Re: ПОМОГНЕТЕ КОЛЕГИ ... (Fiat brawo 1.9 JTD 2001 godina )
аз имам брава 1.4.купих я през летния сезон и колата нямяше никакви проблеми с електроника или обороти но дойде зимата и като паднат температурите под 5 градуса и лампичката (приличаща на дюза) започна да свети.щом запаля няма проблем но по време на движение светваше и не изгасваше докато не изгася колата.когато ми въртеше номера просто отбивах и изгасях колата за минутка.така спираше да свети и не ме дразнеше по време на път.термостата ми не работеше стоеше отворен и колата се преохлаждаше извънграда но не мислех че има нещо общо(да ама не).изкарах още една зима и лампичката започна постоянно да свети при ниски температури и номера с палене и гасене на мотора не помагаше.накрая събрах пари за термостат отидох при Христо в Ямбол(имах друг проблем с фаровете та затова се дигнах до Ямбол)сменихме термостата направи ми и диагностика за ламда сонда и другите датчици всичко си работеше.но и лампата спря да свети при студено време и започна да си пали от първия път а не от втория.та забелязях че на термостата има датчик и явно като не е можела да дигне работна температуга колата електрониката го е отчитала и дава грешка.
успех - за съвети или ремонти
www.axm-auto.com Христо(много е пекан и си обича италианките така че ще ви помогне на драго сърце)