|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 11:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Doky
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 4:38 pm Мнения: 9 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
 Fiat Bravo 1.9 JTD
Моля всеки,който има опит с този автомобил да сподели за него,защото смятам да си взимам точно него.Много ме впечатли с дизайна си и с характеристиките си,но най-много бихте могли да ми помогнете тук,балгодаря
|
Вто Авг 15, 2006 11:41 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Fiat Bravo 1.9 JTD
Doky написа: Моля всеки,който има опит с този автомобил да сподели за него,защото смятам да си взимам точно него.Много ме впечатли с дизайна си и с характеристиките си,но най-много бихте могли да ми помогнете тук,балгодаря
Здрав с приличен разход, а ще останеш учуден от динамиката която мойе да има дизелова кола. Двигателя се слага след 1999 година и колите стандартно идват с 2 въздушни възглавници, ABS и климатроник.
|
Вто Авг 15, 2006 11:57 pm |
|
 |
Doky
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 4:38 pm Мнения: 9 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Мерси много дотук,но абих искал ако може още малко информация защото се пак ще е голяма покупка.Разполагам с около 10 000 лева за тази количка,тва е общо взето,трябва ми информация от вас най-вече и да съм сигурен в покупката си после
|
Сря Авг 16, 2006 12:07 am |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
Ами скоро (преди 10 дни) си взех едно JTD. Ако си ценител на 2_те врати става, ама лично аз се изнервям от ставане и сядане. Разхода му е невероятен спрямо бензиновите ми коли  . 160км - 10.58л и това градско.
Идеална кола за жена. Интересно ми е как мъжете я издържат тази кола?
Вчера си купих консумативите:
1. Ангренажен ремък.
2. 2бр ролки.
3. Филтри (маслен, горивен, въздушен, за купето)
4. Масло Селениа турбо.....
- 230лв всичкото.
Други разходи и цени.
КАТ - номера, регистрация и преглед - 61лв.
дръжки 2бр - 48лв.
съединител Валео (комплект) - 278лв.
|
Сря Авг 16, 2006 9:23 am |
|
 |
Ferrari
|
ivo098 написа: Mitko написа: Не мога да ви разбера що за хора сте. FIAT-а по погрешка ли сте си го купили? Или някой ви е прецакал с него. напротив аз много си харесвам фиатчето, но с 10 000 лв да се оглеждаш за Браво е смешно 
Прав си може да се оглеждаш за Стило ако можеш да дадеш още някой лев.
|
Сря Авг 16, 2006 11:04 am |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
Mitko написа: ivo098 написа: Mitko написа: Не мога да ви разбера що за хора сте. FIAT-а по погрешка ли сте си го купили? Или някой ви е прецакал с него. напротив аз много си харесвам фиатчето, но с 10 000 лв да се оглеждаш за Браво е смешно  Прав си може да се оглеждаш за Стило ако можеш да дадеш още някой лев.
съгласен, това е един от вариантите...
_________________ Fiat Bravo GT
|
Сря Авг 16, 2006 11:07 am |
|
 |
Doky
Кара детска количка
|
Е в крайна сметка кажете ми да си дам ли парите за Фиат-чето,защото много ми харесва.ама слушам от вас постоянно ако имам 10 хиляди не бих си взел браво,какво толкова,незнам какво повече мога да си взема за тези пари.
|
Сря Авг 16, 2006 4:09 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Doky написа: Е в крайна сметка кажете ми да си дам ли парите за Фиат-чето,защото много ми харесва.ама слушам от вас постоянно ако имам 10 хиляди не бих си взел браво,какво толкова,незнам какво повече мога да си взема за тези пари.
На твое място не бих се замислил и за секунда - намери си свястно и дерзай!
Само Алфа Брера ми харесва повече от Браво, ама там говориме за други цифрички!
|
Сря Авг 16, 2006 4:13 pm |
|
 |
Abarth.
|
kiro_of_the_day написа: Doky написа: Е в крайна сметка кажете ми да си дам ли парите за Фиат-чето,защото много ми харесва.ама слушам от вас постоянно ако имам 10 хиляди не бих си взел браво,какво толкова,незнам какво повече мога да си взема за тези пари. На твое място не бих се замислил и за секунда - намери си свястно и дерзай! Само Алфа Брера ми харесва повече от Браво, ама там говориме за други цифрички!
Подкрепям 
|
Сря Авг 16, 2006 4:55 pm |
|
 |
phoenix
|
Еми лично моето мнение а и на жена ми е че кола само с две врати не може в никакъв случай да струва 10000, аз бих се огледал или за нещо по-голямо или за нещо по ново (говоря като модел фиат ако си решил да е фиат ) все пак комфорта за мен е преди всичко......една кола трябва да ти бъде роб а не ти на нея, освен това съм сядал в Браво и ми е доста дискомфортно сравнено със нашата стара Темпра...извода си е твой, а за тези пари можеш да си намериш една супер запазена Капа която е лимузина и не може да бъде сравнена по никакви параметри с Браво, а мотора 2,4 има доста, изненадващо добри динамични показатели......а за комфорт изобщо няма да говоря :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Авг 16, 2006 5:00 pm |
|
 |
Ferrari
|
phoenix написа: Еми лично моето мнение а и на жена ми е че кола само с две врати не може в никакъв случай да струва 10000, аз бих се огледал или за нещо по-голямо или за нещо по ново (говоря като модел фиат ако си решил да е фиат ) все пак комфорта за мен е преди всичко......една кола трябва да ти бъде роб а не ти на нея, освен това съм сядал в Браво и ми е доста дискомфортно сравнено със нашата стара Темпра...извода си е твой, а за тези пари можеш да си намериш една супер запазена Капа която е лимузина и не може да бъде сравнена по никакви параметри с Браво, а мотора 2,4 има доста, изненадващо добри динамични показатели......а за комфорт изобщо няма да говоря :mrgreen: :mrgreen:
Тя и не струва 10 000. Bravo 1.9JTD се продава за около 8000.
|
Сря Авг 16, 2006 5:01 pm |
|
 |
Doky
Кара детска количка
|
phoenix написа: Еми лично моето мнение а и на жена ми е че кола само с две врати не може в никакъв случай да струва 10000, аз бих се огледал или за нещо по-голямо или за нещо по ново (говоря като модел фиат ако си решил да е фиат ) все пак комфорта за мен е преди всичко......една кола трябва да ти бъде роб а не ти на нея, освен това съм сядал в Браво и ми е доста дискомфортно сравнено със нашата стара Темпра...извода си е твой, а за тези пари можеш да си намериш една супер запазена Капа която е лимузина и не може да бъде сравнена по никакви параметри с Браво, а мотора 2,4 има доста, изненадващо добри динамични показатели......а за комфорт изобщо няма да говоря :mrgreen: :mrgreen:
Попринцип лимузината е по конфортна естествено,обаче пък аз съм на 18 години,отделно нашите си имат автомобили,демек тва си е само за мен автомобил,така че двете врати не са проблем,апък и лимузината според мен ще гори доста повече,а тук тая дизеларка разбрах,че разхода и е много доволен,а и на всичкото отгоре била пъргава,за това се спрях на нея
|
Сря Авг 16, 2006 5:03 pm |
|
 |
Ferrari
|
Поизчистих. Чата е преместен тук viewtopic.php?t=8587
|
Сря Авг 16, 2006 5:19 pm |
|
 |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ако успееш да вземеш запазен JTD за под 8000лв не се колебай изобщо.
_________________ Fiat Bravo GT -> дзверчето
|
Сря Авг 16, 2006 5:21 pm |
|
 |
Ferrari
|
oduh написа: Ако успееш да вземеш запазен JTD за под 8000лв не се колебай изобщо.
Под 8000 минава вече в границата на късмета. Ще трябва да се гледа и внимава много.
|
Сря Авг 16, 2006 5:26 pm |
|
|