|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
Намалих размерите на картинката. Ето така трябва да изглежда
|
Чет Юни 02, 2005 9:50 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Mitko написа: Намалих размерите на картинката. Ето така трябва да изглежда
аз имам 3 фиата,кога ще са готови за да си ги залепя??? :lol:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Чет Юни 02, 2005 11:00 pm |
|
 |
Ferrari
|
Selqatin написа: Mitko написа: Намалих размерите на картинката. Ето така трябва да изглежда аз имам 3 фиата,кога ще са готови за да си ги залепя??? :lol:
За теб и тубичка "Антинапукопетин" :lol:
|
Чет Юни 02, 2005 11:12 pm |
|
 |
Godzi
Кара балканче
Регистриран на: Пет Май 27, 2005 10:16 pm Мнения: 44 Местоположение: Кърджали
|
това ли е окончателния стикер на клуба
_________________ FIAT
Tempra 1.6 i.e cat
|
Чет Юни 02, 2005 11:22 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
Mitko написа: Selqatin написа: Mitko написа: Намалих размерите на картинката. Ето така трябва да изглежда аз имам 3 фиата,кога ще са готови за да си ги залепя??? :lol: За теб и тубичка "Антинапукопетин" :lol:
Тва не го зацепих,ама хич,може би съм малко залухан :roll:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пет Юни 03, 2005 12:40 am |
|
 |
javor
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Дек 27, 2004 6:41 pm Мнения: 102 Местоположение: Костинброд
|
Selqatin написа: Mitko написа: Selqatin написа: Mitko написа: Намалих размерите на картинката. Ето така трябва да изглежда аз имам 3 фиата,кога ще са готови за да си ги залепя??? :lol: За теб и тубичка "Антинапукопетин" :lol: Тва не го зацепих,ама хич,може би съм малко залухан :roll:
НЕМА ЛИ ДА ТИ СЕ НАПУКАТ ПЕТИЧКИТЕ 
_________________ Brava JTD ELX
105 к.с.99"
|
Пет Юни 03, 2005 7:37 am |
|
 |
Immortal
|
 ИСКАМ СТИКЕЕЕЕЕР!
Искам стикер!
Когато са готови, разбира се!
Може и повечко, за да ги разпространявам у нашио край...
|
Пет Юни 03, 2005 2:45 pm |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
Намерих един сайд на една печатница но нещо нищо не схванах като гледах ценоразписа.Ето го сайта http://antorieri.sofianet.net/ вижте и вие.
_________________ Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
|
Пет Юни 03, 2005 8:48 pm |
|
 |
jsp
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 3:56 pm Мнения: 70 Местоположение: София
|
Как върви разработването на стикерите?! Ще зарадваме ли фиатчетата си скоро! 
_________________ Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.
|
Чет Юни 16, 2005 3:38 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Би трябвало вече да не говорим за разработване, а да питаме за отпечатване? Смятам, че ако има проблеми, трябва да бьдат споделени и кой с каквото може да помага! Но тази идея не трябва да пропада!
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Юни 16, 2005 8:41 pm |
|
 |
FEN TEMPRA BG
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Яну 11, 2005 9:54 am Мнения: 34 Местоположение: София
|
 Време му е
Време му е да се намери най-после тази печатница и да се отпечатат необходимия брой стикери, затова предлагам на админа да пусне пост за събиране на заявки. Аз предваритено заявявам 2 броя - един за Темпра и един за Пунто, щото сега и двата FIAT-а са с нелегални стикери и то от образец едно :twisted: ...ама все пак не са без стикери 
_________________ Make love, not war with 159A2.000 !!!
|
Пет Юни 17, 2005 8:41 am |
|
 |
prozorche
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:48 pm Мнения: 36 Местоположение: София
|
Струва ми се, че отпечатването ще излезе малко солено
И малко ми е странно как ще се изреже след отпечатването това кръгче :roll:
П.П. така да се каже аз съм малкиа шеф на една печатница :lol:
ако искате мога да помагам, но както казах няма да е евтино :cry:
|
Пет Юни 17, 2005 12:19 pm |
|
 |
Yavor
|
Бих искал да дам и аз моето мнение за стикера защото в работата си често имам досег с печатницата с която работим фирмата и съм наясно с доста неща:
1.Формата на стикера - това, което е измислено в момента е много красиво но за да бъде изрязано в тази форма е задължително разработването на щанца(нож които реже в определена форма) - това обикновено струва - 40-70лв в зависимост от формата и размера.
2.Преливането и светлосенките са супер но относително биха оскъпили стикера защото това означава печат на 6-цветна машина а такива не всички печатници имат а и са много скъпи.
3.Изработката в малък тираж (под 150-200броя) винаги е мнофо скъпо защото за да бъде отпечатано даддено нещо се израбтват филми които също са 40-60лв и когато стойността им се разхвърли на малко бройки цената рязко се повишава.
Какво бихме могли да направим - аз ще пратя снимчицата на нашата печатница за да ми дадат цена само за инфо но съм сигурен че цената ще падне ако след като се избере печатница бъде питана какви щанци имат готови и да се избере някаква в която да се вмести стикера дори ако трябва да бъде променен малко или много.
Както виждам работата запече макар че по принцип имаше инициатива за работа. Предполагам че това е така защото на никого не му се инвестират да кажем 100-200 кинта в стикери и после да чака да си събере парите бавно-бавно.
За това предлагам следното - да се направи избор на печатница, да се уточнят нещата с цена, форма, вид, борй и т.н. След това човека който ще се занимава (аз мисля че трябва да е софиянец - най много сте) да даде координати на които да пращаме пари (примерно една банкова сметка или адрес за записи) като всеки давайки заявка ще си праща и левчетата - оттам нататък ще се чака да се съберат пари за печат и когато се достигне нужната сума стикерите ще се отпечатат и разпратят(такива като мен от провинцията трябва да предвидим и по някое левче за пощенски разходи). Същевременно могат да се съберат и пари за хостинг за да не се налага на Митко да си товари трасето и личния бюджет със сайта и форума. Колеги - истината е че НА ГОЛ ЕНТУСИАЗЪМ НИЩО НЕ СТАВА - ТРЯБВАТ $$$. Аз споменах на някои колеги да го обсъдите това на живо на срещите но явно те не са много посещавани и нищо не се получава.
Чакам мнения за моето предложение!!!
|
Пет Юни 17, 2005 1:26 pm |
|
 |
FEN TEMPRA BG
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Яну 11, 2005 9:54 am Мнения: 34 Местоположение: София
|
Подкрепям напълно мнението на Явор - и аз имах предвид такава схема, в смисъл, че заявката трябва да бъде придружена със съответните финикийски знаци, иначе работа не се върши.  А относно "солената" цена - хубавите неща не струват евтино, аз лично мисля, че стикера може да струва и 5 кинта и пак не са много и си заслужава.
_________________ Make love, not war with 159A2.000 !!!
|
Пет Юни 17, 2005 1:46 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
1.Формата на стикера - това, което е измислено в момента е много красиво но за да бъде изрязано в тази форма е задължително разработването на щанца(нож които реже в определена форма) - това обикновено струва - 40-70лв в зависимост от формата и размера.
Аз мисля,че може да се направят правоъгълни,а пък самите стикери ние после ще си ги изрежем :roll: 
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Пет Юни 17, 2005 3:11 pm |
|
|