|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 8:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
ico
Кара детска количка
|
 Проблем с Brava 1.9TD
Цитат: Privet! Ot vchera zapochna da mi sveti figurkata na tabloto ,koyato e kato dyuzichka s razprusnato gorivo otdolu.Tova stava dokato sum v dvijenie.Mislya che ne e normalno! Kolata e Brava turbo dizel 1.9 / 98g. Kakvo moje da e stanalo?
Привет! От вчера започна да ми свети фигурката на таблото, която е като дюзичка с разпръснато гориво отдолу. Това става докато съм в движение. Мисля, че не е нормално! Колата е Брава турбо дизел 1.9/98 год. Какво може да е станало?
|
Пет Мар 25, 2005 11:28 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 Re: Problem s Brava 1.9TD
ico написа: Privet! Ot vchera zapochna da mi sveti figurkata na tabloto ,koyato e kato dyuzichka s razprusnato gorivo otdolu.Tova stava dokato sum v dvijenie.Mislya che ne e normalno! Kolata e Brava turbo dizel 1.9 / 98g. Kakvo moje da e stanalo?
Грешка в системата за впръскване ! Не е нормално !
Трябва да се прочете в сервиз...за да се разбере каква точно е...
Успех ! 
Пет Мар 25, 2005 11:53 pm |
|
 |
ico
Кара детска количка
|
Цитат: vsushnost ne sveti postoyanno,a otvreme na vreme ugasva.nyama i problem s moshnostta.vsushnost kato se zamislya se seshtam,che predi 2 sedmitzi kogato sutri na studenoto paleh kolata ne raboteshe pravilno a prekusvashe.moje bi ima vruzka ? i oshte-kude da otida za da mi napravyat diagnostika?
Всъщност не свети постоянно, а от време на време. Няма проблем с мощността. Всъщност като се замисля се сещам, че преди 2 седмици, когато сутрин на студено палех колата не работеше правилно, а прекъсваше. Може да има връзка? И още, къде да отида за да направя диагностика?
|
Съб Мар 26, 2005 12:08 am |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Аз бих ти препоръчал Вантотрейд.
Тук доста се писа за тази лампа:
viewtopic.php?t=82&highlight=%E8%ED%E6%E5%EA%F6%E8%EE%ED%E0
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Съб Мар 26, 2005 1:25 am |
|
 |
ico
Кара детска количка
|
Mitko vijdam che si tuk iskam da te pitam neshto
|
Съб Мар 26, 2005 11:16 am |
|
 |
me_to_u
|
ico, човеко, няма да е лошо да попрочетеш какво пише тук-
viewtopic.php?t=1
А, има и възможност да пращаш лични съобщения! 
|
Съб Мар 26, 2005 12:13 pm |
|
 |
ico
Кара детска количка
|
Mersi za suveta 
|
Съб Мар 26, 2005 3:49 pm |
|
 |
ico
Кара детска количка
|
Днес ходих в ДКВ център и стана ясно какъв е проблема.Датчика на термостата е извън строя.В понеделник ще ми го сменят.ЕКУ теста не показа друг проблем.20 лева е цената.Казвам това за всички ония,които евентуално ще се сблъскат със същия проблем.
До скоро . 
|
Съб Мар 26, 2005 8:43 pm |
|
 |
me_to_u
|
Точно там е хватката, че лампата не ти показва конкретната причина, само показва, че нещо не е наред. В много от случаите причина е точно термостата както при теб.
|
Съб Мар 26, 2005 9:37 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|