|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 2:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
индикацията за дюзите свети
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 индикацията за дюзите свети
На мотор Тд 100 лампичката на таблото която изобразява дюза свети постоянно и мотора си промени работата пуши доста и работи по твърдо от какво може да е.Може ли да е натрупана грешка в компютъра или нещо друго е.
|
Пет Май 26, 2006 1:42 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
доколкото съм чел по книгите за бензиновите мотори, това означава или запушване на дюзите или друга неизправност в инжекционната система;
при мен напримен един път светна, когато бях останал с много малко гориво; след зареждане повече не е светила;
трябва да ти се е записала грешка в компютъра
Пет Май 26, 2006 2:12 pm |
|
 |
dvrender
Кара Симсонка
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 10:16 pm Мнения: 59 Местоположение: Хасково
|
sev написа: доколкото съм чел по книгите за бензиновите мотори, това означава или запушване на дюзите или друга неизправност в инжекционната система; при мен напримен един път светна, когато бях останал с много малко гориво; след зареждане повече не е светила; трябва да ти се е записала грешка в компютъра
и при мен светеше но се оказа че е развален дачик и го оправила лесно
_________________ Bravo 1.9 TD/100
|
Пет Май 26, 2006 3:39 pm |
|
 |
Vladim
|
Мен ме навежда на мисълта за проблем с дюзите, или датчика за входящият въздух. Не виждам друга причина поради, която да свети конкретната лампа за този мотор.
|
Пет Май 26, 2006 5:18 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|