|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 11:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
 Re: Re
Pesho написа: Този размер в който е в момента е мисля, че е добър. Той ли е 10/15? Добре ли излиза кото се разпечата? Още не съм го разпечатал...Сега ще видя 
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Сря Апр 06, 2005 1:03 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Абе колеги, не мислите ли,че малко се поомотахме с различни идеи за стикерите  Предлагам да се пусне една анкета за срок от седмица и след това според резултата да се направят стикерите!!!
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Пет Апр 08, 2005 12:34 pm |
|
 |
blondy_driver
|
 еее
този стикер по подобието на lanca е много грозен бе момчета. Дайте нещо по изчестено,семпло.....
|
Съб Апр 09, 2005 1:47 am |
|
 |
Immortal
|
айде, кво става със стикерите?
аз махнах този надпис, дето го виждате на аватара ми, но може пак да сложа подобен, ако няма друг стикер...
|
Вто Май 17, 2005 10:05 pm |
|
 |
peter
Член на клуба
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 2:31 pm Мнения: 206 Местоположение: София + Кройдън (в Лондон)
|
 стикери
Какво става със стикерите? Отпечатани ли са вече? Откъде мога да се снабдя с 1 брой?
_________________ Минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения. (Безвъзвратно изгубено) Tipo 1.4 карбуратор 250 000km без ремонт на двигателя (значи скоро му беше време).
|
Пон Май 30, 2005 8:56 am |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
 Re: Аз предлагам това!
Tempra SX написа: mariobg написа: ... 
Стикера е готин ,ама само да се махне фен клуб BG
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Чет Юни 02, 2005 8:26 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Предлагам стикера да си е черно - бял, щото тоя като го сложа на колата си ще блесне като розови зарчета ....
Ще направя една моя версия.
Каня ви всеки да си направи по една и после да направим анкета коя е най-добра.
Като решим коя става, после един ще ги разпечата и ще ги продава. Ако иска и на печалба. Така съгласни ли сте?
|
Пет Юни 03, 2005 7:51 am |
|
 |
Ferrari
|
geshabeli написа: Предлагам стикера да си е черно - бял, щото тоя като го сложа на колата си ще блесне като розови зарчета ....
Ще направя една моя версия. Каня ви всеки да си направи по една и после да направим анкета коя е най-добра. Като решим коя става, после един ще ги разпечата и ще ги продава. Ако иска и на печалба. Така съгласни ли сте?
Анкетата е направен а и стикера е избран. Няма смисъл да почваме всичко отначало. Още повече сме на етап поръчване на стикерите.
|
Пет Юни 03, 2005 9:20 am |
|
|