|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Клапан на нафнтовата помпа на Марея 1.9 ТД 100кс 1997
Автор |
Съобщение |
Kleinesarschloch
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Мар 02, 2006 9:24 am Мнения: 8 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 Клапан на нафнтовата помпа на Марея 1.9 ТД 100кс 1997
Колеги тече ми нафта през клапана на нафтовата помпа питах в александър ауто обявиха ми цена 250 пв нова , но като ми я показаха излезе че не е същата. Прилича на болт и от него излизат 2 -3 кабела и покрай кабелите тече малко нафта. Сутрин пали с половин час мъчене и с локва нафта под колата HELP!
|
Чет Мар 16, 2006 1:56 pm |
|
 |
Nino
|
Прозвъни магазините в този пост viewtopic.php?t=3510, най вече в "T&N CAR".Ако не намериш, тогава трябва да се търси според това каква ти е помпата.Бош,Лукас. Да бе, ти що не пишеш каква е помпата.Не съм разбрал досега някой от колегите във форума да е развил ЯСНОВИДСКИ способности! :roll:
Също и тук може да погледнеш:
viewtopic.php?t=5136
|
Чет Мар 16, 2006 8:45 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Пет Мар 17, 2006 11:28 am |
|
 |
Kleinesarschloch
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Мар 02, 2006 9:24 am Мнения: 8 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Значи ,колеги , ходих в Александър ауто и ми казаха че штяло да струва 400 лв и 30 дена чакаш. Отидох при маистора дето ми прави колата и с общи усилия отиграхме ситуациятя . Да ти еба и алексауто и аутоиталия. Нямало друг начин ми вика некакав царвул с табелка оправител, маика им дано умре
|
Съб Мар 18, 2006 9:59 pm |
|
 |
gdd55
|
Kleinesarschloch написа: Значи ,колеги , ходих в Александър ауто и ми казаха че штяло да струва 400 лв и 30 дена чакаш. Отидох при маистора дето ми прави колата и с общи усилия отиграхме ситуациятя . Да ти еба и алексауто и аутоиталия. Нямало друг начин ми вика некакав царвул с табелка оправител, маика им дано умре
А не отивай там тия са кожудери продават много скапо и само боклуци хем парите ти взимат хем едноневка ти дават
Ако отидеш другаде за по малко пари ще си вземеш много по качествена
|
Съб Мар 18, 2006 10:48 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|