|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Начин на избиране на автомобил втора употреба !!!!!!
Автор |
Съобщение |
galexa
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Окт 19, 2006 4:04 pm Мнения: 15 Местоположение: Костинброд
|
Е колеги здравейте , имам Фиат 91г. 1,4 i.e. , имам проблеми с паленето и оборотите много ми играят , ако може някой да ми даде съвет от какво може да се получава това ,исках да и павя диагностика, но ми казаха 4е първо трявва да си оправя гърнетата , а те са ми най малкия проблем в колата.
_________________ ЗАХАРЧЕ
|
Пет Окт 20, 2006 10:14 am |
|
 |
galexa
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Окт 19, 2006 4:04 pm Мнения: 15 Местоположение: Костинброд
|
 Help , проблем с инжекциона на Фиат 1.4 i.e
Може ли някой да ми даде съвет , имам проблем с паленето и оборотомера
Колега пусни нова тема в раздел "Консултации"! kiro_of_the_day
_________________ ЗАХАРЧЕ
|
Пет Окт 20, 2006 10:44 am |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 20, 2006 4:40 pm Мнения: 140 Местоположение: София
|
Колега ако двигателя ти е моноинжекция може да ти се е скапал потенциометъра на дросел клапата-при мен това беше причината за непостоянните обороти на двигателя на празен ход!
|
Пет Окт 20, 2006 2:07 pm |
|
 |
iakudza
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 6:41 pm Мнения: 86 Местоположение: Плевен
|
Айде първо да не се обиждаме,а Ивайло?Кой какво карал и т.н.-не мога да разбера това какво общо има???Не се дразни толко!!!Можеше още отначало и с две приказки да кажеш,че си от авторите,нали!?И още нещо-НЕ СЪМ ДАВАЛ АКЪЛ!!!!!КОЙ КАКВО ДА ПРАВИ,А ПИТАХ???Тъй като темата съм я видял първо във форума на Ауди(не казвам,че там са авторите й) и затова ПОПИТАХ защо нищо не се е споменало за човека,който я е пуснал там!!!Доколкото си спомням никои не говори там за авторството на темата,а хората просто благодариха на този който я е написал.И не казвам,че си му длъжен нещо!!!Но ти не отговори директно и затова се получи това недоразумение(ако мога да го нарека така).
_________________ Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
|
Нед Окт 22, 2006 10:06 pm |
|
 |
Ивайло Стефанов Попов
|
iakudza написа: Айде първо да не се обиждаме,а Ивайло?Кой какво карал и т.н.-не мога да разбера това какво общо има???Не се дразни толко!!!Можеше още отначало и с две приказки да кажеш,че си от авторите,нали!?И още нещо-НЕ СЪМ ДАВАЛ АКЪЛ!!!!!КОЙ КАКВО ДА ПРАВИ,А ПИТАХ???Тъй като темата съм я видял първо във форума на Ауди(не казвам,че там са авторите й) и затова ПОПИТАХ защо нищо не се е споменало за човека,който я е пуснал там!!!Доколкото си спомням никои не говори там за авторството на темата,а хората просто благодариха на този който я е написал.И не казвам,че си му длъжен нещо!!!Но ти не отговори директно и затова се получи това недоразумение(ако мога да го нарека така).
Хубаво само където ако и там беше се заговорило за авторски права просто незнам !!! Там не виждам как ще се заговори просто за авторски права и ум не ми го побира при положение, че темата явно е крадната от някой от някъде просто за друго не се сещам какво би могло да е и какво би могло да бъде.
|
Вто Окт 24, 2006 10:10 pm |
|
 |
iakudza
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 6:41 pm Мнения: 86 Местоположение: Плевен
|
Радвам се,че се разбрахме бързо:wink: Така и така в тази тема става на въпрос за коли втора употреба-не е лошо да бъдат споменати и неща характерни за покупката на дизел :mrgreen: и по-специално за JTD 
_________________ Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
|
Вто Окт 24, 2006 10:18 pm |
|
|