|
|
Дата и час: Нед Май 11, 2025 10:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
AUTADATA Brava 1.9 JTD зацепване агренаж?
Автор |
Съобщение |
javor
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Дек 27, 2004 6:41 pm Мнения: 102 Местоположение: Костинброд
|
 AUTADATA Brava 1.9 JTD зацепване агренаж?
Може ли някой колега с "Autodata" да ми пусне снимка на зацепването на ангренажа на Brava 1.9 JTD,белезите ми се разминават???!!Зацепих го по стария начин,ама нещто не е добре мотора,мисля че може да ми прескочил зъб на стария.Много ще съм ви благодарен 
_________________ Brava JTD ELX
105 к.с.99"
|
Сря Окт 25, 2006 12:06 pm |
|
 |
Vladim
|
Потърси тук! По-добре e обяснено от Autodata! ;)
http://www.fiat-bg.com/Downloads/Books/
Между другото... ти не знам, как си го правил, но доколкото гледах преди време, валовете се фиксират със скоби...
|
Сря Окт 25, 2006 5:57 pm |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
Провери си пощата.
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Сря Окт 25, 2006 9:46 pm |
|
 |
javor
Кара Фиатче 126
|
Благодаря ви момчета  Оправих проблема както и мислех-прескочил зъб и съответно мое грешно зацепване  !Обаче благодарение на вас всичко е ОК.Надявам се на някоя от срещите да мога да ви се отблагодаря
PS: Vladim,не е нужен инструмент за фиксиране при дизеловите ни мотори(мисля че при всички).
Още веднъж много ви БЛАГОДАРЯ за експресната помощ
105 к.с.99"
|
Чет Окт 26, 2006 8:20 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Цитат: PS: Vladim,не е нужен инструмент за фиксиране при дизеловите ни мотори(мисля че при всички). Още веднъж много ви БЛАГОДАРЯ за експресната помощ
Вярно е, че при газоразпределение с един разпр. вал зацепването е по-елементарно, но при застопоряване на коляновия вал с това просто приспособление, поставянето на ремъка става много бързо и без никакви съмнения по
правилното зацепване!
При желание, мога да ви поместя чертеж на приспособлението - изработва се лесно!
Пасва и за останалите JTD мотори.
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Окт 26, 2006 9:48 pm |
|
 |
javor
Кара Фиатче 126
|
hit-ko написа: Цитат: PS: Vladim,не е нужен инструмент за фиксиране при дизеловите ни мотори(мисля че при всички). Още веднъж много ви БЛАГОДАРЯ за експресната помощ Вярно е, че при газоразпределение с един разпр. вал зацепването е по-елементарно, но при застопоряване на коляновия вал с това просто приспособление, поставянето на ремъка става много бързо и без никакви съмнения по правилното зацепване! При желание, мога да ви поместя чертеж на приспособлението - изработва се лесно! Пасва и за останалите JTD мотори.
Мисля,че ще е много полезно(видях го на една скица,но без размери).Ако го имах нямаше да имам толкова главоболия.Ако не е проблем дай чертеж на приспособлението.
105 к.с.99"
|
Чет Окт 26, 2006 10:17 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
javor написа: Мисля,че ще е много полезно(видях го на една скица,но без размери).Ако го имах нямаше да имам толкова главоболия.Ако не е проблем дай чертеж на приспособлението.
ОК, ще го снимам и ще го поместя, предполагам в понеделник.
_________________ FIAT-SPORT
|
Съб Окт 28, 2006 11:34 pm |
|
 |
Vladim
|
hit-ko написа: Вярно е, че при газоразпределение с един разпр. вал зацепването е по-елементарно...
Де де, но приположение, че имаме нафтова помпа, която трябва да бъде зацепена като втори разределителен вал... мисля, че положението е едно и също! 
|
Нед Окт 29, 2006 9:13 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|