|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 2:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
1,9jtd-пали когато си иска?!
Автор |
Съобщение |
ivo iliev
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Фев 11, 2006 6:04 pm Мнения: 17 Местоположение: София 07 Слатина
|
 1,9jtd-пали когато си иска?!
Привет на клана!!!! Мареа 1,9жтд 2001,започна да отказва да пали,без определен ред,няма студено,няма топло. Днес може да запали 20 пъти,а може и да не откъсне. Насочете ме към свестен сервиз,диагностик или "дизелджия".
|
Нед Апр 23, 2006 8:57 am |
|
 |
BRAVO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 6:48 pm Мнения: 133 Местоположение: София 05 Сердика
|
Кво значи "не може да откъсне" ? Не върти стартера, много слабо върти, мъчи се да запали, но не може ??? Като пали как е - с пушеци отзад, с тресене на двигателя или нормално ?
_________________ ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
|
Пон Апр 24, 2006 7:07 pm |
|
 |
Nino
|
Проблема едва ли е за свестен "дизелджия"отколкото за свестен "електрикаджия".Но за тази кола въпросните са малко за съжаление.Опитай във "Ванто Трейд" или "Ауто Италия". Е скъпички са, ама както е казал народа "Който има коса да си носи гребен".. ама и аз те успокоих. :roll: Сериозно, не позволявай другаде да бърникат по колата ти.Това са оторизирани сервизи,с необходимата документация, опит и т.н.
Искрено ти пожелавам успех и по-малко ядове!!! :mrgreen:
|
Пон Апр 24, 2006 7:22 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: 1,9jtd-пали когато си иска?!
ivo iliev написа: Привет на клана!!!! Мареа 1,9жтд 2001,започна да отказва да пали,без определен ред,няма студено,няма топло. Днес може да запали 20 пъти,а може и да не откъсне. Насочете ме към свестен сервиз,диагностик или "дизелджия".
Не е необходим дизелджия, мотора е с компютърно управление на впръскването, така както е при бензиновите, така, че трябва ти диагностик!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Апр 24, 2006 8:52 pm |
|
 |
ivo iliev
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Фев 11, 2006 6:04 pm Мнения: 17 Местоположение: София 07 Слатина
|
Тази е на едно аверче,но съм се хванал да му помагам,моята еТД 100 и си е супер. ОК ,поемаме към Ванто. Мерси за акъла, че побелех! 
|
Вто Апр 25, 2006 7:09 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|