|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 10:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
zgabrovski
|
Тук и аз ще подкрепя колегата Митко, според мен това е въпрос на лош късмет, не може да се правят генерални изводи за марката от това, по скоро тука може да потърсиш помощ и от други колеги за тая кутия, убеден съм че има начи нда се ремонтира или да се намери втора употреба.
|
Пон Ное 28, 2005 11:32 am |
|
 |
lubka
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 12:22 pm Мнения: 28 Местоположение: Пловдив
|
Зарежи Бравото.......
За същите пари или малко повече вземи по доброто -БРАВА
Същия разход..........
Да извиняват всички който карат Браво.
:roll:
|
Вто Ное 29, 2005 1:33 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
lubka написа: Зарежи Бравото....... За същите пари или малко повече вземи по доброто -БРАВА Същия разход.......... Да извиняват всички който карат Браво. :roll:
няма защо да те извиняваме - по твоята логика за малко повече парички от бравата може да се вземе мареа, и т.нт....
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Ное 29, 2005 2:03 pm |
|
 |
blondy_driver
|
Смятам,че не е редно да сравняваме кое е по- добро дали Браво или Брава, тъй като те практически са два еднакви автомобила, но с различен брой врати  Всеки има свойте потребности :!: Индивидуалните нужди са тези който биха определили по - добрия автомобил от двата 
|
Вто Дек 06, 2005 2:50 am |
|
|