|
|
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 10:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Привилегии за членове на клуба
Автор |
Съобщение |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Цитат: Може би е разумна идеята за един годишен цялостен преглед за членове на клуба
Да, това ще залегне като една от вьзможните точки и не го смятам за неосъществимо!
Другото което нахвьрлям е компютърен тест, компресия на цилиндрите, безплатна смяна на масла, преглед ходова част. Не трябва да са много, но често необходими!
И естественно - процентно намаление за всички ремонти......
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Мар 20, 2006 11:23 pm |
|
 |
Nino
|
hit-ko написа: Цитат: Може би е разумна идеята за един годишен цялостен преглед за членове на клуба Да, това ще залегне като една от вьзможните точки и не го смятам за неосъществимо! Другото което нахвьрлям е компютърен тест, компресия на цилиндрите, безплатна смяна на масла, преглед ходова част. Не трябва да са много, но често необходими! И естественно - процентно намаление за всички ремонти......
Аре, бре Христо откривай един сервиз в София, че да видим и ние бял ден.Не да ни подмятат там разни.. ти ги знаеш кои са!!!!!
Завиждам на колегите от Пежо, те там си имат техен си "Hit-ko" само,че се казва Алекс.... е говоря за софийските колеги.Иначе ако от региона Бургас-Ямбол-Сливен прочетат какво пиша, ще ме бият!!!!!
Та този Алекс има сервиз и колегите му ползват услугите... не говоря за отстъпки и т.н.Говоря за човек съпричастен към МАРКАТА и ФОРУМА.Качественият труд винаги трябва да бъде високо заплатен... защото от некачественият всички сме изпатили и излиза доста по-скъпо!
|
Пон Мар 20, 2006 11:32 pm |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
 за сервизна мрежа
Аз лично мисля, че идеята за отстъпки в сервизи, които посещаваме може да се изкриви в нежелана посока. Аз поне не съм видял ценоразпис за услугите в сервиз (може и да има, но не съм попадал). След като не е ясна предварителната цена, какво пречи тя да бъде според "зависи от човека". Най-добре е да си направим собствена сервизна мрежа, в която да знаем кой работи и какво знае. Разбира се ние също ще си плащаме, но за външни клиенти, цените ще са по-други! Поне за Варна според болшинството от членовете на форума няма свестен сервиз и е безмислено да преговаряме с някой, за който знаем че няма да сърши работа като хората. Накой който има наблюдение върху цените на сервизното оборудване да каже колко би струвало минималното обзавеждане на сервиз, за да е ясно дали идеята е осъществима.
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Вто Мар 21, 2006 5:15 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Така като чета, евентуалните привилегии ще са в полза предимно за членовете от и около София.
Ние провинциалистите как се вписваме в картинката...?
Вто Мар 21, 2006 6:07 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Братовчед ми работи във една от най-големите фирми доставчици на сервизно оборудване в страната. Доколкото съм разговарял с него оборудването на един сериозен сервиз не пада под 50 000 лв и то само най-необходимото. Иначе ако се интересува някой мога да го питам и за конкретни цени.
|
Вто Мар 21, 2006 9:33 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Идеята за сервиз е добра, но е изпреварила времето си!
Трудно осъществимо, поради много причини, все-едно кооперация!!!
|
Вто Мар 21, 2006 11:51 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
|
Crash73 написа: Така като чета, евентуалните привилегии ще са в полза предимно за членовете от и около София. Ние провинциалистите как се вписваме в картинката...?
Ами, проучи сервизите в Добрич и дайте мнения за по-добрите!
|
Вто Мар 21, 2006 11:57 pm |
|
 |
Nino
|
Skip написа: Братовчед ми работи във една от най-големите фирми доставчици на сервизно оборудване в страната. Доколкото съм разговарял с него оборудването на един сериозен сервиз не пада под 50 000 лв и то само най-необходимото. Иначе ако се интересува някой мога да го питам и за конкретни цени.
Хм, това са насериозни стойности за съвременен сервиз.Работя в банка и имаме два отпуснати кредита за сервизи.Ще кажа кои са, без да споменавам местонахождението..... PSA.Става дума за сервизи оторизирани за сервизират тези марки, но НЕ са на София-Франс Ауто и Автомотор корпорация.. явно правата ги получават от Франция директно.Та само сервизното оборудване им е за над 250 ХИЛЯДИ Е В Р О... по проекти, колко е в действителност не знам, но знам,че нещата са много сериозни.И тук става като с мандрите.. ще ни разгонят фамилията, но може би така е по-добре.
|
Сря Мар 22, 2006 12:21 am |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Значи изразил съм се неправилно. Нямам предвид цялосто оборудване,а средна цена на различните стендове.(единични бройки)
Сори грешката е моя!!
|
Сря Мар 22, 2006 8:17 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
hit-ko написа: В сьбота се проведе национална среща на дильрите и фирменни сервизи в БГ и аз поставих този вьпрос пред всеки един. Имаше доста коментари и в крайна сметка идеята се възприе от всички като много полезна! По отношение на магазините, нещата са по-лесни, понеже по-силните от тях са на няколко фирми, а аз ги познавам всички, така, че - остава да се действа!
И давайте още мнения по вьпроса....
Възхищавал съм се винаги на хора като теб. Ако всички бяха така в България щеше да е рай, но уви ....
Ами то почти се е оформило някакво мнение относно отстъпки/бонуси:
преглед на колта - гуми, диагностика двигател, преглед окачване, фарове, спирачна система
остава да се каже как ще се действа със сервизите и магазините и ние момчетата и момичетата от Русе сме почти готови ...
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Чет Мар 23, 2006 10:38 am |
|
 |
boian
Кара балканче
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 12:05 am Мнения: 40 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Преди година купихме с баща ми KTS-520 на Бош за компютърна диагностика със софт за 2005г с мисълта че предимно ще се занимаваме с италиански автомобили. Имаше и човек, който щеше да прави диагностиката, ама взе че изчезна в Англия. И сега апаратурата стои, гаража е направен основно за диагностика и за леки ремонти, има канал. Така че нямам нищо против обслужването на клубни и неклубни итал. коли от Варна, ама ми трябва специалист, щото аз много-много не разбирам от диагностика/ е, алфите ги закачам от време-навреме/.
_________________ ALFA ROMEO 145 1.3 boxer
АLFA ROMEO 146 1.4TS
FIAT PUNTO 1.9JTD/баща ми пак се уреди/
|
Съб Мар 25, 2006 8:13 pm |
|
 |
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 12:26 pm, променена общо 2 пъти
|
Съб Мар 25, 2006 8:41 pm |
|
 |
Immortal
|
само аз ли се ползвам вече от тия привилегии  ?
Не стига че момчетата на Хит-ко работят добре, ми и той ми прави отстъпки всеки път като ида
даже се сдобих и със стикерче (най-накрая) на клуба...
|
Пон Мар 27, 2006 10:33 pm |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
ще ми обясните ли за какво става въпрос?
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Пон Мар 27, 2006 10:41 pm |
|
 |
me_to_u
|
Immortal написа: само аз ли се ползвам вече от тия привилегии  ? Не стига че момчетата на Хит-ко работят добре, ми и той ми прави отстъпки всеки път като ида  даже се сдобих и със стикерче (най-накрая) на клуба...
А-а, и аз ще ходя скоро, ако ме приеме hit-ko! :roll:
|
Пон Мар 27, 2006 10:44 pm |
|
|