмче за славните години на 500, които съвпадат с годините на рокенрола и мини полите. На сцената излезе двойка по акробатичен рок отново с характерните за времето си облека. Последното филмче беше за грандиозната кампания "500 wants you". Танца се изпълни от двойка облечени като за нашето време напълно в стила на рекламата "какво ще правим довечера". Уговориха се за среща и отидоха на клуб с импровизирано 500. До настъпваното на мига ни забавлява Белослава, която минути преди пристигането на фиатите изпя новата си песен "Чинкуеченто". Ако има интерес ще я кача. Парчето е джаз. Минута преди 23:00 всички бяхме помолени да призовем мъника като преброим заедно от 50 до 0. Фиатчетата бяшха докарани точно от танцьорите представили 3-те етапа от развитието му. След тожа всеки можеше лично да се убеди ж уникалността на автомобила, а това не е просто кола. Няма как да я погледнеш и да не предизвика у теб усмивка и много приятни емоции.
Да , колата наистина е невероятна и едва сега разбирам защо толкова много журналисти са били напълно единонодушни в мнението си - това е колата на 2008 г. за Европа!!!
Наистина , това не е само кола , това е усещане и още нещо....
_________________ FIAT-SPORT
|
Съб Апр 12, 2008 11:58 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
И аз успях да разгледам подробно колата на следващия ден пред мола на Хемус  Същите артисти бяха, като тези от снимките.
Е няма толкова чаровен мъник. Уникално много ми харесва и ако имах възможност бих я купил на мойто момиче.
|
Пон Апр 14, 2008 8:54 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Аз бих я купил за себе си. Дори сериозно се замислих. Варианта с 1.2 8V 70к.с. идва 24 500лв. дори в най високите нива на оборудване Lounge и Sport. Колата те грабва от всякъде. Снимките не могат да пресъздадат емоцията. Всеки трябва да я види на живо.
|
Пон Апр 14, 2008 9:13 am |
|
 |
m1t3t0
|
А някакъв лизингов план има ли?
|
Пон Апр 14, 2008 9:34 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ferrari написа: Аз бих я купил за себе си. Дори сериозно се замислих. Варианта с 1.2 8V 70к.с. идва 24 500лв. дори в най високите нива на оборудване Lounge и Sport. Колата те грабва от всякъде. Снимките не могат да пресъздадат емоцията. Всеки трябва да я види на живо.
Абе малко скъпа ми идва да ти кажа  Вярно, че си е супер фешън колицата, ама за тия пари можеш да си вземеш по-голяма кола. Някак си е малка за моите разбирания.
|
Пон Апр 14, 2008 9:53 am |
|
 |
m1t3t0
|
По принцип аз много се кефя на новото Браво, но определено мъника бих си го купил, ако има някакъв лизингов план който да ми е изгоден 
|
Пон Апр 14, 2008 9:54 am |
|
 |
Tuzarka
|
Колата е хубава, но аз никога не бих си я купила. Прилича на чисто женска кола за градско каране. Мен такива коли не ме влечат
|
Пон Апр 14, 2008 10:00 am |
|
 |
m1t3t0
|
Аз пък не виждам нищо женско в нея  не е като смарта да кажеш...
|
Пон Апр 14, 2008 10:19 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
|
m1t3t0 написа: Аз пък не виждам нищо женско в нея  не е като смарта да кажеш...
 Ма какво му е и на Смарта. Моя застрахователен брокер (не е човек, който си брой стотинките със сигурност) кара смарт и хиляди пъти ми е казвал, че за София това е най-добрия автомобил, щото той само в центъра кара. Въобще трябва ли на една практична градска кола непременно да и се слага етикет - "женска". Мойто пунто е всичко друго, но не и "мъжкарска" кола, обаче кво ми дреме като с него мога да се завирам/паркирам където си поискам.
Иначе много бих се изкефил да покарам "малкия" на тест драйв, само дето предполагам, че в близките месеци едвали ще се получи, заради големия интерес. 
|
Пон Апр 14, 2008 10:26 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз Смарта го харесвам, защото е адски практичен за град като София...Ако имах излишни пари бих си взел един. Етикетът женска кола не съм го измизлила аз и той не е само до размер, а до цялосттна визия и показатели на колата. Но нека не оспамваме темата. При възможност за притежание на само 1 кола - бих избрала нещо, което да става не само за града, но и извън него и да се държи добре не само на асфалтирани пътища 
|
Пон Апр 14, 2008 10:35 am |
|
 |
maiden
Кара кола
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 3:57 pm Мнения: 316 Местоположение: София кв. Симеоново
|
Скъпа е!
Около 2х над реалната цена, но заради историята и името си плащаш двойно:)
При положение, че за тия пари има Гранде Пунто и Линея не виждам Фиат как мислят да го продават това...
|
Пон Апр 14, 2008 10:39 am |
|
|