Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:29 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Palio 1,7 TDI 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Palio 1,7 TDI
Харесах си този модел на Фиат и ме интересува всяко мнение. Като погледнах двигателя се оказа (поне на външен вид), че е същият както на Типо, Темпра, Дукато, Мареа и т.н. само дето е 1,7, а не 1,9. Иначе колата е производство 2000г. Моля, казвайте всичко каквото мислите, надявам се скоро да съм продал Темпрата и да се сдобия с Палиото. Благодаря

Нед Окт 30, 2005 10:11 am
Профил
UNREAD_POST 
Писано е по темата, използвай "търсачката" - viewtopic.php?t=2639&highlight=palio
Относно дали TDI е коректно да се използва в случая, не съм много сигурен.Доколкото знам VW - груп така означават турбоздизеловите си мотори с директно впръскване на горивото,т.е. без вихрокамера... или т.нар.пълен дизел.Това ОЗНАЧЕНИЕ е техен патент и никоя друга марка няма право за го използва. В случая при този мотор на Фиат най-много да има интеркуулер, но това не значи, че е TDI.Конкретно за турбоздизеловата версия на 1.7, не мога да дам впечатления, но от обикновения 1.7, да. И то са само суперлативи.С честа смяна на маслата, само и единствено полусинтетика го докарах САМО до 650-680 хиляди километра без основен ремонт.Под честа смяна разбирам зимата на 6000 км, а лятото на 7500 - ЗАКОН!!!! Колата беше фургон, товареше се жестоко и през седмицата правеше по три пъти преход София-Бургас-Велинград.
В твоя случай, дано колата е била при такъв стопанин като мен, и дано километрите са коректни.
Успех!!!

Нед Окт 30, 2005 8:23 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]