|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Ще има ли мита(ДДС) на колите догодина?
Автор |
Съобщение |
pifakiz
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 20, 2006 4:40 pm Мнения: 140 Местоположение: София
|
 Ще има ли мита(ДДС) на колите догодина?
Говори се какво ли не!Аз чух ,че мита нямало да има, а щяли да увеличат драстично  данъците на старите коли!Ако някой знае нещо достоверно и сигурно да сподели 
|
Пет Окт 06, 2006 12:16 pm |
|
 |
Kuku
|
Аре стига вече бе :evil:
ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ФОРУМА И/ИЛИ ИЗПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА!!!
|
Пет Окт 06, 2006 12:22 pm |
|
 |
doofiat
|
Колега чети тук тук и тук
|
Пет Окт 06, 2006 12:39 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
ей куку ли си не те знам,  но по-спокойно го раздавай!
Благодаря на модератора за точното напътствие!
Предупреждавам и двамата да успокоите топката! Поздрави kiro_of_the_day
|
Пет Окт 06, 2006 1:03 pm |
|
 |
Kuku
|
pifakiz написа: ей куку ли си не те знам,  но по-спокойно го раздавай! Благодаря на модератора за точното напътствие! Да, КУКУ суъм и можеш само да се радваш, че "не ме знаеш" :!:
За 3 дена има 3 теми за ДДС :idea:
Малко ако се замислиш, ще се сетиш, че НИКОЙ, НИЩО НЕ ЗНАЕ И НИКОЙ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ СЪС СИГУРНОСТ, ВСЕ ОЩЕ, ама е по-лесно да пуснеш нова тема, вместо да си напЪнеш сивото вещество :evil:
Ако някой тук ти каже "ДА, отпада ДДС и цените на колите намаляват с 3000лв.", какво ще се случи :?:
Ще хукнеш да си внасяш кола :?: :!: :roll:
Ето, аз ти казвам - ДА, няма да има ДДС и цените на колите ще намалеят на половина - айде спи спокойно и сънувай новата машина :mrgreen:
Предупреждавам и двамата да успокоите топката! Поздрави kiro_of_the_day
|
Пет Окт 06, 2006 1:11 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
хей колега не се гневи така де
това ,че съм попитал нещо преди да се ровя из темите не е причина за такава реакция от събрат, с който сме в един отбор!(на обичаната марка Фиат разбирасе)
можеше просто като модератора(правя му евала) да ме насочиш къде да търся просто!
А това дали ще си вземем нови колици от догодина, дай боже да можем да си го позволим всички!
Е хайде със здраве и недей да се ядосваш за такива дреболий! 
|
Пет Окт 06, 2006 1:26 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Kuku написа: pifakiz написа: ей куку ли си не те знам,  но по-спокойно го раздавай! Благодаря на модератора за точното напътствие! Да, КУКУ суъм и можеш само да се радваш, че "не ме знаеш" :!: За 3 дена има 3 теми за ДДС :idea: Малко ако се замислиш, ще се сетиш, че НИКОЙ, НИЩО НЕ ЗНАЕ И НИКОЙ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ СЪС СИГУРНОСТ, ВСЕ ОЩЕ, ама е по-лесно да пуснеш нова тема, вместо да си напЪнеш сивото вещество :evil: Ако някой тук ти каже "ДА, отпада ДДС и цените на колите намаляват с 3000лв.", какво ще се случи :?: Ще хукнеш да си внасяш кола :?: :!: :roll: Ето, аз ти казвам - ДА, няма да има ДДС и цените на колите ще намалеят на половина - айде спи спокойно и сънувай новата машина :mrgreen: Предупреждавам и двамата да успокоите топката! Поздрави kiro_of_the_day
Ще ви орежат бюджета за следващата седмица :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Окт 06, 2006 1:39 pm |
|
 |
doofiat
|
Айде мир!!!
П.С. Ама това не е селото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.С.2: То май беше град лииииии :?
А бе както и да е мир!
Последна промяна doofiat на Пет Окт 06, 2006 2:22 pm, променена общо 1 път
|
Пет Окт 06, 2006 2:21 pm |
|
 |
Kuku
|
pifakiz написа: хей колега не се гневи така де това ,че съм попитал нещо преди да се ровя из темите не е причина за такава реакция от събрат, с който сме в един отбор!(на обичаната марка Фиат разбирасе) можеше просто като модератора(правя му евала) да ме насочиш къде да търся просто! А това дали ще си вземем нови колици от догодина, дай боже да можем да си го позволим всички! Е хайде със здраве и недей да се ядосваш за такива дреболий!  Сори :?
Просто наляво и надясно се коментира това ДДС, все едно е нещо съдбоносно и жизненоважно, а всъщност никой не знае нищо, та затуй си изпущих нервите, след поредната тема - по принцип не съм такъв човек  :mrgreen:
|
Пет Окт 06, 2006 2:22 pm |
|
 |
pifakiz
Кара Фиатче 126
|
Е хайде нищо не е станало
Много безаварийни километри на всички колеги и ще се видим на срещите на клуба!
А за темата отностно ддс-то , само времето ще покаже  Все пак 1.01.2007 не е далеч 
|
Пет Окт 06, 2006 2:29 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|