Дата и час: Пет Юни 20, 2025 4:54 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
странен проблем с Уно-то...не пали 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST странен проблем с Уно-то...не пали
историята ми е следната:оня ден на сточна гара ми се сцепи двуцевката,точно малко преди първото гърне!Адски шум,гърмежи...
но това не е най-важното!Веднага след случката започнаха да ми се бъзикат оборотите,ту се стабилизират,ту падат и на няколко пъти,дори и в движение ми гаснеше колата :cry:
едвам стигнах до румънското посолство-там имам познат,та си оставих колата пред блока му,че бързах!Днеска отивам да си я зема....неще да запали,върти,върти-тръгва леко да припуква и аха-аха,ма неще!!!Сякаш се е удавила или не стига нафта :shock:
решихме да я дърпаме там с една жига,бре дърпа ме няколко пъти и със скорост от близо 40-50 пак неще,придърпва,пука и това е!!!Сега колата си виси там,и чака утре да си я дръпна до Надежда :cry:
Как стана всичко това изведнъж,защо така престана да пали и има ли нещо общо със спуканите тръби???....казаха ми,че оттам може да е проблема,да се е нагълтала с въздух :?

може ли някой компетентен да ми помогне и обясни,че съм се видел в чудо :shock:

забравих да кажа,че колата е Uno 45 1.3D

Чет Май 11, 2006 11:41 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Моето уно го палих без гърнета и нямаше никакви проблеми.При мен се получи по същия начин (с паленето и т.н.) защото беше с много износена горивна помпа и просто спря да работи.
По-скоро погледни някой маркуч да не е пострадал от топлината на изгорелите газове отпред.Виж си и горивния филтър да не се е отхлабил и оттам да дърпа въздух.НА такова Уно ми се е чупило и това за обезвъздушаването (пластмасово е погледни го да не е пострадало).Общо взето виж горивната система да няма нещо отхлабено и да дърпа въздух оттам.

Пет Май 12, 2006 9:01 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]