Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:04 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Въпроси Фиат Albea 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Въпроси Фиат Albea
Имам няколко въпроса за фиат Албеа
В момента ми предлагат една и много се чудя дали да си е купя
Двигателя е 1.6 бензин 16v горе долу 105 коня, на 3 години
Никъде немога да намеря оферти за такъв фиат, дори на страницата на ауто италия, нямат данни макар че виждам все повече таксита с такива коли
Така че незнам горе долу каква и е разумната цена, освен това незнам и цената за нов автомобил поне малко да се ориентирам

Тествал съм я няколко пъти вече, тази кола сама си върви, изобщо много лесно се кара
по отношение на возията имам малко претенции, но като цяло е добре

Ако някой може да ми даде някаква информация или линк ще му бъда благодарен

Пон Окт 09, 2006 2:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
За двигателя - предполагам че е 1.6 16V известен от Браво/Брава или по - новата модификация от Стило. За окачването идея нямам какво е но имам предположение че е на Палио (Пунто).

Ако колата ти е хванала окото мини през сервиз за преглед и компютърна диагностика, ако има нещо компютъра ще си го изплюе. За цена - имам спомена че като нова тая кола е около 15000, така че туа трябва да е доста надолу.

Ако успееш да и вземеш номера на рамата тука лесно може да проверим кога точно е произведена, както и с кой точно двигател е.

Пон Окт 09, 2006 2:19 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
До колкото знам се предлага между другото от Ауто италия, защото все пак е турски фиат.
Тук има малко данни за нея.
http://auto.dir.bg/modifications-v2.php ... riant=1721
Но с различен двигател.

Пон Окт 09, 2006 4:15 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Може да питаш колегата hit-ko ,той ги продаваше като дилър на ФИАТ, и колегата bahricin ,той е в Турция,но говори и пише отлично на български,работил е в заводите на ФИАТ в Tурция,сега е в заводите на БОШ ,човека е от бранша.
В БГ се продаваше от Ауто Италия, имаше я в стария им сайт...

Вто Окт 10, 2006 12:48 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:) мерсй за комплйментйте ВЕСКО,да от бранша сам в момента даже дйректно работя в пройзводството на спйрачкйте на АЛБЕА,,,та ако мога да бъда полезен с нещо ще е удоволствйе за мен,,,в момента карам ПАЛЙО ,хечбек модела на тазй колйца 1,2 16v fire... ймам поне 20тйна познатй й колегй който карат АЛБЕА OT 3-4godini насам, колата е дйзайнйрана за по тежкй пътнй условйя й мога да кажа че като купе й окачване е доста по здрава от много западнй колй,,,(тест колата АЛБЕА в завода е йзмйнала над 200 000 км за годйна й в това отношенйе нйкаквй проблемй твърдят мой познатй тест пйлотй) досега не съм чувал й от другй за някаквй същественй проблемй...прй нас най голямата беля е цената на бензйна (около 3 лева) й данъцйте,за това се предпочйта 1.2 й 1,3 мултйжет...1.6 в много малкй колйчества се продаде на тр пазара. :( моторът е на мареа,брава й тн ,доколкото знам скоростната е по разлйчна от тазй на мареа й казват че возйята е голям кеф :) цената на ново в тр варйра от 22-33 000 trl=bg lv в завйсймост от двг й опцйй а на втора ръка 13*20 000 според годйна й състоянйе на колата за бг пйтай най добре бате hit-ko... :) понякога й аз се замйслям защо не съм купйл АЛБЕА вместо ПАЛЙО защото е по удобна за семейството ,йма огромен багаж й купето е по шйрочко :cry: :) успех :) :) :)

Вто Окт 10, 2006 9:47 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Re: Въпроси Фиат Albea
johnsmith написа:
Имам няколко въпроса за фиат Албеа
В момента ми предлагат една и много се чудя дали да си е купя
Двигателя е 1.6 бензин 16v горе долу 105 коня, на 3 години
Никъде немога да намеря оферти за такъв фиат, дори на страницата на ауто италия, нямат данни макар че виждам все повече таксита с такива коли
Така че незнам горе долу каква и е разумната цена, освен това незнам и цената за нов автомобил поне малко да се ориентирам

Тествал съм я няколко пъти вече, тази кола сама си върви, изобщо много лесно се кара
по отношение на возията имам малко претенции, но като цяло е добре

Ако някой може да ми даде някаква информация или линк ще му бъда благодарен

Тази кола е с някаква невероятна здравина по ходовата част!
Когато за първи път я пуснаха в България си тръгна с рекламата за подсилено окачване, като за нашите условия, но тогава никой не му обърна внимание защото тя всяка кола си върви с някаква реклама - къде истина, къде не.... свикнали сме.
Да, ама обслужваме няколко такива автомобила с таксиметрова дейност, някои вече на по 180-200 000 км и нищо досега не е сменено по ходовата част !!!
Моторите са без никакви забележки, те са си достатъчно надеждни, от ФИАТ
Цените на нови варираха в зависимост от оборудването им между 17600 - 18700 лв.
Огромен багажник и простор в купето - останалото е пазарлък!
Избора е добър, пожелавам успех и в сделката!

Вто Окт 10, 2006 10:09 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
http://www.fiat.web.tr/ :) :) :)

Вто Окт 10, 2006 10:11 pm
Профил
UNREAD_POST 
Христо, конкретен въпрос към теб.Това прекрасно автомобилче FIAT ALBEA продава ли се все-още тук.Щото онези АИ смениха фасона на сайта и в предлаганите модели не фигурира Фиат Албея.
Въпрос към Bahricin: Албея предлага ли се с дизелови агрегати в Турция?

Вто Окт 10, 2006 11:24 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:) разбйрасе ето тук клйкваш на TEKNİK TABLO оранжевата кутййка й всйчко за агрегатйте й технйческйте даннй,за ценйте FİYATLAR й както се вйжда йма й ФОТОГАЛЕРЙЯ :wink: http://www.fiat.com.tr/albea_foto.htm

Сря Окт 11, 2006 9:07 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Албеа
Албеа се предлага с 4 двигатели - бензинов с обем 1.2 литра и осем клапана, с мощност 60 kW, същият обем, но с 16 клапана и мощност 80kW, 1.6 литров с 16 клапана и мощност 103kW, и един дизелов двигател, тип Multijet, 70kW и среден разход от 4.7 литра на 100 км.
Както разбирате са много здрави в окачването, предлагат комфорт и пространство!!!

http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg

Сря Окт 11, 2006 10:03 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST Re: Албеа
dimo4ko написа:
Албеа се предлага с 4 двигатели - бензинов с обем 1.2 литра и осем клапана, с мощност 60 kW, същият обем, но с 16 клапана и мощност 80kW, 1.6 литров с 16 клапана и мощност 103kW, и един дизелов двигател, тип Multijet, 70kW и среден разход от 4.7 литра на 100 км.
Както разбирате са много здрави в окачването, предлагат комфорт и пространство!!!

ААА dimo4ko, не... нещо си объркал... киловатите които пишеш са конски сили... иначе ако имаха 1.6/16V с 103kW, още утре го купувах.Да де ама тези мотори които си писал внасят ли се в България?

Сря Окт 11, 2006 10:27 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
Христо, конкретен въпрос към теб.Това прекрасно автомобилче FIAT ALBEA продава ли се все-още тук.Щото онези АИ смениха фасона на сайта и в предлаганите модели не фигурира Фиат Албея.
Въпрос към Bahricin: Албея предлага ли се с дизелови агрегати в Турция?

Слави, стария модел вече не се предлага в България и всеки момент се очаква внос на новия!
По предварителни данни цените няма да са увеличени с повече от 1000лв, и цената ще си остане в рамките на 20 000 - а за такъв автомобил с доста разкош в интериора, смятам, че ще е перфектна цена
Долу, под подписа ми съм направил един сайт, в който на "автомобили" - "галерия" има десетина снимки на новата Албея, можеш да ги разгледаш и съм сигурен, че ще ти допадне модела!

Сря Окт 11, 2006 11:08 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Албеа
Nino написа:
dimo4ko написа:

ААА dimo4ko, не... нещо си объркал... киловатите които пишеш са конски сили... иначе ако имаха 1.6/16V с 103kW, още утре го купувах.Да де ама тези мотори които си писал внасят ли се в България?

Колега, напълно си прав, става въпрос за конски сили, а не киловати, грешката е техническа!!! :wink:

http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg

Чет Окт 12, 2006 11:19 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Жестоки са! Обаждах се в АИ и казаха, че до месец започват да внасят и дизелов вариант 1.3 мултиджет, но 85 кс,
явно леко дефорсиран вариат на 1.3 мултиджета 90 кс. :mrgreen: Хм, доста се замислям!!!! :roll:
А и в момента има 1.2 /16V с фабрично монтиран газов инжекцион.

Чет Окт 12, 2006 2:59 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:mrgreen: най масовото таксй в тр след тофаш şahin...А това сйгурно не е случайна работа

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Окт 12, 2006 5:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща