Дата и час: Чет Май 01, 2025 8:24 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Подгряващи свещи за Brava TD100??? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Подгряващи свещи за Brava TD100???
Имате ли представа, къде им е местонахождението, колко са на брой? От вчера странна индикация ми се появи на таблото... Като дам на контакт и изчакам докато загаснат лампите ми загасва и оранжевият символ за подгряване. Като запаля обаче същият този символ започва да мига около 20 секунди. След това загасва и така до следващото палене. Струва ми се, че дори оборотите на двигателя в началото са по-ниски... !?

Чет Окт 27, 2005 5:34 pm
UNREAD_POST 
май се намират под дюлзите,минава един кабел или пластина през всичките (4 на брой,на всеки цилиндър по 1)

Чет Окт 27, 2005 5:52 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
ако ти е изгоряла някоя свещ сутрин ще ти пали малко по трудно, то сега е топло но пак се усеща иначе на топъл двигател няма да забелжиш разлика

Пет Окт 28, 2005 12:36 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Подгряващи свещи за Brava TD100???
Vladim написа:
Като запаля обаче същият този символ започва да мига около 20 секунди. След това загасва и така до следващото палене.

Това наистина ми стана интересно. Не ми се е случвало, но не съм и чувал за такова нещо. :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Пет Окт 28, 2005 8:47 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
В крайна сметка се оказа един брой подгряваща свещ. Но днес сутринта така ме изплаши, като запалих... започна да пуши зловещо откъм ауспуха, двигателя си менеше оборотите и се опитваше да загасне! Това продължи около 20-30 секунди след, което оборотите се стабилизираха. И разбира се по време на цялата мизерия ми мигаше индикацията за подгряване. Вече ще знам, как да разчитам този знак и да не се шашкам. Като смених свещта всичко се оправи.

Съб Окт 29, 2005 12:48 am
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
В крайна сметка се оказа един брой подгряваща свещ. Но днес сутринта така ме изплаши, като запалих... започна да пуши зловещо откъм ауспуха, двигателя си менеше оборотите и се опитваше да загасне! Това продължи около 20-30 секунди след, което оборотите се стабилизираха. И разбира се по време на цялата мизерия ми мигаше индикацията за подгряване. Вече ще знам, как да разчитам този знак и да не се шашкам. Като смених свещта всичко се оправи.

Искаш да кажеш, че една от четирите свещи си сменил ли? Да те попитам още и дали си ходил в сервиз или в домашни условия може да се сменят тези свещи и необходим ли е някакъв специален ключ?

Нед Окт 30, 2005 6:34 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]