Дата и час: Чет Юли 10, 2025 8:46 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Фиат Впечатление и чуденето :) 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Двигателя е на 250 000км.Само сегментите и втулки трябва да се сменят.Аз по принцип не карам колата си много така че ако върви с тея сегменти бая време ще изкара.Та питам Ремонта+Сегменти+Втулки колко пари ще излезе.Много пари 300лв само труда.Оле тея майстори ко праят :twisted: Купето и ходовата част са добре.
Забравих да попитам ако се кара така с тези сегменти може ли нещо друго да се прецака по двигателя.Така е ясно,че ще гори масло.Разхода така по-голям ли ще е.Ще питам собственика дали е мешила вода и масло.Ако тази нестане ще търся друга до 1400 1500лв.Гледам има много добри само външния им вид не е добре.(угъната врата)

Чет Апр 13, 2006 12:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Toto написа:
Двигателя е на 250 000км.Само сегментите и втулки трябва да се сменят.Аз по принцип не карам колата си много така че ако върви с тея сегменти бая време ще изкара.Та питам Ремонта+Сегменти+Втулки колко пари ще излезе.Много пари 300лв само труда.Оле тея майстори ко праят :twisted: Купето и ходовата част са добре.
Забравих да попитам ако се кара така с тези сегменти може ли нещо друго да се прецака по двигателя.Така е ясно,че ще гори масло.Разхода така по-голям ли ще е.Ще питам собственика дали е мешила вода и масло.Ако тази нестане ще търся друга до 1400 1500лв.Гледам има много добри само външния им вид не е добре.(угъната врата)

Дори да са само сегментите двигателя пак се разглобява напълно.

Чет Апр 13, 2006 12:28 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Дори да са само сегментите двигателя пак се разглобява напълно.

Ок това ясно.
Попитах един комшия майстор,каза ми сегментите=над 100лв+над 100лв труда.Но като му споменах и втулки и че е дизел ми каза отказвай се.Ремонта отива на основен 900лв~1000лв.Ако колата наистина може да се кара така,и ако мога да сваля доста цената,какво ще кажете заслужава ли си фиат типо добро купе 700лв +900лв за основен на по късен етап.

Чет Апр 13, 2006 1:10 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Една поговорка казва така :

Старо люби -- ден губи!

Старо кърпи --пари харчи!

Какво ти казва собственика това е вятър работа .Всеки си хвали стоката докато я продаде.За да е 900лв ясно че е за моргата. Карай си ладата и си събери парички за нещо по добро.

Чет Апр 13, 2006 10:48 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
коцев написа:

Старо люби -- ден губи!

Какво ти казва собственика това е вятър работа .Всеки си хвали стоката докато я продаде.За да е 900лв ясно че е за моргата. Карай си ладата и си събери парички за нещо по добро.
Май така и ще направя.Благодарско на всички писали в темата.Ако има нещо пак ще пиша.

Пет Апр 14, 2006 1:09 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Toto написа:
коцев написа:

Старо люби -- ден губи!

Май така и ще направя.Благодарско на всички писали в темата.Ако има нещо пак ще пиша.
Фиат-а го купиха.Имах намерение да го взимам и да му правя основен ремонт.... сега къде ще намеря такова запазено купе за 900лв... с двг. за основен ремонт...(повече от 1500лв... засега немога да дам).

Съб Апр 15, 2006 4:00 pm
Профил
UNREAD_POST 
Тото, (не си ли totogada от tuning.bg-то?), в Сливен се намират добри Типота за около 2000 лв. Просто не си попаднал. Купи си АлоСливен и търси, има доста. И гледай добре. Ако уцелиш, може и да си я караш така поне година-две, без да пипнеш нищо.

Нед Апр 16, 2006 7:22 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Toto написа:
Toto написа:
коцев написа:

Старо люби -- ден губи!

Фиат-а го купиха.Имах намерение да го взимам и да му правя основен ремонт.... сега къде ще намеря такова запазено купе за 900лв... с двг. за основен ремонт...(повече от 1500лв... засега немога да дам).

Моето Типо все още се продава (виж в "Продава"). Ако си точен разликата до 2300 мога да ти я разсроча.

Пон Апр 17, 2006 8:28 am
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Immortal написа:
Тото, (не си ли totogada от tuning.bg-то?), в Сливен се намират добри Типота за около 2000 лв. Просто не си попаднал. Купи си АлоСливен и търси, има доста. И гледай добре. Ако уцелиш, може и да си я караш така поне година-две, без да пипнеш нищо.
Да аз съм :).Фиата който се продаде,питах собственика още един път бил само за втулки и сегменти(малко не ми се вярвя).2000лв ще събирам(работя) и ще си купя Типо.Голям съм мераклия за такава кола.Ама чичката само ми вика не ти трябва много била скъпа подръжката,ама мойта глава не увира :)

Пон Апр 17, 2006 3:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
Тото, ако искаш, дай да се видим някой ден в Сливен (пиши на л.с. да се уговорим), да ти покажа какви са ми били разходите за Темпрата (разбирай Типо) за година и половина. По идея на колегата от форума Коцев започнах да си водя една книжка кога за какво и колко давам за колата (без горивото разбира се). Колата като я взех беше на 316 хил км по километраж. Минал съм вече около 30 хил км. Ще видиш какво съм сменял и колко пари съм дал.
Не е като на Ладата подръжката, но не е и като на Мерцедес.

Вто Апр 18, 2006 7:25 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2