|
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 10:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Извинявам се ако не съм разбрал, ама хората от София как ще действаме?
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Сря Юни 22, 2005 10:15 am |
|
 |
Ferrari
|
blader написа: Извинявам се ако не съм разбрал, ама хората от София как ще действаме?
Да си направим една голяма среща и да действаме 
|
Сря Юни 22, 2005 10:35 am |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Mitko написа: blader написа: Извинявам се ако не съм разбрал, ама хората от София как ще действаме? Да си направим една голяма среща и да действаме 
ОК, чакам предложение 
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Сря Юни 22, 2005 10:38 am |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Яворчо грешно си ме разбрал.Просто исках да се събират по два лева та да остане малко поголяма сума за неща полезни за форума.Считам че 2 лв е нищожна сума просто тия дето пушат е една кутия цигари но ако се събере една сума примерно 100-200лв допълнително в Митко то това са му пари под ръка за бъдещи начинания.Това разбира се е лично мое мнение. 
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Чет Юни 23, 2005 12:24 am |
|
 |
Yavor
|
Коцев, аз съм съгласен с тебе и аз бях един от първите хора които предложиха да се събират пари, обаче интересно че нямаше отзвук, а като не съм от София , не мога и на срещи да ходя и нищо не мога да помогна освен да раздвижа нещата със стикерите - между другото пръв с поръчка за 3 стикера е колегада silazarov - има един стикер бонус от мен за ентусиазма 
|
Чет Юни 23, 2005 9:06 am |
|
 |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
Колеги,извинявам се за тьпия вьпрос,но за Пловдив някой ще се наеме ли да сьбере пари за стикерите
_________________ Croma 2.0 ie
|
Пет Юни 24, 2005 9:03 pm |
|
 |
NLO
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Мар 26, 2005 8:39 am Мнения: 25 Местоположение: София
|
Хора много време нямах достъп до интернет и сега разгледах на бързо какво ново ама не видях нищо!!!
Питам на право ще имали стикери и ако да как!?!?!?!?!?!?!?!?Предлагам да се насрочи една дата след 2 седмици да речем който както може да стигне който не е от сф на месна почва да се кооперира ако има с кой пощенски запис и не знам кой ще поръчва давамемо парите и всичко на 6!!!!Това е моето мнение не знам колко е адекватно ама от това което прочетох .................................
|
Сря Сеп 07, 2005 6:03 pm |
|
 |
nikqta
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Мар 03, 2005 1:38 pm Мнения: 17 Местоположение: София жк.Младост 1
|
Аз лично сам за 2 и е ок като визуализация на клуба а относно печета аз имам познат които може дами каже грубо цена и да прасне пред печатнататака че ако няма др. варианти свирнете ще питам :idea:
Чет Сеп 08, 2005 1:43 pm |
|
 |
маисторчето
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Окт 31, 2005 8:27 pm Мнения: 39 Местоположение: Добрич-Град
|
Аз защо не виждам стикерите????
_________________ браваааааааааа 1.8i
|
Пон Ное 28, 2005 9:40 pm |
|
 |
viperecords
|
 re
Хубаво би било все пак да виждам стикерите
А защо не се виждат?
|
Сря Ное 30, 2005 7:24 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: re
viperecords написа: Хубаво би било все пак да виждам стикерите А защо не се виждат?
Имаше повредени линкове към някои от картинките. Явно тези съм пропуснал да оправя.
|
Сря Ное 30, 2005 8:34 pm |
|
 |
viperecords
|
 .
Е остава ми само да чакам да го оправиш
щото съм много навит за такъв сенник а не мога да видя кво се предлага
|
Съб Дек 03, 2005 12:13 am |
|
 |
маисторчето
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Окт 31, 2005 8:27 pm Мнения: 39 Местоположение: Добрич-Град
|
 Re: re
Mitko написа: viperecords написа: Хубаво би било все пак да виждам стикерите А защо не се виждат? Имаше повредени линкове към някои от картинките. Явно тези съм пропуснал да оправя.
Какво става със картинките ще ги видим ли?
_________________ браваааааааааа 1.8i
|
Сря Дек 21, 2005 10:30 pm |
|
|