Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
употребявано Palio 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST употребявано Palio
Добре заварил (като за първи пост :) )
Да се представя в духа на форума: досега карах Daewoo Tico DX. Сега съм си харесал едно Palio 75 Weekend 1Q 1999 и ще ходя да се запозная с него и евентуално да си го взимам след няколкото добри отзива за него в този форум.
При уговорката, че не разбирам от "коли" освен стандартните неща (много добре описани в няколко теми тук) къде да го закарам за първоначална диагностика? Другият факт който ме кара да се замисля (и евентуално би наклонил везните в друга посока) е поддръжката... т.е. не искам 4 дни да търся капачка за радиатор (както ми се случи преди 1-2 седмици с Тикото)или цяла зима да харча повече антифриз отколкото гориво защото пак трудно се намери някой който да се усъмни в радиатора на парното. Не е от най-разпостранените тази кола (поне аз не съм я засичал из софийските улици) така че влизайки в сервиз дали няма да ме срине финансово както за ремонт така и за "жълти бандити" :evil: докато чакам да излезне от там?
Пак казвам - не разбирам от коли и "народната мъдрост": купи си фиат, за да те е яд ме кара да настръхна малко, въпреки, че ако не е това Palio, другата ми алтернатива е едно Renault Clio 1.4 i 4Q 97-ма автоматик и с 1000 лв по-евтинко :|
В този ред на мисли... някой знае ли някоя консултантска къща за такива лаици в областа като мен :?:

Съб Окт 21, 2006 12:24 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Със сигурност няма да имаш проблеми с намирането на частите. За първоначален оглед ползвай "Ванто Трейд" - на бул. Самоковско шосе, но после като сервиз за поддръжка е скъпичко.

Палиото е по - добре от Рено Клио, скачай смело!

Съб Окт 21, 2006 10:09 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Благодаря за отзивчивостта.
Днес имах тест драйв. Хареса ми. Добре се държи на пътя, тихичка и комфортна.В понеделник ще се минава през сервиза за преглед и ако всичко е ОК ще имаме сделка :)

Нед Окт 22, 2006 5:08 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
В този форум пиша вече около година, досега тук май само аз съм собственик на Фиат Палио. Ще се радвам тази отлична кола да стане по-популярна.

Пон Окт 23, 2006 11:26 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]