Дата и час: Пон Юли 14, 2025 6:03 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
От къде научихте за форума .... ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Търсих инфо за Браво-то и ми изкара това

Вто Авг 08, 2006 12:14 pm
UNREAD_POST 
Аз научих от форума на Ланчиа

Вто Авг 08, 2006 1:19 pm
UNREAD_POST 
След като продадох Голфарата, не можех да стоя без кола и тръгнах да търся из нета. Нямах нищо в предвид. Идеята ми беше да е на сносна цена и техническо състояние, отговарящо на годините и, външен и вътрешен вид. Така започнах да се регистрирам в доста автомобилни форуми, само и само за да си пусна обява че търся кола. Така един ден чрез Гугъла реших да видя дали и Фиат нямат форум за да пусна обява и там. От тук на татък вече няма какво да добавя. :)

Вто Авг 08, 2006 1:52 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Zdravejte ot Slovakiq
Namerich foruma taman vtchera i mnogo se radvam, tche moga da tcheta za Fiat i na moj majtchin ezik.
Izvinqvam se, ce pischa latinica, no neznam bukvite na PC-to naizust. Imate pisano, tche trqbva da se pische samo kirilica, obace bich pisal mnogo, mnogo dlgo vpeme. Ako ne vi pretchi, moze li da pisa taka?
Foruma go namerich, kogato preglezdax edno slovaschko forum i vidqx "pismoto"(ne znam kak se tova kazva) na Mazgarev. Vednaga preglezdax vashchija KFB.
Mnogo pozdravi ot men ot Slovakiq.

p.s. ako moga da pomolq nqkogo da mi pomogne na latinica ss bukvite "tch" "sch" "scht" i "ж"
Blagodarq

bobiSK

Пет Сеп 08, 2006 5:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
еми след като си взех фиата, си потърсих и форумче - то кола без форум си не може :roll:

Съб Сеп 16, 2006 11:52 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Google :D

Нед Сеп 17, 2006 2:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4