Автор |
Съобщение |
loshoto
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 5:22 pm Мнения: 15 Местоположение: София 01 Средец
|
 Fiat- главен спонсор на отбора на Yamaha в MotoGP
http://auto-press.net/index.php?cat=6&sub=2708
През следващите 2 сезона от световния MotoGP шампионат, Fiat Automobiles SpA ще бъде главен спонсор на отбора на Yamaha. Споразумението между двете страни е първото по рода си- производител на четириколесни превозни средства се обвързва с такъв, който използва две. Отборът ще носи името Fiat Yamaha Team.
Звездата в екипа на Fiat Yamaha Team разбира се е Валентино Роси, който многократно е развявал победно над главата си италианския флаг. Другият, не по- малко известен състезател в екипа на Fiat Yamaha Team е Колин Едуардс.
|
Сря Мар 07, 2007 11:20 am |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 fiat
Вчера гледах едно състезание и там имаше мотор с такава реклама
Мисля че нещо куца в Българския прудставител на FIAT
та тука рекламата е сведена до минимум почти
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пет Мар 09, 2007 12:01 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 я
е те тука я караат по енерция българска работа
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пет Мар 09, 2007 1:17 pm |
|
 |
doofiat
|
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Мар 09, 2007 1:26 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
FORZA VALE!!!!!!!!!
Голем съм му фен на тоя още от 125сс а сега като облече и тая фанелка направо ми иде да го цуням!!!!
!!!МНОГО ДОБЪР ЕЙ!!!
Стискам му палци в тоя сезон и ще го гледам с удоволствие!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Мар 09, 2007 2:39 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 я
красота колега и аз съм му фен само дето предния сезон така и не успяха да му настроят и оправят мотора
|
Пет Мар 09, 2007 2:51 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
 Re: я
soulkeeper написа: красота колега и аз съм му фен само дето предния сезон така и не успяха да му настроят и оправят мотора
Абе и як коцуз го беше подгонил!! Ама кажи ми не е ли гений!!!! Със счупена ръка ги режеше всичките като банциг-шперплат!
бръм -м
|
Пет Мар 09, 2007 3:00 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: FORZA VALE!!!!!!!!! Голем съм му фен на тоя още от 125сс а сега като облече и тая фанелка направо ми иде да го цуням!!!! !!!МНОГО ДОБЪР ЕЙ!!! Стискам му палци в тоя сезон и ще го гледам с удоволствие!
И аз го гледам още от началото на кариерата му.
Ония много луд, ей :mrgreen:
|
Пет Мар 09, 2007 3:00 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: soulkeeper написа: красота колега и аз съм му фен само дето предния сезон така и не успяха да му настроят и оправят мотора Абе и як коцуз го беше подгонил!! Ама кажи ми не е ли гений!!!! Със счупена ръка ги режеше всичките като банциг-шперплат! 
|
Пет Мар 09, 2007 3:01 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
doofiat написа: rustson написа: FORZA VALE!!!!!!!!! Голем съм му фен на тоя още от 125сс а сега като облече и тая фанелка направо ми иде да го цуням!!!! !!!МНОГО ДОБЪР ЕЙ!!! Стискам му палци в тоя сезон и ще го гледам с удоволствие! И аз го гледам още от началото на кариерата му. Ония много луд, ей :mrgreen:
Ми дайте да му заформим един фен клуб !! Гледам има желаещи и все точни, аз посредата на лятото с удоволствие ще оставя жената в къщи да отида да пия потни бири с аверчета и да гледам любимия си състезател! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
бръм -м
|
Пет Мар 09, 2007 3:03 pm |
|
 |
doofiat
|
Нямаш грижи! Там сме!
И F1 ще гледаме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.С. Старта на F1 e от 5 ч. сутринта. Тогава какво ще пием - пак ли бири :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Мар 09, 2007 3:09 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
doofiat написа: Нямаш грижи! Там сме! И F1 ще гледаме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.С. Старта на F1 e от 5 ч. сутринта. Тогава какво ще пием - пак ли бири :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ми даааа ще продължаваме от предишната вечер, ама мен формулата по не ми е на сърцето, виж маторите са друга бира!!! 
бръм -м
|
Пет Мар 09, 2007 3:12 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: doofiat написа: Нямаш грижи! Там сме! И F1 ще гледаме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.С. Старта на F1 e от 5 ч. сутринта. Тогава какво ще пием - пак ли бири :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ми даааа ще продължаваме от предишната вечер, ама мен формулата по не ми е на сърцето, виж маторите са друга бира!!! 

|
Пет Мар 09, 2007 3:19 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
rustson написа: soulkeeper написа: красота колега и аз съм му фен само дето предния сезон така и не успяха да му настроят и оправят мотора Абе и як коцуз го беше подгонил!! Ама кажи ми не е ли гений!!!! Със счупена ръка ги режеше всичките като банциг-шперплат!
няма каков да говорим просто уникален е
а за биричката няма проблем ама малко ще ми е трудно от стз :mrgreen:
|
Пет Мар 09, 2007 3:23 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
soulkeeper написа: rustson написа: soulkeeper написа: красота колега и аз съм му фен само дето предния сезон така и не успяха да му настроят и оправят мотора Абе и як коцуз го беше подгонил!! Ама кажи ми не е ли гений!!!! Със счупена ръка ги режеше всичките като банциг-шперплат! няма каков да говорим просто уникален е а за биричката няма проблем ама малко ще ми е трудно от стз :mrgreen:
Виртуален фен клуб :mrgreen: ши си викаме наздраве по ЖиСиЙем-ите!
бръм -м
|
Пет Мар 09, 2007 3:25 pm |
|
|