|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 8:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
mishev
Регистриран на: Съб Апр 22, 2006 8:30 pm Мнения: 1 Местоположение: Пловдив Област
|
Радвам се, че има с кого да коментирам темата ABARTH.Спечелил съм не една битка на пътя,почти нямам загуби, или ако имам то се дължи на моментна липса на мотивация.Имам предвид RITMO ABARTH 125TC-ІІ-130км/ч:ІІІ-175-180км/ч в зависимост от терена и вятъра.Разход на гориво 16/18 литра на 100 км(дори и повече) при перфектно състояние на двигателя.Търся каталог с техническите параметри на този тип двигател.
|
Съб Апр 22, 2006 8:45 pm |
|
 |
Ferrari
|
mishev написа: Радвам се, че има с кого да коментирам темата ABARTH.Спечелил съм не една битка на пътя,почти нямам загуби, или ако имам то се дължи на моментна липса на мотивация.Имам предвид RITMO ABARTH 125TC-ІІ-130км/ч:ІІІ-175-180км/ч в зависимост от терена и вятъра.Разход на гориво 16/18 литра на 100 км(дори и повече) при перфектно състояние на двигателя.Търся каталог с техническите параметри на този тип двигател.
Двигателя е доста хубаво описан в книгата "Tuning FIAT/LANCIA"
|
Съб Апр 22, 2006 8:49 pm |
|
|